Shopify Capital-lån

Bemærk: Shopify Capital-lån er i øjeblikket begrænset til Shopify-butikker i udvalgte amerikanske stater, mens Shopify Capitals kontante forskud til shopejere er tilgængelige i alle øvrige stater i USA.

Et lån fra Shopify Capital er et fast beløb (kaldet lånebeløbet), som du modtager fra Shopify Capital mod en fast låneomkostning. Lånebeløbet plus den faste låneomkostning kaldes skyldigt totalbeløb. Lånebeløbet indsættes på din erhvervsbankkonto, og der betales en procentdel af din daglige omsætning til Shopify Capital, indtil det samlede skyldige beløb er betalt tilbage, når de 12 måneders løbetid udløber.

Lånets 12-måneders løbetid er opdelt i seks 60-dages betalingscyklusser kaldet milepæle. Hver milepæl har et mindste tilbagebetalingsbeløb, der skal være nået, når milepælens 60-dages cyklus udløber. Hvis du ikke når en milepæls mindste tilbagebetalingsbeløb, bliver differencen mellem det beløb, du har betalt, og milepælens mindste tilbagebetalingsbeløb trukket fra din konto.

Forstil dig for eksempel, at Shopify Capital låner dig 5.000 USD med en låneomkostning på 650 USD og en tilbagebetalingsrate på 10 %. De 5.000 USD, du modtager bliver sendt til din erhvervsbankkonto, og Shopify Capital modtager 10 % af din daglige omsætning, indtil de 5.650 USD, der skyldes er betalt tilbage, når de 12 måneders løbetid udløber. Hver af lånets 60-dages milepøle ville have et mindste tilbagebetalingsbeløb på 941 USD (1/6 af det samlede skyldige beløb). Hvis du har nået den første 60-dages milepæl og kun tilbagebetalt 8.000 kr. ved daglige tilbagebetalinger, vil de resterende 141 USD blive trukket fra din konto.

Shopify Capital tilbyder lånebeløb på mellem 200 USD og 1.000.000 USD. Det samlede skyldige beløb og din daglige tilbagebetalingsrate afhænger af din risikoprofil.

Anmod om et lån

Du kan se dine finansieringsmuligheder og anmode om et lån direkte fra Capital-siden i din Shopify-administrator.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Capital i din Shopify-administrator.

2. Find kvalifikationsmeddelelsen fra Shopify Capital, og klik derefter på Se finansieringstilbud.

3. Du kan se tre finansieringsmuligheder på siden Capital. Sammenlign finansieringsmulighedernes vilkår, og klik på Anmod under den mulighed, som du vil have.

Betingelserne for hver mulighed indeholder det beløb, man modtager, det samlede skyldige beløb og den daglige tilbagebetalingsrate, der trækkes fra dit daglige salg og betales tilbage til Shopify Capital.

4. Læs omhyggeligt afsnittet Vilkår og betingelser i dialogboksen Læs og acceptér vilkår, og klik derefter på Shopify Capital-aftale for at åbne den i en anden browserfane.

5. Læs omhyggeligt vilkårene i Shopify Capital-aftalen. Hvis du er enig i vilkårene, kan du gå tilbage til dialogboksen Læs og acceptér vilkår og klikke på Acceptér vilkår.

Din anmodning bliver gennemgået af Shopify Capital, og du vil inden for 2-5 arbejdsdage få svar på, om du er blevet godkendt. Hvis du bliver godkendt, bliver dit lån sendt til din erhvervsbankkonto.

Bemærk: Hvis du ændrer din betalingsudbyder til Shopify Payments, når du anmoder om finansiering, kan det tage længere tid end fem arbejdsdage at godkende din anmodning.

To dage efter du har modtaget lånet, begynder Shopify Capital at trække den daglige tilbagebetaling fra din erhvervsbankkonto baseret på din daglige omsætning.

Hold øje med dine lånetilbagebetalinger

Når du har modtaget dit lån, kan du følge restsaldoen for det samlede skyldige beløb på siden Capital under Shopify Capital i din Shopify-administrator.

På siden Capital kan du se følgende oplysninger om tilbagebetalingen:

• Restsaldoen for det samlede skyldige beløb.
  • Den del af det samlede skyldige beløb, der er blevet betalt tilbage.
  • Overførselshistorikken for tilbagebetalinger.

I rapportens afsnit med overførselshistorik viser kolonnen Samlet salg hver dags salgsindtægt, og kolonnen Beløb viser, hvor stor en del af denne indtægt, der er betalt tilbage til Shopify Capital.

Tilbagebetal restsaldoen

Du kan betale tilbage på dit lån med ethvert beløb over 20 USD eller den fulde reestsaldo i ét samlet beløb. Betalingen debiteres fra den samme erhvervsbankkonto, som er knyttet til din Shopify-konto.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Capital i din Shopify-administrator.

2. Klik på Foretag en betaling.

3. Vælg det beløb, du vil betale:

- To pay a lump sum, enter the amount in the **Custom amount** field.
- To pay the full amount, click **Full remaining balance**.
  1. Klik på Næste trin, og kontrollér det beløb, der skal tilbagebetales.

2. Klik på Foretag en betaling.

Du modtager en bekræftelsesmail, når din tilbagebetaling er gennemført.

Hvad er inkluderet i tilbagebetalingen?

Ved beregningen af det beløb, der tilbagebetales til Shopify Capital hver dag, beregnes den daglige tilbagebetalingsrate ud fra din butiks daglige salgsindtægt.

Når tilbagebetalingen beregnes, inkluderer din butiks daglige salgsindtægt alle ordrer, der er blevet markeret som betalt den pågældende dag, uanset ordrens kilde, hvordan betalingen blev gennemført, eller om ordren senere blev refunderet eller annulleret.

Testordrer

Ved beregning af tilbagebetaling, er de eneste ordrer, der ikke er inkluderet i din butiks daglige salgsindtægt, testordrer, der er afgivet, mens Shopify Payments var i testtilstand. Hvis testtilstand ikke var aktiveret, da en ordre blev afgivet, medregnes ordren i din butiks salgsindtægt, når dagens tilbagebetaling beregnes.

Ofte stillede spørgsmål

Er jeg kvalificeret til et Shopify Capital-lån?

Kun butikker i følgende amerikanske stater er kvalificerede til Shopify Capital-lån:

• Arizona
  • Idaho
  • Illinois
  • Indiana
  • Iowa
  • Kansas
  • Louisiana
  • Maine
  • North Carolina
  • South Carolina
  • Utah
  • Washington
  • Wisconsin
  • Wyoming

Hvad hvis jeg ikke har tilbagebetalt milepælens mindste tilbagebetalingsbeløb efter 60 dage?

Hvis du ikke når milepælens mindste tilbagebetalingsbeløb inden for de 60 dage, bliver differencen mellem det beløb, du har betalt, og milepælens mindste tilbagebetalingsbeløb trukket fra din konto.

Kan jeg tilbagebetale mit lån hurtigere end låneperiodens 12 måneder?

Tilbagebetalingsbeløbet er baseret på en procentdel af dit daglige salg. Hvis du har et år med godt salg, kan du tilbagebetale dit lån før udløbet af de 12 måneder. Der er intet strafgebyr for at tilbagebetale dit lån før 12-månedersperioden udløber.

Hvordan beregnes lånets faste låneomkostning?

Låneomkostningen er en fast procentdel af det lånebeløb, du modtager. Et låns låneomkostning beregnes fra tilbud til tilbud.