Tips til nye virksomhedsejere

Når du har købt en virksomhed via Exchange Marketplace, er du næsten klar til start. Her er nogle ting, som du skal tilpasse, og nogle tips til at få din virksomhed til at vokse og sælge dine varer.

Vælg en plan

Nu, hvor du er butiksejeren, er dit næste trin at logge ind på din konto og vælge et abonnement. Du skal vælge et abonnement, første gang du logger ind som den nye virksomhedsejer.

prissiden kan du se, hvilke funktioner er inkluderet i hvert Shopify-abonnement.

Rediger dine virksomhedsindstillinger

Har du købt en virksomhed i USA med henblik på salg i Asien? Vil du debitere kunderne i euro? Uanset hvad er det vigtigt, at du ændrer dine Shopify-indstillinger på grundlag af, hvor du befinder dig og hvilke markeder du vil sælge til.

Når du logger ind på din Shopify-administrator, skal du gå til Indstillinger, klikke på Generelt og derefter udfylde følgende afsnit: Butiksoplysninger, Butiksadresse, Standarder og formater og Skat. Som standard opdateres dine skatteindstillinger automatisk baseret på din lokation.

Fjern unødvendige medarbejderkonti fra din butik. Det kan du gøre ved at gå til din Shopify-administrator og derefter klikke på Indstillinger > Plan og tilladelser. Hvis sælgeren har tilbudt dig support ved dette salg, vil du måske beholde sælgerens personalekonto, indtil der ikke længere er brug for det.

Konfigurer indstillingerne for betalingsmetode, og modtag betaling

Jo flere betalingsmuligheder du tilbyder din kunde ved betaling, desto større er chancen for at sælge noget.

Gå til Indstillinger > Betalingstjenesteudbydere i din Shopify-administrator for at indstille dine muligheder. Du skal tilknytte en betalingsgateway for at kunne acceptere kreditkort.

Hvis Shopify Payments er tilgængelig i dit land, skal du klikke på Færdiggør kontoopsætning. Baseret på dine kunders præferencer kan du også vælge at konfigurere PayPal og andre muligheder, såsom Amazon Pay, kryptovaluta eller kontant ved levering, for blot at nævne nogle få. Det er op til dig, hvordan du accepterer betalinger i din webshop.

Dobbelttjek dine indstillinger for levering

Levering er en vigtig del af din salgsproces, så du skal kende din leverandørs leveringsmetode og priser. Klik på Indstillinger og derefter Levering i din Shopify-administrator, og gennemgå, hvad der allerede er oprettet vedrørende dine leveringspriser. Tilpas dem, som du ønsker. Hvis du driver en dropshipping-virksomhed med Oberlo-appen, bør du lære, hvordan levering fungerer, og du skal kontrollere, om din virksomhed er berettiget til ePacket-levering, som er en overkommelig leveringstjeneste, der lover at levere dine varer inden for 7-30 arbejdsdage.

Tilpasning af din webshop

Virksomheden er din, og du kan frit ændre det, du vil. Vi har ressourcer, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du kan foretage disse ændringer:

• Deltag i eller se et af vores forudindspillede webinarer om, hvordan du opretter din webshop.
  • Find hurtige og enkle vejledninger på vores YouTube-kanal.
  • Vil du gerne ændre websitets design? Vælg mellem mere end 170 temaskabeloner i vores temabutik
  • Download Shopify-mobilappen for at tilpasse din webshop, behandle ordrer og administrere din virksomhed på farten!

Design din webshop med mobile enheder i tankerne

Inden du åbner din virksomhed, bør du se en forhåndsvisning af din butik i mobilvisning for at sikre, at brugere af mobilenheder får en positiv oplevelse.

Du kan forhåndsvise i mobilvisning ved at klikke på Webshop og derefter på Temaer. Klik herefter på Tilpas, og vælg mobilikonet på forhåndsvisningsskærmen.

Hvis du oplever, at dit website ikke fungerer godt i mobilvisningen, skal du vælge et temadesign, der er mobilfokuseret eller mobilvenligt.

Opret standardsider

Det vigtigt at have nogle af de mest almindelige standardsider, som kan hjælpe med at besvare nogle af dine kunders typiske spørgsmål og skabe tillid til din virksomhed, såsom en Kontakt os-side, en Om os-side samt Levering-sider og Ofte stillede spørgsmål-sider. Brug siden Om os til at fortælle historien bag dit brand. Hvis din leverandør er mere end to uger om at levere et produkt, skal du være ærlig over for dine kunder og tydeligt forklare dine forventede leveringstider på din Levering-side for at forhindre eventuelle chargebacks. Skriv en e-mailadresse, hvor folk kan nå dig, på din Kontakt os-side.

