Sæt din butik på pause eller luk den

Hvis du er butiksejer, kan du bruge sin Shopify-administrator til at sætte din butik midlertidigt på pause eller lukke din butik helt.

Du kan sætte din butik på pause på følgende måder:

• Sæt din butik på pause og fortsæt med at arbejde på den.
  • Sæt din butik helt på pause, og lad være med at arbejde på den imens.

Du kan lukke din butik på følgende måder:

• Luk din butik.
  • Sælg din butik på Exchange Marketplace.

Hvis du er på en gratis prøveperiode, og du ikke har valgt en prismulighed endnu, behøver du ikke at annullere din konto. Du kan ikke sætte din butik på pause i en gratis prøveperiode.

Kontakt Shopify Support for at få yderligere hjælp til at sætte din butik på pause eller lukke den.

Bestem, hvilket pauseabonnement der er rigtigt for dig

Ikke tilgængelig for: Shopify Plus

Du kan sætte din butik på pause på to måder. Vælg det abonnement, der passer til dine behov.

Abonnementet Pause and Build

Abonnementet Pause and Build giver dig mulighed for at sætte dit butikslayout på pause og fortsætte med at arbejde på din butik til et nedsat abonnementsgebyr. Du kan få adgang til din Shopify-administrator for at optimere din butik og redigere dine produkter, men din betalingsproces er deaktiveret. Det betyder, at dine kunder kan besøge din butik og gennemse dine produkter, men de kan ikke købe dine produkter.

Abonnementet Pause and Build kan være det rigtige valg for dig, hvis din butik f.eks. er sæsonbestemt, eller hvis den kun har åbent i en bestemt periode.

Sæt abonnement på pause

Abonnementet Sæt på pause giver dig mulighed for at sætte din butik på pause i tre måneder uden at betale abonnementsgebyr. Mens din butik er sat på pause, kan helt undlade at arbejde på butikken og i stedet fokusere på andre prioriteter.

I modsætning til med abonnementet Pause and Build kan du ikke få adgang til din Shopify-administrator og arbejde på din butik, og du kan heller ikke sælge til kunder, når du er på abonnementet Pause.

Besøgende i din butik vil se en meddelelse, der fortæller dem, at din butik er lukket midlertidigt. Du kan indsamle e-mailadresser for besøgende, så du kan give dine besøgende besked, når du åbner din butik igen, og til andre former for kommunikation.

Du kan genåbne din butik når som helst inden for de tre måneder ved at logge ind og vælge et andet abonnement. Hvis du beslutter dig for ikke at genåbne butikken inden for de tre måneder, bliver du imidlertid opgraderet til abonnementet Pause and Build, hvor du betaler det nedsatte abonnementsgebyr. Efter opgraderingen er dit butikslayout stadig lukket for dine kunder, men du kan få adgang til din Shopify-administrator og arbejde på din butik for at gøre den klar til, at du kan begynde at sælge igen.

Sæt din butik på pause og fortsæt med at arbejde på den

Bemærk: Shopify vil gerne hjælpe med at minimere konsekvenserne af de seneste hændelser og tilbyder derfor, at du kan sætte salg af dine produkter på pause og fortsætte med at opbygge din butik til en nedsat pris på 9 USD.

Når du bruger abonnementet Pause and Build, fortsætter din butik med at køre til en nedsat pris på 9 USD pr. måned. Du kan få adgang til din Shopify-administrator og redigere dine produkter, når du har brug for det, men din betalingsproces er deaktiveret. Det betyder, at kunderne kan se dine produkter, men de kan ikke købe dem.

Mens din butik er på abonnementet Pause and Build, kan du gøre følgende:

• Få adgang til din Shopify-administrator.
  • Få adgang til basale rapporter om dit sites resultater.
  • Se dit webshopslayout.
  • Acceptere manuelle betaling ved hjælp af ordrekladder.

Du kan dog ikke bruge din webshops betalingsproces, POS, rabatter, gendannelse af forladt betaling, gavekort og tredjepartsintegrationer, f.eks. udgivelse af dine produkter på Facebook og Google.

