Sæt din butik på pause eller luk den

Hvis du er kontoejeren kan du sætte din butik midlertidigt på pause eller lukke din butik helt via siden Konto i din administrator. Du skal kontakte eventuelle tredjepartstjenesteudbydere, som din butik anvender, for at sikre, at butikken suspenderes korrekt.

Bemærk: Hvis du vil lukke din Shopify-konto, skal du lukke din butik manuelt. Shopify support kan ikke lukke din butik for dig.

Du skal betale alle udestående opkrævning, inden du kan sætte din butik på pause eller lukke den. Hvis du ikke har nogen udestående opkrævning for din konto, vil du ikke modtage en faktura efter lukningen af din butik. Du kan få mere at vide om din faktura under Se din Shopify-faktura.

Udover at sætte din Shopify-butik på pause, skal du annullere apps individuelt. Ellers vil du fortsat blive opkrævet appgebyrer for dem.

Hvis du er på en gratis prøveperiode og ikke har valgt en prismulighed endnu, behøver du ikke gøre noget for at lukke din konto. Din gratis prøveperiode forlænges ikke, hvis du sætter din butik på pause i prøveperioden. Hvis du aktiverer din konto igen efter udløbet af din gratis prøveperiode, skal du vælge et betalt abonnement for fortsat at kunne arbejde på din butik.

Kontakt support for yderligere hjælp til at sætte din butik på pause eller lukke den.

Sæt din Shopify-butik på pause

Hvis din butik sættes på pause, deaktiveres betalingsprocessen, men butikken kører stadig til en reduceret pris på 14 USD pr. måned. Det betyder, at kunder kan se dine produkter, men ikke købe dem. Du har også adgang til din Shopify-administrator og kan redigere dine produkter efter behov.

Du kan aktivere din butik når som helst ved at vælge et nyt Shopify-abonnement, når du ønsker at sælge produkter igen.

Trin:

  1. Log ind som kontoejer.
  1. Klik på Sæt butik på pause i afsnittet Butiksstatus.

  2. Klik på Sæt butik på pause, hvis du accepterer vilkårene og opkrævningerne.

Din butik sættes på pause og fortsætter til en reduceret pris. Aktivér din butik, når du er klar til at sælge produkter igen.

Brug af en butik, der er sat på pause

Når du har sat din butik på pause, vil kunder stadig kunne se dine produkter, men de kan ikke købe dem. Du kan tilpasse dit tema til at skjule dine produktpriser og skjule knapperne Læg i indkøbskurven, så kunder ikke har mulighed for at købe noget, mens din butik er sat på pause.

Hvis du ikke ønsker at vise dine produkter, mens din butik er sat på pause, kan du beskytte webshoppen med en adgangskode. På denne måde vil kunderne ikke kunne se dine produkter, mens butikken er sat på pause. Du kan tilpasse din adgangskodeside og skrive en besked til dine kunder, som vises mens din butik er sat på pause. Det kan være nyttigt, hvis din butik er sæsonbestemt eller kun har åbent i en bestemt periode.

Alle dine apps forbliver aktive, mens din butik er sat på pause. Hvis du vil sætte dine apps på pause, skal du annullere dem individuelt.

Du kan gøre følgende, mens din butik er passiv:

  • Få adgang til din Shopify-administrator.
  • Få adgang til basale rapporter om dit sites præstation.
  • Se din online butiksfacade.
  • Acceptere manuelle betaling ved hjælp af ordreudkast.

Hvis du sætter din butik på pause, kan du ikke bruge din webshops betalingsproces, POS, rabatter, forladte bestillinger, gavekort og integrationer til sociale medier, f.eks. udgivelse af nye produkter på Facebook og Pinterest.

Aktivér din Shopify-butik

Du kan aktivere din butik, når du er klar til at sælge dine produkter igen.

Trin:

  1. Log ind som kontoejer.

  2. Fra din Shopify-administrator skal du gå til Indstillinger > Konto.

  3. Klik på Sammenlign abonnementer.

  4. Vælg en prismulighed blandt de tilgængelige valgmuligheder. Du får ikke automatisk samme abonnement, som før du satte din butik på pause.

