Betaling til sælgeren

Escrow.com er Exchanges betalingspartner og giver dig det højeste beskyttelsesniveau igennem hele din transaktion. Du bør kun indbetale til sælger via Escrow.com. Dette giver dig også et sikkert tidsrum, hvor du kan gennemgå alle aspekter af transaktionen, før der bliver overført penge. Bed ikke sælgere om at bruge andet end den integrerede betalingsproces fra Escrow.com.

Der er følgende fordele ved at bruge den integrerede betalingsproces fra Escrow.com:

• Escrow holder din betaling sikker, indtil du accepterer alle milepæle i Escrow-transaktionen. Når du har accepteret alle milepæle, får Shopifys Account-team besked om at ændre din status fra medarbejder til butiksejer.
  • Når du bruger Escrow.com til et Exchange-salg, kan du betale via bankoverførsel, PayPal eller kreditkort.

Introduktion til Escrow Payments

Hvis du har givet et bud på et Exchange Marketplace-opslag, og det er blevet accepteret, opretter sælger Escrow-transaktionen i Exchange-appen. Derefter modtager du en e-mail fra Escrow.com med vejledning i, hvordan du kommer i gang med betalingen.

Delvis betaling, betalingsplaner og ratebetaling understøttes ikke i Exchange. Køberen skal have hele beløbet, før denne køber en virksomhed i Exchange.

Da selve salget arrangeres privat mellem sælgere og købere, er alle salg i Exchange endelige, og vi kan ikke hjælpe med tilbagebetaling for transaktioner. Hvis du har købt en virksomhed i Exchange, og du ønsker at returnere den til den tidligere ejer, skal du kontakte sælgeren for at arrangere dette.

Inden købet skal du altid huske at stille sælgeren alle de spørgsmål, du måtte have om virksomheden for at sikre, at den er det rigtige valg for dig.

Trin 1: Dit tilbud accepteres, og transaktionen starter

Så snart dit tilbud er accepteret, vil sælgeren blive bedt om at oprette en Escrow.com-transaktion i Exchange Marketplace-appen. Sælgeren er ansvarlig for at fastsætte vilkårene for transaktionen og færdiggøre det, der skal være inkluderet i salget.

Når transaktionen er oprettet, modtager du en e-mail fra Escrow.com, hvor du bliver bedt om at acceptere transaktionsvilkårene.

Trin 2: Acceptér to vilkårene, og send betalingen

Når du har modtaget e-mailen fra Escrow.com, skal du klikke på Gennemgå vilkår for at se de endelige vilkår, sælgeren har fastsat for salget. Alt, hvad sælgeren accepterer at overdrage til dig, bør være inkluderet i disse vilkår.

Hvis alt ser godt ud, kan du acceptere vilkårene og gå videre til betalingsfasen. Du kan betale med følgende metoder:

• Kreditkort
  • PayPal
  • Bankoverførsel

Når du har foretaget betalingen, bekræfter Escrow.com og sikrer dine penge på en betroet konto. Dette tilføjer et ekstra sikkerhedslag og sikrer, at pengene holdes tilbage, indtil sælgeren overfører sine aktiver til dig.

Bemærk: Det tager op til to arbejdsdage at sikre kreditkort- og PayPal-betalinger. Bankoverførsler kan tage op til 10 arbejdsdage. Sælgeren skal ikke begynde at overføre aktiver, før pengene er sikret.

Trin 3: Modtag virksomhedsaktiverne fra sælgeren

Sælgeren vil få besked om at starte overførslen af aktiver til dig, så snart din betaling er sikret af Escrow.com. Du kan forvente at modtage en e-mail fra Escrow.com, når sælgeren bekræfter, at alt er overdraget til dig.

Alt bortset fra ejerskabet til Shopify-kontoen skal overføres til dig på dette tidspunkt. Du bliver ikke gjort til ejer af Shopify-butikken, før du har bekræftet, at du har modtaget alt. Sælgeren skal dog tilføje dig som medarbejder. E-mailadressen, der bruges til at logge ind som medarbejdedr, skal være den samme som den e-mailadresse, der er knyttet til den Facebook- eller Google-konto, som du har brugt dig til at tilmelde dig Exchange med. Du kan ikke anmode om, at sælgeren bruger en alternativ e-mailadresse.

Det er dit ansvar at acceptere medarbejderinvitationen. Du modtager en e-mail fra Shopify med en invitation, som du kan bruge til at tilføje dig selv som medarbejder. Hvis du ikke modtager denne e-mail, skal du informere sælgeren om det, inden du bekræfter, at du har modtaget alt.