Support fra Shopify

Vores supportteam står parat til at hjælpe dig med at starte din webshop. I øjeblikket har vi livechat døgnet rundt og telefonsupport, som kun er tilgængelige på engelsk. Vi tilbyder support via e-mail døgnet rundt på følgende sprog:

• Kinesisk (forenklet)
  • Kinesisk (traditionelt)
  • Tjekkisk
  • Dansk
  • Hollandsk
  • Engelsk
  • Finsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Hindi
  • Italiensk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Norsk
  • Polsk
  • portugisisk
  • Portugisisk (Portugal)
  • Spansk
  • Svensk
  • Thailandsk
  • Tyrkisk

Her er nogle andre nyttige ressourcer:

• Har du spørgsmål? Besøg Hjælp til Shopify.
  • Vores forumside er stedet, hvor både eksperter og shopejere stiller deres spørgsmål og deler deres tips.
  • På vores blog kan du lære en masse om at drive en virksomhed. Vi fortæller dig om alt fra influencer-markedsføring til lagerstyring.
  • Hvis du er ny inden for e-handel, hjælper vi dig godt i gang med værktøjerne og e-bøgerne, som findes i vejledningerne på vores Ecommerce University.
  • Vores virksomhedsressourcer giver praktisk indsigt til mindre virksomheder i enhver fase.

Markedsføring af din virksomhed

Hvis du er tilfreds med din nye webshops udseende og funktionalitet, er det tid til at få gang i salget. Dette afsnit er et overblik over de mest almindelige måder at komme i gang med at opbygge din kundebase på.

Installer apps

Apps kan gøre det nemmere at administrere kørslen af din virksomhed og øge dit salg, og du kan vælge mellem tusindvis af apps i Shopify App Store. Tænk på en app som din virtuelle medarbejder.

Hvis der var apps med i dit virksomhedskøb, bør sælgeren allerede have overført legitimationsoplysningerne til at logge på disse apps til dig. Hvis en virksomhed bruger dropshipping og print-on-demand-apps, skal du tage dig tid til at lære workflowet for dine ordre at kende og kontrollere, at dine faktureringsoplysninger opdateres i appen.

Tilføj salgskanaler

Tænk på en salgskanal som en anden markedsplads, hvor du kan sælge dit produkt. Når du promoverer dine produkter på tværs af flere salgskanaler, har din kunde en større chance for at finde din virksomhed. Når du forbinder salgskanaler, kan du administrere dine produkter, kunder og ordrer på én platform. Klik på Indstillinger > Salgskanaler i din Shopify-administrator. Vil du gerne nå ud til dine kunder offline? Vores POS-app er et kassesystem (POS), som giver dig mulighed for at sælge dine produkter personligt.

Installer Analytics

Google Analytics er en god tjeneste til at spore besøgende i din webshop og se, hvordan butikken klarer sig. Med dette værktøj kan du få mere at vide om din demografi, du kan spore, hvor meget tid der bruges på hver side, og du kan analysere, hvordan din markedsføring eller dine kampagner klarer sig.

Når du føjer denne kode til din webshop, kan Facebook-pixelen spore dine Facebook-annoncers resultater, give værdifuld feedback om omkostninger pr. annonce og vise din klikrate.

Optimer din SEO

SEO (Search Engine Optimization – søgemaskineoptimering) forbedrer din webshops placering i søgemaskiner, hvilket gør det lettere for kunderne at finde dig, når de søger på Google. Du skal først finde nogle søgeord, som du mener, at din kundemålgruppe vil bruge i deres søgninger.

Når du har fundet dine søgeord, skal du lære, hvor du skal føje dem til din webshop. Hvis du ikke har tid, kan du bruge apps som SEO Doctor eller SEO Manager, der vil vurdere og foretage disse ændringer for dig.

Herefter skal du sørge for, at strukturen af dit website er optimeret til søgning. Når alt dette er klaret, er det sidste trin at indsende din websiteoversigt til Google, så den kan indekseres og gennemsøges. Shopify har også en SEO-tjekliste, som kan hjælpe dig med at klare alt det grundlæggende arbejde.

Læg en markedsføringsplan

Du bør sætte tid af til at udarbejde en markedsføringsplan, så du kan bruge dine penge klogt. Overvej følgende spørgsmål, når du laver din:

1. Hvordan vil du beskrive dit brand? Tænk på dit brand som en person. Hvilke ord beskriver deres personlighed bedst?
  2. Hvorfor skal kunderne købe hos dig? Overvej nogle ord, som beskriver dit brand i dette budskab, for at oprette dit værdiforslag. Dette vil medvirke til at skabe et sammenhængende brandbudskab på tværs af alle dine annoncer og indhold.
  3. Hvem er dine kunder? Når du kender dine kunders køn, alder, lokation og livsstil, ved du, hvor du skal fokusere dine markedsføringsaktiviteter, og hvordan du skal finpudse dit budskab.

Markedsføringsaktiviteter

Nu, hvor du har besvaret disse spørgsmål, skal du vælge de markedsføringsaktiviteter, der fungerer bedst for dit brand, dine produkter og dine kunder. De fleste markedsføringsaktiviteter kan opdeles i to kategorier:

Hvordan dine kunder finder dit brand

Sådan når du kunderne

Du kan måle effektiviteten af dine individuelle markedsføringsaktiviteter ved at sætte et par kortsigtede mål, som du kan spore i dir analyse- og markedsføringsafsnit i din Shopify-administrator og i Google Analytics-kontrolpanelet.