Customer Privacy-appen

Med Shopifys Customer Privacy-app kan du indsamle samtykke til sporing fra besøgende i din webshop for at overholde regler som f.eks. California Consumer Privacy Act (CCPA) eller Persondataforordningen (GDPR). Du kan bruge Customer Privacy-appen til at hjælpe dig med at udføre følgende opgaver:

• Du kan skabe tillid hos dine kunder ved at tilføje et banner, der giver besøgende mulighed for at acceptere eller afvise cookies.
  • Du kan bruge skabeloner, hvor kravene til beskyttelse af personlige oplysninger er forhåndsudfyldt for forskellige områder.
  • Du kan nemt vælge og redigere den meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger, du vil udgive i dit butikslayout.

Customer Privacy-appen er gratis, og du kan tilføje den fra Shopify App Store.

Deaktivering af indstillingen Begræns tredjepartssalg af dine californiske kunders data

Hvis du har aktiveret indstillingen Begræns tredjepartssalg af dine californiske kunders data i afsnittet Beskyttelse af kundens data i præferencerne for din webshop, skal du opdatere din webshop til den nyeste version inden den 1. november 2021. Du kan finde vejledning til dette i præferencerne for din webshop.

Fra og med den 1. november 2021 vil du ikke længere kunne bruge ældre versioner af indstillingen Begræns tredjepartssalg af dine californiske kunders data, da afsnittet automatisk vil blokere alle oplysninger, der deles af californiske kunder. Du skal i stedet give californiske besøgende i din webshop mulighed for at framelde deling af deres oplysninger.

Hvis du bruger indstillingen Begræns tredjepartssalg af dine californiske kunders data, kan du installere Customer Privacy-appen for at hjælpe dig med at overholde CCPA-kravene.