Trin:

Din butik sættes på pause og fortsætter til et nedsat abonnementsgebyr. Hvis du vil begynde at sælge produkter igen, kan du til enhver tid genåbne din butik ved at vælge et andet abonnement.

Arbejd på din butik, mens du er på abonnementet Pause and Build

Når du har abonnementet Pause and Build, kan dine kunder stadig se dine produkter, men de kan ikke købe dem. Du kan forbedre din kundeoplevelse ved at tilpasse dit tema til at skjule dine produktpriser og skjule knapperne Læg i indkøbskurven, så dine kunder ikke forsøger at købe noget, mens din butik er sat på pause.

Hvis du ikke ønsker at vise dine produkter, mens din butik er sat på pause, kan du bruge en adgangskode for at beskytte din webshop. På denne måde vil kunderne ikke kunne se dine produkter, mens butikken er sat på pause. Du kan tilpasse din adgangskodeside og skrive en besked til dine kunder, som vises, mens din butik er sat på pause.

Alle dine apps forbliver aktive, mens din butik er sat på pause. Hvis du vil sætte dine apps på pause, skal du annullere dem individuelt.

Åbn din butik igen, efter du har været på abonnementet Pause and Build

Når du er klar til at genåbne din butik, skal du logge ind og derefter vælge et nyt abonnement, der passer til dine behov.

Trin:

1. Log ind som butiksejer.

2. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator, og klik derefter på Abonnement og tilladelser.

3. Klik på Vælg et abonnement i afsnittet Abonnementsoplysninger.

4. Vælg en prismulighed blandt de tilgængelige valgmuligheder.

Når du har valgt et abonnement, kan du begynde at sælge igen.

Hvis du konfigurerede en adgangskode til din butik, mens den var på pause, kan du fjerne adgangskoden til din webshop.

Sæt din butik helt på pause, og lad være med at arbejde på den imens

Bemærk: Shopify vil gerne hjælpe med at minimere konsekvenserne af de seneste hændelser og giver dig mulighed for at sætte din butik helt på pause og undlade at arbejde på den imens.

Hvis du er aktiv shopejer, kan du bruge abonnementet Pause til at sætte din butik helt på pause og undlade at arbejde på den. I dette tilfælde sættes din butik på pause i op til tre måneder, uden at du bliver opkrævet gebyr for dit abonnement. Du kan genåbne din butik når som helst inden for de tre måneder. Hvis du ikke genåbner din butik, når de tre måneder er gået, opgraderes du til abonnementet Pause and Build, som koster 9 USD pr. måned.

Mens du er på abonnementet Sæt på pause, kan du ikke få adgang til din Shopify-administrator, arbejde på din butik eller sælge til kunder.

Inden du starter, skal du overveje at oprette en adgangskodeside for at fortælle dine besøgende, at du snart er tilbage. Du vil ikke kunne få adgang til eller redigere din adgangskodeside, mens din butik er sat på pause.

Trin:

Din butik er sat på pause.

Åbn din butik igen, efter den har været sat på pause, og du ikke har arbejdet på den

Når du er klar til at genåbne din butik, skal du logge ind og derefter vælge et nyt abonnement, der passer til dine behov.

Trin:

1. Log ind som butiksejer.

2. Vælg en prismulighed blandt de tilgængelige valgmuligheder.

Når du har valgte et abonnement, kan du arbejde på din butik, indtil du er klar til at begynde at sælge igen.

Hvis du konfigurerede en adgangskode til din butik, mens den var på pause, kan du fjerne adgangskoden til din webshop.

Luk din Shopify-butik

Bemærk: Shopify vil gerne hjælpe med at minimere konsekvenserne af de seneste hændelser, så hvis du vælger at genåbne din butik inden for 30 dage, efter du har lukket den, garanterer vi, at alle din butiks data og konfigurationsoplysninger vil blive bevaret.

Du kan lukke din webshop når som helst, hvis du ikke ønsker at drive den mere. Når du har lukket din butik, har du ikke adgang til din Shopify-administrator. Hvis du ønsker at logge ind igen, skal du angive dine kreditkortoplysninger og genaktivere din butik.

