Oversigt over Shopify Capital

Hvis du er kvalificeret til finansiering fra Shopify Capital, får du vist et forhåndskvalificeret beløb i din Shopify-administrator. Hvis du klikker for at ansøge, tager det typisk 2-5 arbejdsdage, før din ansøgning behandles. Hvis du bliver godkendt, vil du sandsynligvis modtage pengene på din erhvervsbankkonto inden for to arbejdsdage.

Du vil muligvis have glæde af at læse vores ordliste, før du læser om Shopify Capital og finansieringsmulighederne.

Hvem er berettiget til finansiering fra Shopify Capital?

Bemærk: Shopify Capital-lån er i øjeblikket begrænset til Shopify-butikker i udvalgte amerikanske stater.

Shopify Capital-kontantforskud til shopejere er tilgængelige i alle øvrige amerikanske stater.

Hvis du er kvalificeret til at modtage finansiering fra Shopify Capital, modtager du en e-mail, og du kan se en besked på siden start i din Shopify-administrator, som inviterer dig til at se dine tilgængelige muligheder for finansiering.

Hvis du ikke modtager en invitation til at se dine finansieringsmuligheder, er du ikke kvalificeret til finansiering fra Shopify Capital på nuværende tidspunkt.

Få godkendt din erhvervsbankkonto

Hvis du er kvalificeret til at bekræfte din bankkonto, vil du se en besked på startsiden i din Shopify-administrator, som inviterer dig til at tilknytte din erhvervsbankkonto.

Hvis du bekræfter din erhvervsbankkonto, har du bedre chance for at blive kvalificeret til yderligere finansiering fra Shopify Capital. Shopify bruger transaktionsdata fra din tilknyttede bankkonto til at bekræfte din virksomheds status og gøre det finansieringsbeløb, om Shopify Capital kan tilbyde, så stort som muligt.

Shopify Capital og Shopify Payments

Shopify Capital er tilgængelig for kvalificerede shopejere, der bruger Shopify Payments, samt kvalificerede shopejere, der bruger betalingsgateways fra tredjeparter. Vi opfordrer dig til at bruge Shopify Payments, som det er et førstepartsprodukt, der er designet til at hjælpe dig til succes via en effektiv oversigt over dine resultater, tilpassede analysedata og adgang til andre af Shopifys økonomiløsninger.

Hvis du bruger Shopify Payments til at modtage finansiering fra Shopify Capital, kan du ikke deaktivere Shopify Payments, før det samlede skyldige beløb er betalt fuldt ud. Hvis du forsøger at deaktivere Shopify Payments, mens du har en igangværende finansieringsaftale med Shopify Capital, vil du få vist beskeden Det er ikke muligt at deaktivere Shopify Payments. Når det samlede skyldige beløb er betalt fuldt ud, kan du deaktivere Shopify Payments, hvis du ønsker det.

Du kan stadig ændre den erhvervsbankkonto, der er knyttet til Shopify Payments, fra Indstillinger > Betalingsudbydere. Dette ændrer den erhvervsbankkonto, som dine udbetalinger fra Shopify Payments indbetales på, og hvor dine Shopify Capital-overførsler trækkes fra. Overførsler og tilbagebetalinger kan ikke ske fra særskilte konti.

Bemærk: Eventuelle tilbagebetalinger, der allerede er planlagt, bliver stadig trukket ved hjælp af de gamle oplysninger for erhvervsbankkontoen, da de allerede er sendt til overførsel. Eventuelle nye tilbagebetalinger, der er genereret efter ændringen, sendes til den nye konto.

Shopify Capital og tredjepartsudbydere af betalingstjenester

Hvis du bruger en tredjepartsudbyder af betalingstjenester, kan du ændre dine bankoplysninger når som helst ved at klikke på Skift bankkonto i siden med indstillinger for Capital i din Shopify-administrator.

Bemærk: Eventuelle tilbagebetalinger, der allerede er planlagt, bliver stadig trukket ved hjælp af de gamle oplysninger for erhvervsbankkontoen, da de allerede er sendt til overførsel. Eventuelle nye tilbagebetalinger, der er genereret efter ændringen, sendes til den nye konto.

Anmod om et forhåndskvalificeret beløb fra Shopify Capital

Hvis du er kvalificeret til at modtage finansiering fra Shopify Capital, kan du se en invitation med dine tilgængelige finansieringsmuligheder på siden Start.

Trin

1. Klik på Anmodning under det forhåndskvalificerede beløb, du ønsker på din Startside.

2. Gennemgå vilkårene for din ansøgning, og klik derefter på Accept terms.

3. Indtast de nødvendige oplysninger på siden Ansøg om Shopify Capital, og klik derefter på Næste.

4. Angiv dine bankoplysninger i afsnittet Tilføj erhvervsbankkonto, og klik derefter på Næste.

5. Gennemgå dine oplysninger under Gennemgå finansieringsoplysninger, og klik derefter på Ansøg om tilbud.

Du skal muligvis indsende yderligere dokumenter, før din ansøgning om finansiering godkendes. Du får besked via e-mail, hvis din ansøgning godkendes.