Brug af logintjenester

Du kan bruge logon-tjenester til at logge ind på sin Shopify-administrator via G Suite. Ved at logge ind med G Suite kan du forenkle logonprocessen for dig og dit personale, når I regelmæssigt bruger Shopify og G Suite-apps som f.eks. Google Docs eller Google Kalender. Du skal være Shopify-kontoejeren for at kunne aktivere eller deaktivere logon-tjenester.

Trin:

1. Opret en personalekonto i din Shopify-administrator.

2. Sørg for, at du er logget ind på din G Suite-konto. Din e-mailadresse skal være den samme for både din Shopify-personalekonto og din G Suite-konto.

3. Klik på Log ind for at få adgang til din Shopify-administrator.

Aktivér logintjenester for G Suite

Trin:

1. Fra din Shopify-administrator skal du klikke på Indstillinger og derefter klikke på Konto.

2. I afsnittet Logintjenester skal du klikke på rediger for at vise mulighederne for Google Apps.

3. Kontrollér Aktivér Google Apps for login.

4. Indtast dit G Suite-domænenavn i tekstfeltet:

1. Klik på Gem.

Deaktiver logintjenester for G Suite

Trin:

1. Fra din Shopify-administrator skal du klikke på Indstillinger og derefter klikke på Konto.

2. I afsnittet Logintjenester skal du klikke på rediger for at vise mulighederne for Google Apps.

3. Fjern markering af Aktivér Google Apps for login.

4. Gennemgå listen af konti, der vil miste adgang til din butik, når G Suite bliver deaktiveret. Bekræft herefter listen af konti, der stadig vil kunne logge ind via en Shopify-e-mail og -adgangskode.

5. Klik på Deaktiver.