Tips til nye virksomhedsejere

Når du har købt en virksomhed via Exchange Marketplace, er du næsten klar til start. Her er nogle ting, som du skal tilpasse, og nogle tips til at få din virksomhed til at vokse og sælge dine varer.

Vælg en plan

Nu, hvor du er kontoejeren, er dit næste trin at logge ind på din konto og vælge et abonnement. Du skal vælge et abonnement, første gang du logger ind som kontoejer.

prissiden kan du se, hvilke funktioner er inkluderet i hvert Shopify-abonnement.

Rediger dine virksomhedsindstillinger

Har du købt en virksomhed i USA med henblik på salg i Asien? Vil du opkræve kunderne i euro? Uanset hvad er det vigtigt, at du ændrer dine Shopify-indstillinger på grundlag af, hvor du befinder dig og hvilke markeder du vil sælge til.

Når du logger ind på din Shopify-administrator, skal du gå til Indstillinger, klikke på Generelt og derefter udfylde følgende afsnit: Butiksoplysninger, Butiksadresse, Standarder og formater og Skat. Som standard opdateres dine skatteindstillinger automatisk baseret på din placering.

Konfigurer indstillingerne for betalingsmetode, og modtag betaling

Jo flere betalingsmuligheder du tilbyder din kunde ved kassen, desto større er chancen for at sælge noget.

Gå til Indstillinger > Betalingstjenesteudbydere i din Shopify-administrator for at indstille dine muligheder. Du skal tilknytte en betalings-gateway for at kunne acceptere kreditkort.

Hvis Shopify Payments er tilgængeligt i dit land, skal du klikke på Fuldfør kontokonfiguration. Du kan også oprette Paypal og andre metoder, som dine kunder foretrækker, såsom Amazon Pay, kryptovaluta, Laybuy eller kontantbetaling ved levering, for at nævne nogle få. Det er op til dig, hvordan du vil acceptere betaling i din webshops betalingsproces.

Dobbelttjek dine leveringindstillinger

Levering er en vigtig del af din salgsproces, så du skal kende din leverandørs leveringsmetode og priser. Klik på Indstillinger og derefter Levering i din Shopify-administrator, og gennemgå, hvad der allerede er oprettet vedrørende dine leveringsomkostninger. Tilpas dem, som du ønsker. Hvis du driver en dropshipping-virksomhed med Oberlo-appen, bør du lære, hvordan levering fungerer, og du skal kontrollere, om din virksomhed er berettiget til ePacket-levering, som er en overkommelig leveringstjeneste, der lover at levere dine varer inden for 7-30 arbejdsdage.

Tilpasning af din webshop

Denne virksomhed er din, og du får fuld adgang til at ændre den efter dine egne ønsker. Vi har nogle ressourcer, der kan lære dig, hvordan du skal gøre:

• Deltag i eller se et af vores forudindspillede webinarer om, hvordan du opretter din webshop.
  • Du kan finde hurtige og enkle vejledninger på vores Youtube-kanal.
  • Vil du gerne ændre websitets design? Vælg mellem mere end 170 temaskabeloner i vores temabutik
  • Download Shopify-mobilappen for at tilpasse din webshop, opfylde ordrer og administrere din virksomhed på farten!

Design din webshop med mobile brugere i tankerne

I 2018 stammede over 64 % af Black Friday/Cyber Monday-salget fra mobile enheder. Inden du starter din virksomhed, skal du forhåndsvise i mobilvisningen for at sikre, at oplevelsen er enkel for mobilbrugere.

Du kan forhåndsvise i mobilvisning ved at klikke på Webshop og derefter på Temaer. Klik herefter på Tilpas, og vælg mobilikonet på forhåndsvisningsskærmen.

Hvis du oplever, at dit website ikke fungerer godt i mobilvisningen, skal du vælge et temadesign, der er mobilfokuseret eller mobilvenligt.

Opret standardsider

Det vigtigt at have nogle af de mest almindelige standardsider, som kan hjælpe med at besvare nogle af dine kunders typiske spørgsmål og skabe tillid til din virksomhed, såsom en Kontakt os-side, en Om os-side samt Levering-sider og Ofte stillede spørgsmål-sider. Brug siden Om os til at fortælle historien bag dit brand. Hvis din leverandør er mere end to uger om at levere et produkt, skal du være ærlig over for dine kunder og tydeligt forklare dine forventede leveringstider på din Levering-side for at forhindre eventuelle tilbagebetalinger. Skriv en e-mailadresse, hvor folk kan nå dig, på din Kontakt os-side.

