Ofte stillede spørgsmål

Find svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål om Shopify-fakturaer.

Hvilke betalingsmetoder accepteres til betaling af min Shopify-faktura?

Shopify foreslår, at du bruger et gyldigt kreditkort fra Mastercard, Visa eller American Express to at betale for dine Shopify-udgifter. Dit kreditkort skal tillade gentagne betalinger.

De fleste af de opkrævede gebyrer på Shopify er gentagne betalinger. Gentagne betalinger sker regelmæssigt. Disse faktureringsperioder varierer, og de er ikke synkroniseret, medmindre du f.eks. tegner et abonnement med 30-dages fakturering og installerer alle dine apps samme dag.

Hvis du bor i USA, har et Shopify Plus-abonnement og en USD-bankkonto, der accepterer ACH-debiteringer (Automated Clearing House), kan du bekræfte din konto og gøre den til din aktive betalingsmetode. På dette tidspunkt kan du ikke betale for Shopify med et debetkort.

Hvorfor blev min betalingsmetode afvist?

Din betalingsmetode kan blive afvist, hvis du ikke bruger et gyldigt kreditkort fra Mastercard, Visa eller American Express til at betale for dine Shopify-udgifter. Dit kreditkort skal tillade gentagne betalinger. På dette tidspunkt kan du ikke betale for Shopify med et debetkort.

Hvad skal jeg gøre, hvis min betalingsmetode bliver afvist?

Hvis din betalingsmetode bliver afvist, og du bruger et gyldigt kreditkort fra Mastercard, Visa eller American Express, skal du kontakte din bank for hjælp.

Hvilken valuta er min Shopify-faktura i?

Af hensyn til regnskab, bliver du faktureret i USD, selv hvis din butik er beliggende uden for USA. Hvis du driver en butik i Canada, skal du betale canadiske skatter, selvom din faktura er i USD.

Hvordan faktureres jeg, hvis jeg vælger et Shopify-abonnement under min prøveperiode?

Hvis du vælger et abonnement under din gratis prøveperiode, modtager du din første faktura den dag, hvor din gratis prøveperiode udløber. Hvis din gratis prøveperiode allerede er udløbet, modtager du din første faktura den dag, hvor du tegner dit Shopify-abonnement. Betalingen sker automatisk, så du skal ikke foretage dig andet, når du har valgt et abonnement. Opkrævning for Shopify-fakturaer fremgår af dine kreditkortopgørelser som: Shopify * <bill number>

Bemærk: Hvis du vil lukke din konto, skal du sætte din butik på pause eller lukke den. Hvis du vil lukke din konto under den gratis prøveperiode, og du ikke har valgt en prismulighed, behøver du ikke at foretage dig noget. Din konto fryses, når den gratis prøveperiode er slut, og du opkræves ikke noget.