Brug af logintjenester

Du kan bruge login-tjenester til at logge ind på sin Shopify-administrator via G Suite. Ved at logge ind med G Suite kan du forenkle loginprocessen for dig og dine medarbejdere, når I regelmæssigt bruger Shopify og G Suite-apps som f.eks. Google Docs eller Google Kalender. Du skal være Shopify-butiksejeren for at kunne aktivere eller deaktivere login-tjenester.

Føj medarbejdere til G Suite

Trin:

1. Tilføj medarbejder i din Shopify-administrator.

2. Sørg for, at du er logget ind på din G Suite-konto. Din e-mailadresse skal være den samme for både din Shopify-medarbejderkonto og din G Suite-konto.

3. Klik på Log ind for at få adgang til din Shopify-administrator.

Aktivér logintjenester for G Suite

Trin:

1. I din Shopify-administrator skal du klikke på Indstillinger og derefter klikke på Abonnement og tilladelser eller Konto.

Bemærk: Hvis du ikke har konfigureret et enkeltlogin, vil du se konto i stedet for plan og tilladelser.

1. Klik på Rediger i afsnittet Login-tjenester for at se mulighederne for Google Apps.

2. Kontrollér Aktivér Google Apps for login.

3. Indtast dit G Suite-domænenavn i tekstfeltet:

1. Klik på Gem.

Deaktiver logintjenester for G Suite

Trin:

1. I din Shopify-administrator skal du klikke på Indstillinger og derefter klikke på Abonnement og tilladelser eller Konto.

Bemærk: Hvis du ikke har konfigureret et enkeltlogin, vil du se konto i stedet for plan og tilladelser.

1. Klik på Rediger i afsnittet Login-tjenester for at se mulighederne for Google Apps.

2. Fjern markering af Aktivér Google Apps for login.

3. Gennemgå listen af konti, der vil miste adgang til din butik, når G Suite bliver deaktiveret. Bekræft herefter listen af konti, der stadig vil kunne logge ind via en Shopify-e-mail og -adgangskode.

4. Klik på Deaktiver.