Hvis du lukker din webshop, kan du ikke oprette en ny webshop med samme butiksnavn eller myshopify-domæne.

Bemærk: Du skal lukke din butik manuelt. Shopify Support kan ikke lukke butikken for dig.

Overvej følgende, før du lukker din butik:

• Sørg for at betale eventuelle udestående debiteringer. Hvis du ikke har nogen udestående debiteringer for din konto, vil du ikke modtage en faktura efter lukningen af din butik. Du kan få mere at vide om din faktura under Se din Shopify-faktura.

• Hvis du har tredjepartsapps, som har dine betalingsoplysninger uden for Shopify, skal du annullere din tjeneste for disse apps for at undgå at blive faktureret eksternt, når du har lukket din butik.

• Hvis du sælger gavekort, skal du muligvis løse problemer med udestående kort. Du kan eksportere din butiks CVS-gavekortfil, der indeholder de oplysninger, som du skal bruge for at løse problemer med eventuelle udestående kort.

• Hvis du har et tilpasset domæne, som er købt via Shopify, kan du overdage det til en anden udbyder.

• Hvis du har et tilpasset domæne, som er købt via en tredjepartsudbyder, kan du fjerne det fra din butik via din Shopify-administrator. Dit domæne vil muligvis ikke kunne bruges til et andet website, hvis du ikke fjerner det fra din Shopify-butik inden lukningen.

• Hvis du planlægger at lukke din butik og flytte dit domæne til en ny platform, skal du være opmærksom på, at Shopifys HTTP Strict Transfer Security (HSTS) forbliver i kraft på dit domæne i 90 dage, når du lukker din butik, for at sikre sikkerheden af dine og dine kunders oplysninger.

Bemærk: Hvis dit abonnement til Shopify faktureres af en forhandler, skal du klikke på Sammenlign abonnementer i afsnittet Abonnementsoplysninger på siden Abonnement og tilladelser for at logge ind på din forhandlerkonto og annullere din butik.

Trin:

1. Angiv din adgangskode for at fortsætte.

2. På dette tidspunkt kan du kontakte Shopify for at se, om der er noget, vi kan hjælpe med. Hvis du er i tvivl om, om du vil lukke din butik, skal du vælge en årsag i rullemenuen og derefter klikke på Luk butik.

Hvis du vil kontrollere, om din butik er lukket, kan du gå til din butiks webadresse og konstatere, at din butik ikke længere vises.

Sælg din Shopify-butik på Exchange Marketplace

Hvis du ikke længere vil drive din Shopify-butik, men er interesseret i at sælge din virksomhed, kan Shopifys Exchange Marketplace hjælpe dig. Det er nemt at sælge sin virksomhed online med et opslag på Exchange, og Exchange har indgået et samarbejde med Escrow.com, som sikrer at betalings-, registrerings- og overførselsprocesserne er ligetil og sikre. Få mere at vide om Exchange, og se, om din virksomhed er kvalificeret, under Salg af en virksomhed på Exchange Marketplace.

Frigiv din Shopify-butik

Hvis du mangler en betaling, eller hvis en betaling mislykkes tre gange, vil din butik blive sat i bero, indtil du betaler din faktura fra Shopify. Din butik bliver ikke sat i bero før din fakturas forfaldsdato.

Shopify fakturerer i tidszonen UTC. Hvis betalingen mislykkedes i det tredje og sidste forsøg, sættes butikken automatisk i bero klokken 00:00 UTC på den dato, hvor fakturaen forfalder. Hvis din lokale tidszone er bagud i forhold til UTC-tid, som f.eks. i Nordamerika, vil din butik blive sat i bero en dag tidligere. Betal din faktura for at frigive din butik.

Trin:

1. Log ind som butiksejer.

2. Betal din kontos udestående saldo.

Hvis du har flere udestående fakturaer, vil du blive bedt om at betale hver faktura fuldt ud for at frigive din butik.