Giv køberen medarbejdertilladelser

Før din køber kan blive den nye ejer af din virksomhed, skal han eller hun have sine egne medarbejdertilladelser. Det eneste, du skal bruge, er din købers fulde navn og e-mailadresse, som vises for dig på stadiet til overførsel af aktiver. Det er vigtigt, at den e-mailadresse, som du bruger til medarbejderne stemmer fuldstændig overens med den, du kan se i Exchange-appen. Processen kan ikke gå videre i Exchange-appen, hvis du bruger en anden e-mailadresse.

Når invitationen er sendt, skal køberen tjekke sin e-mail for linket til at aktivere sin konto. Køberen er ansvarlig for at oprette sin egen adgangskode, når han/hun aktiverer sin konto.

Kontotilladelser for købere

Medarbejdere har som standard Fulde tilladelser, hvilket betyder, at de har adgang til alt bortset fra dine fakturerings- og betalingsoplysninger.

Du bestemmer, hvilken type tilladelser køberen skal have. Vi anbefaler fulde tilladelser, så køberen kan foretage en grundig undersøgelse. Hvis du er bekymret over problemer med beskyttelse af personlige oplysninger, kan du få køberen til at underskrive en hemmeligholdelsesaftale.

Exchange gør din køber til ny butiksejer.

Vigtigt! Du må aldrig selv dele dine butiksejer-loginoplysninger eller gøre køberen til butiksejer. Dette kan resultere i en permanent udelukkelse fra at benytte Exchange Marketplace, som angivet i vores retningslinjer.