Ofte stillede spørgsmål om fakturering

Find svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål om Shopify-fakturaer.

Hvilke betalingsmetoder accepteres til betaling af min Shopify-faktura?

Du kan betale dine Shopify-fakturaer (engangsfakturaer eller tilbagevendende) via PayPal eller et gyldigt kreditkort fra MasterCard, Visa eller American Express. Dit kreditkort skal acceptere gentagne betalinger. På nuværende tidspunkt kan du ikke bruge debetkort til at betale for Shopify. Når du betaler dine fakturaer via PayPal, kan du bruge PayPal-saldo, bankkonti, debetkort eller kreditkort, som er knyttet til din PayPal-konto.

Bemærk: Hvis du er etableret i USA, kan du på nuværende tidspunkt ikke bruge PayPal til at betale dine Shopify-fakturaer.

De fleste af de opkrævede gebyrer på Shopify er gentagne betalinger. Gentagne betalinger sker regelmæssigt. Disse faktureringsperioder varierer, og de er ikke synkroniseret, medmindre du f.eks. tegner et abonnement med 30-dages fakturering og installerer alle dine apps samme dag.

Du kan få mere at vide under Betalingsmetoder for dine Shopify-fakturaer.

Hvorfor blev min betalingsmetode afvist?

Kontrollér følgende muligheder:

• Din betalingsmetode kan blive afvist, hvis du ikke bruger et gyldigt kreditkort fra Mastercard, Visa eller American Express til at betale for dine Shopify-fakturaer.

• Selvom du kan betale dine Shopify-fakturaer (engangs eller gentagne) med et gyldigt kreditkort eller co-branded kredit/debetkort fra Mastercard, Visa eller American Express, kan du ikke betale med et almindeligt debetkort.

• Dit kreditkort skal tillade automatiske betalinger i USD.

Hvad skal jeg gøre, hvis min betalingsmetode bliver afvist?

Hvis din betalingsmetode bliver afvist, og du bruger et gyldigt kreditkort fra Mastercard, Visa eller American Express, skal du kontakte din bank for hjælp.

Hvad skal jeg gøre, hvis min betaling af fakturaen mislykkes?

Hvis betalingen af din faktura mislykkes, kan du forsøge at gennemføre den igen. Gå til siden med faktureringsindstillinger, og klik på Betal faktura. Hvis du skal opdatere din betalingsmetode, kan dette gøres via indstillingssiden i Fakturering. Kontakt din bank, hvis du fortsat oplever problemer med at behandle betalingen.

Hvilken valuta er min Shopify-faktura i?

Af hensyn til regnskab, bliver du faktureret i USD, selv hvis din butik ligger uden for USA. Hvis du driver en butik i Canada, skal du betale canadiske skatter, selvom din faktura er i USD.

Hvordan faktureres jeg, hvis jeg vælger et Shopify-abonnement under min prøveperiode?

Hvis du vælger et abonnement under din gratis prøveperiode, modtager du din første faktura den dag, hvor din gratis prøveperiode udløber. Hvis din gratis prøveperiode allerede er udløbet, modtager du din første faktura den dag, hvor du tegner dit Shopify-abonnement. Betalingen sker automatisk, så du skal ikke foretage dig andet, når du har valgt et abonnement. Opkrævning for Shopify-fakturaer fremgår af dine kreditkortopgørelser som: Shopify * <bill number>

Bemærk: Hvis du vil lukke din konto, skal du sætte din butik på pause eller lukke den. Hvis du vil lukke din konto under den gratis prøveperiode, og du ikke har valgt en prismulighed, behøver du ikke at foretage dig noget. Din konto fryses, når den gratis prøveperiode er slut, og du opkræves ikke noget.