Support fra Shopify

Our Support team is available to help you launch your online store. At this time, we have 24/7 live chat and phone support available in English only. We offer 24/7 email support in the following languages:

• Engelsk
  • Tysk
  • Fransk
  • Italiensk
  • Japansk
  • Brasiliansk portugisisk
  • Spansk
  • Hollandsk
  • Forenklet kinesisk
  • Traditional Chinese

Here are some other helpful resources:

• Har du spørgsmål? Besøg Shopifys Hjælp.
  • Vores forumside er stedet, hvor både eksperter og shopejere stiller deres spørgsmål og deler deres tips.
  • På vores blog kan du lære en masse om at drive en virksomhed. Vi fortæller dig om alt fra influent-markedsføring til lagerstyring.
  • Hvis du er ny inden for e-handel, hjælper vi dig godt i gang med værktøjerne og e-bøgerne i vejledningerne i vores E-handelsuniversitet.
  • Our business resources offers practical insight for small businesses at any stage.

Marketing your business

Hvis du er tilfreds med din nye webshops udseende, er det tid til at få gang i salget. Dette afsnit er et overblik over de mest almindelige måder at komme i gang med at opbygge din kundebase på.

Installer apps

Apps kan gøre det nemmere at administrere kørslen af din virksomhed og øge dit salg, og du kan vælge mellem tusindvis af apps i Shopifys app-butik. Tænk på en app som din virtuelle medarbejder.

Hvis der var apps med i dit virksomhedskøb, skal du kontrollere appindstillingerne for at se, om du er tilføjet som kontoejeren. Har du en virksomhed, der bruger dropshipping og print-on-demand-apps, skal du tage dig tid til at lære workflowet for dine ordrer og kontrollere, at dine faktureringsoplysninger opdateres i appen.

Tilføj salgskanaler

Tænk på en salgskanal som en anden markedsplads, hvor du kan at sælge dit produkt. Når du promoverer dine produkter på tværs af flere salgskanaler, har din kunde en større chance for at finde din virksomhed. Når du forbinder salgskanaler, kan du administrere dine produkter, kunder og ordrer på én platform. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator, og vælg Salgskanaler. Hvis der var salgskanaler med i dit køb, skal du sørge for, at du er angivet som kontoejeren og har de oplysninger, du skal bruge til at få adgang til konti. Vil du gerne nå ud til dine kunder offline? Vores POS-app er et kassesystem, som du kan bruge til at sælge dine produkter personligt.

Installer Analytics

Google Analytics er et godt værktøj til at spore besøgende i din webshop og se, hvordan butikken klarer sig. Med dette værktøj kan du få mere at vide om din demografi, du kan spore, hvor meget tid der bruges på hver side, og du kan analysere, hvordan din markedsføring eller dine kampagner klarer sig.

Det samme gælder for Facebook-pixel. Når du føjer denne kode til din webshop, kan den spore dine Facebook-annoncers ydeevne, give værdifuld feedback om omkostninger pr. annonce og vise din klikrate.

Optimer din SEO

SEO (Search Engine Optimization – søgemaskineoptimering) forbedrer din webshops placering i søgemaskiner, hvilket gør det lettere for kunderne at finde dig, når de søger på Google. Du skal først finde nogle søgeord, som du mener, at din kundemålgruppe vil bruge i deres søgninger.

Når du har fundet dine søgeord, skal du lære, hvor du skal føje dem til din webshop. Hvis du ikke har tid, kan du bruge apps som SEO Doctor eller SEO Manager, der vil vurdere og foretage disse ændringer for dig.

Herefter skal du sørge for, at strukturen af dit website er optimeret til søgning. Når alt dette er klaret, er det sidste skridt at indsende din websiteoversigt til Google, så den kan indekseres og gennemsøges. Shopify har også en SEO-tjekliste, som kan hjælpe dig med at klare alt det grundlæggende arbejde.

Læg en markedsføringsplan

Du bør sætte tid af til at udarbejde en markedsføringsplan, så du kan bruge dine penge klogt. Overvej følgende spørgsmål, når du laver din:

1. Hvordan vil du beskrive dit brand? Tænk på dit brand som en person. Hvilke ord beskriver deres personlighed bedst?
  2. Hvorfor skal kunderne købe hos dig? Overvej nogle ord, som beskriver dit brand i dette budskab, for at oprette dit værdiforslag. Dette vil medvirke til at skabe et sammenhængende brandbudskab på tværs af alle dine annoncer og indhold.
  3. Hvem er dine kunder? Når du kender dine kunders køn, alder, placering og livsstil, ved du, hvor du skal fokusere dine markedsføringsaktiviteter, og hvordan du skal finpudse dit budskab.

Markedsføringsaktiviteter

Nu, hvor du har besvaret disse spørgsmål, skal du vælge de markedsføringsaktiviteter, der fungerer bedst for dit brand, dine produkter og dine kunder. De fleste markedsføringsaktiviteter kan opdeles i to kategorier:

Hvordan dine kunder finder dit brand

Sådan når du kunderne

Du kan måle effektiviteten af dine individuelle markedsføringsaktiviteter ved at sætte et par kortsigtede mål, som du kan spore i dir analyse- og markedsføringsafsnit i din Shopify-administrator og i Google Analytics-kontrolpanelet.