Din butik aktiveres, når du har valgt et Shopify-abonnement.

Hvis du konfigurerede en adgangskode til din butik, mens den var på pause, kan du fjerne adgangskoden til din webshop.

Luk din Shopify-butik

Du kan lukke din webshop når som helst, hvis du ikke ønsker at drive den mere. I modsætning til at sætte en butik på pause, har du ikke længere adgang til din Shopify-administrator efter lukningen af din butik. Hvis du ønsker at logge ind igen, skal du angive dine kreditkortoplysninger og genaktivere din butik.

Hvis du lukker din webshop, kan du ikke oprette en ny webshop med samme butiksnavn eller .myshopify-webadresse.

Bemærk: Du skal lukke din butik manuelt. Shopify support kan ikke lukke din butik for dig.

Inden du lukker din butik

Hvis du har tredjepartsapps, som har dine betalingsoplysninger uden for Shopify, skal du annullere din tjeneste for disse apps for at undgå at blive faktureret eksternt, når du har lukket din butik.

Hvis du har et tilpasset domæne, som er købt via Shopify, kan du overdage det til en anden udbyder.

Hvis du har et tilpasset domæne, som er købt via en tredjepartsudbyder, kan du fjerne det fra din butik i administratoren. Dit domæne vil muligvis ikke kunne bruges til et andet website, hvis du ikke fjerner det fra din Shopify-butik inden lukningen.

Hvis du planlægger at lukke din butik og flytte dit domæne til en ny platform, skal du være opmærksom på, at Shopifys HTTP Strict Transfer Security (HSTS) forbliver i kraft på dit domæne i 90 dage, når du lukker din butik, for at sikre sikkerheden af dine og dine kunders oplysninger.

Bemærk: Hvis dit abonnement til Shopify faktureres af en forhandler skal du klikke på Skift abonnementstype i afsnittet KontooversigtKontosiden for at logge ind på din forhandlerkonto og lukke din butik.

Trin:

  1. Log ind som kontoejer.
  1. Klik på Sælg eller luk butik i afsnittet Butiksstatus.

  2. Klik på Luk butik.

  3. Angiv din adgangskode for at fortsætte.

  4. På dette tidspunkt kan du kontakte Shopify for at se, om der er noget, vi kan hjælpe med. Hvis du er i tvivl om, om du vil lukke din butik, skal du vælge en årsag i rullemenuen og derefter klikke på Luk butik.

Hvis du vil kontrollere, om din butik er lukket, kan du gå til din butiks webadresse og konstatere, at din butik ikke længere vises.

Hvis du vælger at genåbne din butik inden for 30 dage, efter du har lukket den, garanterer Shopify, at alle din butiks data og konfigurationsoplysninger vil blive bevaret. Shopify kan ikke garantere, at data vil blive bevaret længere end 30 dage, efter du har lukket din butik.

Frigiv din Shopify-butik

Hvis du mangler en betaling, eller hvis en betaling mislykkes tre gange, vil din butik blive sat i bero, indtil du betaler din faktura fra Shopify. Din butik bliver ikke sat i bero før din fakturas forfaldsdato.

Shopify fakturerer i tidszonen UTC. Hvis kreditkortbetalingen mislykkes i det tredje og sidste forsøg, sættes butikken automatisk i bero klokken 00:00 UTC på den dato, hvor fakturaen forfalder. Hvis din lokale tidszone er bagud i forhold til UTC-tid, som f.eks. i Nordamerika, vil din butik blive sat i bero en dag tidligere. Betal din faktura for at frigive din butik.

Trin:

  1. Log ind som kontoejer.

  2. Betal din kontos udestående saldo.

Hvis du har flere udestående fakturaer, vil du blive bedt om at betale hver faktura fuldt ud for at frigive din butik.

Er du klar til at begynde at sælge med Shopify?

Prøv det gratis