Tips til nye virksomhedsejere

Du er næsten klar til at komme i gang, når du har købt en virksomhed via Exchange Marketplace. Her er nogle trin, du skal gennemføre, og nogle tips til, hvordan du kan få support, få din virksomhed til at vokse og sælge dine varer.

Kom godt i gang

Når du har købt en virksomhed, kan du tilpasse den helt efter dine egne ønsker. Gennemgå butikken og indstillingerne, og foretag nødvendige opdateringer. Start med disse trin:

• Log ind på din konto, og vælg et abonnement. Du bliver bedt om at vælge et abonnement, første gang du logger ind som den nye virksomhedsejer.

• Konfigurer betalinger, og angiv dine bankoplysninger for at modtage betalinger.

• Gennemgå dine medarbejdere for at fjerne unødvendige medarbejdere. Hvis sælger har tilbud dig hjælp i forbindelse med salget, kan du overveje at beholde dennes medarbejderkonto for nu.

• Gennemgå opsætningen af din butik, herunder indstillingerne for din virksomhed, butiksadministration og levering.

• Tilpas din webshop og dine sider.

• Opdater dine politikker.

Markedsføring af din virksomhed

Når du er tilfreds med udseendet og funktionaliteten i din webshop, kan du begynde at tænke på at skabe vækst i din virksomhed. Udtænk en markedsføringsplan for at markedsføre din virksomhed på den mest effektive måde.

Du kan begynde med at evaluere den aktuelle status, da du har overtaget en eksisterende virksomhed:

• Gennemgå markedsføringsrapporter og andre rapporter i Shopify for at få et indblik i din virksomheds resultater. Du kan også gennemgå butikkens Google Analytics, hvis dette er blevet aktiveret tidligere.
  • Lav ekstra research, såsom afsendelse af kundeundersøgelser via Shopify Email. Dette kan hjælpe dig med at få mere at vide om din aktuelle kundebase.

Angiv en målsætning, så du kan analysere resultaterne af din markedsføringsplan. Nyindkøbte virksomheder kan have en målsætning som f.eks.:

• Reducering af antallet af forladte kurve med 15 % på 4 måneder.
  • 100 nye e-mailabonnenter inden næste måned.
  • Øgning af den gennemsnitlige ordreværdi med 20 % på 8 måneder.

Hvis du har svært ved at lave en målsætning, kan du overveje at tilmelde dig det gratis kursus Goal Setting with Daymond John på Shopify Compass (på engelsk).

Sådan får du support

Support fra sælger

Sælgere kan tilbyde person support, hvilket er et værdifuldt aktiv. Hvis dit køb inkluderer personlig support fra sælger, kan du udnytte muligheden for at lære mere om virksomheden ved at stille spørgsmål såsom:

• Hvad er virksomhedens historie, mission og vision for brandet?
  • Kan du fortælle mig om dine købere?
  • Hvad var dine største fejltagelser, og hvad lærte du af dem?
  • Kan du introducere mig for dine leverandører og andre relevante kontakter?
  • Hvilke værktøjer bruger du til at drive butikken? Hvilke apps anbefaler du?
  • Hvad er dine tanker om at skabe vækst i virksomheden og markedsføre den?

Support fra Shopify

Du kan kontakte Shopify Support når som helst, hvis du har brug for hjælp til at konfigurere din butik eller skabe vækst i din virksomhed. Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du finde inspiration i andre ressourcer såsom: