Shopify Capital-kontantforskud til shopejere

Et kontant forskud til shopejere er et fast beløb (kaldet det modtagne beløb, som du modtager fra Shopify Capital imod, at du sælger et fast beløb af din fremtidige salgsindtægt til Shopify Capital (kaldet i alt at betale). Det modtagne beløb indsættes på din erhvervsbankkonto, og derefter betales en procentdel af dit daglige salg til Shopify Capital, indtil "i alt at betale" er betalt fuldt ud.

Shopify Capital kan f.eks. give dig 5.000 USD i forskud for at købe 5,650 USD af dine fremtidige indtægter med et overførselsgebyr på 10 %. De 5.000 USD, du modtager, bliver sendt til din erhvervsbankkonto, og Shopify Capital modtager 10 % af dit daglige salg, indtil de 5.650 USD, der skyldes, er betalt tilbage. Når du har overført over 25 % af dit samlede forskud, kan du vælge at overføre restsaldoen som ét samlet beløb.

Der er ingen deadline for, hvornår det samlede beløb skal overføres til Shopify Capital. Det daglige beløb til overførsel afhænger af din butiks daglige salg, fordi overførselsgebyret er én procent af din butiks daglige salg. Overførselsbeløbet trækkes automatisk fra din erhvervsbankkonto.

Shopify Capital tilbyder finansiering på mellem 200 USD og 1.000.000 USD eller 200 CAD og 500.000 CAD. Det samlede skyldige beløb og dit overførselsgebyr afhænger af din risikoprofil.

Anmod om et kontantforskud til shopejere.

Du kan se dine finansieringsmuligheder og anmode om et kontantforskud til shopejere direkte på siden Capital i din Shopify-administrator.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Capital i din Shopify-administrator.

2. Find meddelelsen om berettigelse fra Shopify Capital, og klik derefter på Se finansieringstilbud.

3. Der er forskellige finansieringsmuligheder på siden Capital. Sammenlign finansieringsmulighedernes vilkår, og klik på Anmod under den mulighed, som du vil have.

Betingelserne for hver mulighed indeholder det beløb, du modtager, det samlede skyldige beløb, som Shopify Capital vil købe, og det overførselsgebyr, der trækkes fra dit daglige salg og betales tilbage til Shopify Capital.

4. Læs omhyggeligt afsnittet Vilkår og betingelser i dialogboksen Læs og acceptér vilkår, og klik derefter på Shopify Capital-aftale for at åbne den i en anden browserfane.

5. Læs vilkårene i Shopify Capital-aftalen og den Forhåndsgodkendte debetaftale omhyggeligt, hvis du befinder dig i Canada. Hvis du accepterer vilkårene, skal du gå tilbage til dialogboksen Læs og acceptér vilkår og klikke på Acceptér vilkår.

Bemærk: Hvis du befinder dig i Canada og vil ændre den bankkonto, du bruger til udbetalinger fra Shopify Payments og dine betalingsoverførsler, efter du har accepteret et beløb, skal du kontakte supporten for at udfylde en ny forhåndsgodkendt debetaftale.

Din anmodning bliver gennemgået af Shopify Capital, og du vil inden for 2-5 arbejdsdage få svar på, om du er blevet godkendt. Hvis du bliver godkendt, bliver dit kontante forskud til shopejere indsat på din erhvervsbankkonto.

Bemærk: Hvis du ændrer din betalingsudbyder til Shopify Payments, når du anmoder om finansiering, kan det tage længere tid end fem arbejdsdage at godkende din anmodning.

To dage efter du har modtaget dit kontantforskud til shopejere, begynder Shopify Capital at trække den daglige overførsel fra din erhvervsbankkonto baseret på din daglige salgsindtægt.

Hold styr på dine overførsler af kontantforskud til shopejere

Når du har modtaget dit kontantforskud til shopejere, kan du følge restsaldoen for det samlede beløb til overførsel i din Shopify-administrator under Indstillinger > Capital.

På siden Capital kan du se følgende oplysninger om betalingsoverførslen:

• Restsaldoen for det samlede beløb, der skal betales tilbage.
  • Andelen af det samlede skyldige beløb, der er blevet betalt tilbage.
  • Procentdelen af det samlede skyldige beløb, der er blevet betalt tilbage.
  • Overførselshistorikken for betalingsoverførsler.

I rapportens afsnit med overførselshistorik viser kolonnen Salg i alt hver dags salgsindtægt, og kolonnen Beløb viser, hvor stor en del af denne indtægt, der er betalt tilbage til Shopify Capital.

Overfør restsaldoen

Når du har overført over 25 % af dit samlede forskud, kan du vælge at overføre restsaldoen som ét samlet beløb. Betalingen debiteres fra den samme erhvervsbankkonto, der er knyttet til din Shopify-konto.

Bemærk: Muligheden for at overføre restsaldoen bliver først tilgængelig, når du har overført mindst 25 % af dit skyldige beløb.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Capital i din Shopify-administrator.

2. Klik på Overfør saldo.

3. Gennemgå straks saldoen, der skal overføres. Hvis du er sikker på, at du vil overføre restsaldoens fulde beløb, skal du markere godkendelsesfeltet og klikke på Udlign saldo.

Det kan tage op til 3 arbejdsdage at behandle overførslen af det faste beløb. Alle almindelige overførsler standses under behandlingsperioden.

Du modtager en bekræftelsesmail, når overførslen af dit faste beløb er gennemført.

Hvad er inkluderet i betalingsoverførslen?

Beløbet, der skal overføres til Shopify Capital hver dag, beregnes ved at anvende overførselsgebyret på din butiks daglige salgsindtægt.

Når betalingsoverførsler beregnes, inkluderer din butiks daglige salgsindtægt alle ordrer, der er blevet markeret som betalt den pågældende dag, uanset ordrens kilde, hvordan betalingen blev gennemført, eller om ordren senere blev refunderet eller annulleret.

Testordrer

Ved beregning af betalingsoverførsler, er de eneste ordrer, der ikke er inkluderet i din butiks daglige salgsindtægt, testordrer, der er afgivet, mens Shopify Payments var i testtilstand. Hvis testtilstanden ikke var aktiveret, da en ordre blev afgivet, medregnes ordren i din butiks salgsindtægt, når dagens overførsel beregnes.

Ofte stillede spørgsmål

• Hvad er et kontantforskud til shopejere?
  • Hvordan fungerer et kontantforskud til shopejere?
  • Hvordan virker betalingsoverførsel?
  • Hvordan beregnes betalingsoverførsel?
  • Hvad er rentesatsen?
  • Er der en frist for at overføre den aftalte andel af dine fremtidige salgsindtægter til Shopify Capital?

Hvad er et kontantforskud til shopejere?

Et kontant forskud til shopejere er en udbetaling af et fast beløb til dig, som du skal betale tilbage med en aftalt del af dine fremtidige salgsindtægter. Du kan f.eks. modtage et fast beløb på 10.000 USD i bytte for at sælge 11.300 USD af dine fremtidige salgsindtægter til Shopify Capital.

Hvordan fungerer et kontantforskud til shopejere?

Hvis du er berettiget til finansiering, vil Shopify Capital tilbyde dig et udvalg af kontantforskud til shopejere med forskellige beløb, som har forskellige totaler, der skal overføres og forskellige overførselsgebyrer Du anmoder om det forskudsbeløb, der passer til dig, og hvis du bliver godkendt, indbetaler Shopify Capital pengene på din bankkonto.

Når du sælger, overfører du automatisk en fast procentdel (overførselsgebyret) af dit daglige salg til Shopify Capital, indtil Shopify Capital modtager det aftalte beløb for dine fremtidige salgsindtægter (det samlede beløb, der skal overføres).

Hvordan virker betalingsoverførsel?

Hver dag, hvor du sælger, bruges en fast procentdel (overførselsgebyret) af din bruttoomsætning til at beregne din overførsel. På dage, hvor du sælger meget, vil din overførsel blive større, og på dage, hvor du sælger mindre, bliver din overførsel mindre. Du fortsætter med at foretage overførsler, indtil Shopify Capital har modtaget det fulde aftalte beløb ud af dine fremtidige salgsindtægter (det samlede beløb, der skal overføres). Hver betaling debiteres automatisk fra din bankkonto og overføres til Shopify.

Når du har overført over 25 % af dit samlede forskud, kan du vælge at overføre restsaldoen som ét samlet beløb.

Denne tabel viser et eksempel på fem dages betalingsoverførsler for en shopejer, der har solgt 15.000 USD af sine fremtidige salgsindtægter til Shopify Capital med et overførselsgebyr på 10 %:

Eksempel på betalingsoverførsler
Dag Daglig omsætning Shopify Capitals andel Saldo
1 100 USD 10 USD 14.990 USD
2 150 USD 15 USD 14.975 USD
3 125 USD 12,50 USD 14.962,50 USD
4 175 USD 17,50 USD 14.945 USD
5 105 USD 10,50 USD 14.934,50 USD

Hvordan beregnes betalingsoverførsel?

Hver dag, hvor du sælger, bruges en fast procentdel af din bruttoomsætning til at beregne din daglige overførsel. Procentdelen kaldes overførselsgebyret, og du accepterer denne, når du vælger dit finansieringstilbud.

Når betalingsoverførsler beregnes, inkluderer din bruttoomsætning alle ordrer, der er blevet markeret som betalt den pågældende dag, uanset ordrens kilde, hvordan betalingen blev gennemført, eller om ordren senere blev refunderet eller annulleret. De eneste ordrer, der ikke medregnes, er testordrer, som afgives mens Shopify Payments er i testtilstand.

Hvad er rentesatsen?

Der er ingen rentesats, fordi kontantforskud til shopejere ikke er et lån. Du sælger en aftalt andel af dine fremtidige salgsindtægter til Shopify Capital, og derefter vil en fast procentdel (overførselsgebyret) af dine salgsindtægter hver dag blive overførttil Shopify Capital, indtil vi har modtaget hele den aftalte andel af dine salgsindtægter (det samlede beløb, der skal overføres).

Er der en frist for at overføre den aftalte andel af dine fremtidige salgsindtægter til Shopify Capital?

Nej. Der er ingen tidsramme eller deadline for overførsel af den aftalte andel af dine fremtidige salgsindtægter (det samlede beløb, der skal overdrages) til Shopify Capital. Du fortsætter med at foretage overførsler, så længe du har indtægter, indtil Shopify Capital har modtaget det samlede beløb, der skal overføres. Hvert overførselsbeløb er baseret på, hvor meget du sælger hver dag.