Sandkassebutikker til Shopify Plus-partnere

Shopify Plus-partnere kan oprette sandkassebutikker til Shopify Plus og bruge dem til at lære, hvordan man udvikler i Shopify Plus samt til at oprette demoer til potentielle shopejere.

Funktioner og begrænsninger

Sandkassebutikker indeholder de fleste af funktionerne, der er tilgængelige med et Shopify Plus-abonnement. Denne butik er brandet Shopify Plus, ligesom almindelige shopejer-butikker.

Du kan gøre følgende med en sandkassebutik:

• Foretage et ubegrænset antal testkøb via betalingstjenesteudbyderen for den fiktive gateway.
  • Behandle et ubegrænset antal testordrer.
  • Oprette et ubegrænset antal unikke produkter.
  • Få adgang til Shopify Plus-funktioner i administratoren, såsom Engrossalgskanalen.
  • Få adgang til Shopify Plus-apps, som f.eks. Flow, Launchpad og Transporter.
  • Bruge Shopify Plus API-standardtakster.
  • Få adgang til tilpassede betalingsprocesser. Bed din Partnermanager om at aktivere denne funktion.
  • Installere betalte apps. Hvis du har en sandkassebutik, kan du installere og betale for så mange apps, du vil.
  • Behandle 500 reelle ordrer i stedet for 50.
  • Oprette et ubegrænset antal private apps i stedet for 10.

Sandkassebutikker adskiller sig fra Shopify Plus-butikker på følgende måder:

• Du kan kun få adgang til sandkasseversionen af Avalara AvaTax.
  • Din sandkassebutik kan ikke anvende Extended Validation SSL-certifikater (også kaldet EV SSL).
  • En sandkassebutik er kun til udviklingsformål. Du kan ikke konvertere en sandkassebutik til en Shopify- eller Shopify Plus-butik.

Sådan opretter du sandkassebutikker

Du skal have en Shopify Plus-partnerkonto for at kunne oprette en udviklingsbutik.

Fremgangsmåde:

1. Log ind på dit Partnerkontrolpanel.
  2. Klik på Butikker.
  3. Klik på Tilføj butik.
  4. Vælg Shopify Plus-sandkassebutik i afsnittet Butikstype.
  5. Angiv et navn til din butik samt en adgangskode, du kan logge ind med, i afsnittet Loginoplysninger. E-mailadressen, der er knyttet til dit partnerkontrolpanel, bruges som standard. Du kan dog ændre dette, hvis du vil.
  6. Klik på Gem.

Lær mere