Sandkassebutikker til Shopify Plus-partnere

Shopify Plus-partnere kan oprette sandkassebutikker til Shopify Plus og bruge dem til at lære, hvordan man udvikler i Shopify Plus samt til at oprette demoer til potentielle shopejere.

Selvstændige sandkassebutikker kan ikke føjes til en Shopify Plus-sandkasseorganisation. Hvis du vil oprette en sandkassebutik, som er en del af en organisation, skal du gøre det direkte fra sandkasseorganisationens administrator. Få mere at vide om Shopify Plus-sandkasseorganisationer.

Funktioner og begrænsninger

Sandkassebutikker indeholder de fleste af funktionerne, der er tilgængelige med et Shopify Plus-abonnement. Denne butik er brandet Shopify Plus, ligesom almindelige shopejerbutikker.

Du kan gøre følgende med en sandkassebutik:

• Foretage et ubegrænset antal testkøb via betalingsudbyderen for den falske gateway.
  • Behandle et ubegrænset antal testordrer.
  • Oprette et ubegrænset antal unikke produkter.
  • Få adgang til Shopify Plus-funktioner i administratoren, såsom Engrossalgskanalen.
  • Adgang Shopify Plus apps, som f.eks. Launchpad.
  • Bruge Shopify Plus API-standardtakster.
  • Få adgang til tilpassede betalingsprocesser. Bed din Partner Manager om at aktivere denne funktion.
  • Installere betalte apps. Hvis du har en sandkassebutik, kan du installere og betale for så mange apps, du vil.
  • Proces 500 rigtige ordrer.
  • Oprette et ubegrænset antal tilpassede apps i stedet for ti.

Sandkassebutikker adskiller sig fra Shopify Plus-butikker på følgende måder:

• Du kan kun få adgang til sandkasseversionen af Avalara AvaTax.
  • Din sandkassebutik kan ikke anvende Extended Validation SSL-certifikater (også kaldet EV SSL).
  • En sandkassebutik er kun beregnet til test- og demonstrationsformål. Du kan ikke overføre en sandkassebutik til en shopejer eller opgradere den til et betalt abonnement som en udviklingsbutik.

Sådan opretter du sandkassebutikker

Du skal have en Shopify Plus-partnerkonto for at kunne oprette en udviklingsbutik.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Butikker i dit partnerkontrolpanel.
  2. Klik på Tilføj butik > Opret udviklingsbutik.
  3. I afsnittet Brug af udviklingsbutik vælger du Opret en butik, som du kan teste og bygge.
  4. I afsnittet Butiksoplysninger indtaster du navnet på din butik.

5. Under Hvilken build vil du teste? vælger du Shopify Plus-sandkasse

6. Klik på Opret udviklingsbutik.

Få mere at vide