Shopify-branding

Du kan nemt fortælle dine kunder, at du er Shopify-partner.

Shopifys logoer og retningslinjer for design

Brandressources for Shopify-partnere (overskrift)

Download Brandressourcer for Shopify-partnere, eller besøg Shopifys retningslinjer for brands for at se flere logoer, farveprøver, skrifttyper og eksempler.

Bemærk: Hvis du bruger vores brandingmaterialer, accepterer du vores Retningslinjer for brug af varemærker. Du forstår også, at en overtrædelse af disse retningslinjer vil medføre, at din licens og/eller tilladelse til at bruge vores brandingmaterialer ophører.

Shopify-bannere

Medtag ét af følgende Shopify-bannere på dit website:

300 x 250

Alt, hvad du skal bruge for at sælge online. Prøv det gratis i dag.
Skab vækst i din virksomhed, opret en webshop. Prøv det gratis i dag.

328 x 280

Alt, hvad du skal bruge for at sælge online. Prøv det gratis i dag.
Skab vækst i din virksomhed, opret en webshop. Prøv det gratis i dag.

728 x 90

Alt, hvad du skal bruge for at sælge online. Prøv det gratis i dag.
Skab vækst i din virksomhed, opret en webshop. Prøv det gratis i dag.

160 x 600

Shopify er det eneste, du skal bruge for at sælge online. Tilmeld dig din gratis prøveperiode. Kom i gang.
Opret din webshop med Shopify. Tilmeld dig din gratis prøveperiode. Kom i gang.

Bemærk: Fandt du ikke lige præcis det, du ledte efter her? Kontakt Partnersupporten.