Brug af logintjenester

Du kan bruge login-tjenester til at logge ind på sin Shopify-administrator via G Suite. Ved at logge ind med G Suite kan du forenkle loginprocessen for dig og dine medarbejdere, når I regelmæssigt bruger Shopify og G Suite-apps som f.eks. Google Docs eller Google Kalender. Du skal være Shopify-butiksejeren for at kunne aktivere eller deaktivere login-tjenester.

Føj medarbejdere til G Suite

Trin:

1. Tilføj medarbejder i din Shopify-administrator.

2. Sørg for, at du er logget ind på din G Suite-konto. Din e-mailadresse skal være den samme for både din Shopify-medarbejderkonto og din G Suite-konto.

3. Klik på Log ind for at få adgang til din Shopify-administrator.

Aktivér logintjenester for G Suite

Trin:

1. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator, og klik derefter på Abonnement og tilladelser.

2. Klik på Rediger i afsnittet Login-tjenester for at se mulighederne for Google Apps.

3. Kontrollér Aktivér Google Apps for login.

4. Indtast dit G Suite-domænenavn:

5. Klik på Gem.

Deaktiver logintjenester for G Suite

Trin:

1. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator, og klik derefter på Abonnement og tilladelser.

2. Klik på Rediger i afsnittet Login-tjenester for at se mulighederne for Google Apps.

3. Fjern markering af Aktivér Google Apps for login.

4. Gennemgå listen af konti, der vil miste adgang til din butik, når G Suite bliver deaktiveret. Bekræft herefter listen af konti, der stadig vil kunne logge ind via en Shopify-e-mail og -adgangskode.

5. Klik på Deaktiver.