Ofte stillede spørgsmål om fakturering

Find svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål om Shopify-fakturaer.

Hvilke betalingsmetoder accepteres til betaling af min Shopify-faktura?

Du kan betale dine Shopify-fakturaer (engangsfakturaer eller tilbagevendende fakturaer) ved at bruge én af følgende betalingsmetoder:

• et gyldigt kreditkort fra Mastercard, Visa eller American Express
  • et debetkort, der er co-branded med Mastercard, Visa eller American Express
  • Shopify Balance i nogle regioner
  • PayPal i nogle områder
  • SDD i nogle områder

Hvis du er etableret i USA og har Shopify Plus-abonnementet, kan du bruge en bekræftet bank.

De fleste af de opkrævede gebyrer på Shopify er tilbagevendende betalinger. Tilbagevendende betalinger sker regelmæssigt. Disse faktureringscyklusser varierer, og de er ikke synkroniseret, medmindre du f.eks. tegner et abonnement med 30-dages fakturering og installerer alle dine apps samme dag.

Du kan få mere at vide under Betalingsmetoder for dine Shopify-fakturaer.

Hvorfor blev min betalingsmetode afvist?

Kontrollér følgende muligheder:

• Din betalingsmetode kan blive afvist, hvis du ikke bruger et gyldigt kreditkort fra Mastercard, Visa eller American Express til at betale for dine Shopify-fakturaer.
  • Hvis du bruger et debetkort, skal det være co-branded med Mastercard, Visa eller American Express. Du kan ikke bruge debetkort, der ikke er co-brandede.
  • Dit kreditkort skal tillade tilbagevendende betalinger i USD eller i en understøttet lokal valuta.
  • Hvis du faktureres i USD og ikke befinder dig i USA, skal dit kreditkort have international funktionalitet.

Få mere at vide om betalingsmetoder.

Hvad skal jeg gøre, hvis min betalingsmetode bliver afvist?

Hvis din betalingsmetode bliver afvist, og du bruger et gyldigt kreditkort fra Mastercard, Visa eller American Express, skal du kontakte din bank for hjælp.

Hvad skal jeg gøre, hvis min betaling af fakturaen mislykkes?

Hvis betalingen af din faktura mislykkes, kan du forsøge at gennemføre den igen. Gå til siden med faktureringsindstillinger, og klik på Betal faktura. Hvis du skal opdatere din betalingsmetode, kan dette gøres via indstillingssiden i Fakturering. Kontakt din bank, hvis du fortsat oplever problemer med at behandle betalingen.

Hvordan faktureres jeg, hvis jeg vælger en Shopify-abonnementsordning under min prøveperiode?

Hvis du vælger et abonnement under din gratis prøveperiode, modtager du din første faktura den dag, hvor din gratis prøveperiode udløber. Hvis din gratis prøveperiode allerede er udløbet, modtager du din første faktura den dag, hvor du vælger en Shopify-abonnementsordning. Betalingen sker automatisk, så du skal ikke foretage dig andet, når du har valgt et abonnement. Debitering for Shopify-fakturaer fremgår af dine kreditkortopgørelser som: Shopify * <bill number>.

Hvordan ser eller eksporterer jeg alle mine faktureringsdebiteringer?

Hvis du vil se alle debiteringer inden for de seneste 90 dage, kan du se alle debiteringer inden for et bestemt tidsrum ved hjælp af afsnittet Betalingsoversigt i dine indstillinger for Fakturering.Du kan eksportere din faktureringshistorik, hvis du vil se data, der er ældre end de seneste 90 dage.

Hvordan får jeg refunderet mine Shopify-faktureringsdebiteringer?

Shopify tilbyder ikke refusioner for abonnementer. Se Shopifys servicevilkår for at få flere oplysninger. Kontakt Shopify Support for at løse eventuelle faktureringsfejl.

Hvis du har brug for refusion af en debitering fra en app, som du har købt i Shopify App Store, kan du kontakte appens udvikler direkte.

Hvorfor bliver jeg bedt om at godkende min betaling?

Du bliver bedt om at godkende din betaling, når din bank beder om det. En gang imellem kan din bank kræve yderligere godkendelse for at behandle betalingen af din Shopify-faktura. I disse tilfælde får du tilsendt en meddelelse fra din bank, der beder om godkendelse af betalingen, herunder et link til den faktura, som skal godkendes. Hvis du vil gennemføre godkendelsen, kan du blive omdirigeret til en side uden for Shopify.

Kan jeg modtage kredit på min Shopify-faktura for at henvise andre shopejere til platformen?

Henvisninger og henvisningsprogrammet for shopejere er ophørt. Hvis du sætter din konto på pause eller annullerer den, udløber alle eksisterende henvisningskreditter efter seks måneder. Se politikken for henvisningsprogrammet for Shopify-shopejere for at få flere oplysninger.