Undlad at bekræfte, at du har modtaget aktiverne, før du har adgang til Shopify-administratoren via den medarbejderkonto, som sælgeren konfigurer til dig. Normalt bliver sælgeren bedt om at tilføje dig som medarbejder, når du har betalt Escrow.com. Den konto, som du opretter, vil i øjeblikket have begrænset adgang til butikken.

Når transaktionen er gennemført, gør Exchange dig til butiksejer inden for tre arbejdsdage. Det er vigtigt, at du angiver nøjagtige oplysninger i tilmeldingsformularen, så du får dine aktiver sendt korrekt. Sælgeren modtager ikke betalingen, før du har accepteret alle milepæle på Escrow.com.

Bemærk! Hvis der tilbydes support efter salg som et aktiv, anbefaler vi, at du underskriver en aftale med sælgeren, da Exchange Marketplace Support ikke tilbyder support efter salg. Hvis du har mulighed for det, bør du søge juridisk rådgivning til udarbejdelse af denne aftale.

Trin 4: Gennemgå virksomheden i din inspektionsperiode

Hver Escrow.com-transaktion omfatter en detaljeret inspektionsperiode, som er en periode, hvor du som køber kan kontrollere, at alt er, som køberen har beskrevet det. Inspektionsperioden kan vare fra 3-30 dage, afhængigt af hvad der er aftalt i vilkårene for transaktionen.

Det er vigtigst at kontrollere følgende:

• At kan få adgang til alle de konti, som du har accepteret at købe af sælgeren.
  • Du skal kontrollere, at de salg, som sælgeren har rapporteret, er gyldige.
  • At alt svarer til det, som sælgeren har beskrevet.   ## Trin 5: Acceptér aktiverne i Escrow.com

Når du har modtaget alt fra sælgeren og er tilfreds med købet, skal du markere milepælene som accepteret på din Escrow-konto for at afslutte salget.

Log ind på Escrow.com, og gå til fanen Transaktioner. Klik derefter på den åbne transaktion for at acceptere milepælene.

Når du har accepteret milepælene, begynder Escrow.com at gennemføre betalingen til sælgeren. Exchange-teamet kontakter dig inden for tre arbejdsdage for at bekræfte dette og give dig besked om, at det er tid til at logge ind på din Shopify-konto som den nye virksomhedsejer.

Beskyt dig selv under købsprocessen

Det kan være kompliceret at købe en virksomhed af en person, du har mødt online. Hvis du følger disse retningslinjer, kan du imidlertid sikre, at din transaktion gennemføres problemfrit.

Betal altid sælgeren via Escrow.com

Exchange samarbejder med Escrow.com for at skabe så sikkert et handelsmiljø for dig som muligt. I stedet for at betale sælgeren direkte betaler du først Escrow.com, som opbevarer dine penge, indtil sælgeren overdrager ejerskabet til virksomheden til dig. Sælgeren modtager ikke betaling, medmindre du får alt det, du har betalt for. Andre betalingsmetoder, såsom PayPal, tilbyder ikke beskyttelse for salget af digitale varer, som f.eks. en Shopify-konto. Alle betalinger skal gennemføres fuldt ud og kan ikke ske i flere rater.

Advarsel! Hvis en transaktion gennemføres uden om Escrow.com-flowet i Exchange Marketplace, kan Shopify ikke hjælpe dig, hvis der opstår problemer med transaktionen. Det kan også betyde, at du bliver permanent udelukket fra at benytte Exchange. Hvis du benytter Escrow.com til at begynde en ny transaktion uden om Exchange, anses dette ikke som et godkendt Exchange-betalingsflow. Alle officielle Exchange-transaktioner har exchange-payments@shopify.com angivet som mægler i Escrow.com-transaktionen.

Lad aldrig sælgeren give dig adgangskoden til sælgerens Shopify-konto

Exchange-supportteamet overfører ejerskab af Shopify-kontoen til dig inden for tre arbejdsdage. De kontakter dig for at give dig besked om, at de har modtaget en anmodning om overdragelse af ejerskab fra sælgeren. De giver dig også besked, når kontoen er klar til, at du kan gøres til den nye ejer.

Du bør aldrig give sælgeren lov til selv at overdrage ejerskabet til dig. Kontooverførsler foretages altid af Exchange Support.

Sørg for at udføre din egen due diligence

At stille spørgsmål til sælgeren er den bedste måde at sørge for, at du ikke får nogen overraskelser, når du er blevet den nye ejer af virksomheden.

Selvom du kan stole på, at salgsdatadiagrammer i Exchange-opslag er valideret af Shopify, skader det aldrig at bede sælgeren om at validere eventuelle påstande om tallene også.

Som køber vil du altid have en inspektionsperiode, når du betaler via Escrow.com.