Ofte stillede spørgsmål om opdateringer af vores aftale vedrørende partnerprogrammet

Shopify sendte tirsdag den 5. juli 2022 et resume af kommende opdateringer til vores aftale vedrørende partnerprogrammet ("PPA"). Disse ændringer træder i kraft den 3. august 2022 og omfatter ændringer, der noterer sig, at alle apps kun installeres eller på anden måde startes direkte på eller via de relevante Shopify-overflader samt andre opdateringer.

Følgende er nogle af de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med disse ændringer samt deres betydning for partnere og udviklere.

Hvorfor introducerer Shopify en ny PPA og nye API-vilkår?

Vi opdaterer vores aftale vedrørende partnerprogrammet for at understøtte væksten af Shopify-partnere og -udviklere og samtidig bevare sikkerheden og integriteten af de produkter og tjenester, der udbydes på vores platform.

Hvorfor kræver Shopify, at apps installeres eller på anden måde startes direkte på eller via de relevante Shopify-overflader?

Hvis vi kræver, at alle apps installeres eller på anden måde startes direkte på eller via relevante Shopify-overflader, giver det os mulighed for at give shopejerne de tillidstegn, de skal bruge for at foretage informerede valg. Alle apps i Shopify App Store skal leve op til de samme tillids- og sikkerhedsstandarder, herunder førstepartsapps, der er udviklet og ejet af Shopify. Dette er en del af en større overordnet opgave med at give shopejere en ensartet og troværdig oplevelse, når de interagerer med apps på Shopify.

Hvad er de forskellige måder, jeg kan distribuere min app på?

Shopify App Store: Apps, der distribueres i Shopify App Store, kaldes også offentlige apps. App Store-apps kan distribueres til mange shopejere og skal have en appside. Du kan vælge, om siden skal vises eller ikke skal vises:

• Angivet app: Shopejere kan installere en angivet app fra en appside, der bruger en webadresse i Shopify App Store. En angivet app er også fuldt synlig, fordi den er indekseret, og den vises følgende steder: relevante kategorisider, søgeresultater i Shopify App Store og søgemaskineresultater fra tredjeparter.
  • Ikke-angivet app: Shopejere skal installere en ikke-angivet app fra en appside, der bruger en direkte webadresse for Shopify App Store, som ikke er synlig eller indekseret på andre overflader.

Link til installation af enkelt-shopejer: Apps, der installeres med et link til installation af en enkelt-shopejer, kaldes også tilpassede apps. Denne app er installeret i en enkelt Shopify-butik ved hjælp af et link. Shopify Plus-partnere kan installere den samme tilpassede app i flere Plus-butikker for en enkelt Shopify Plus-shopejer.

Shopify-administrator: Apps, der oprettes og installeres i Shopify-administratoren for en enkelt butik, kaldes også tilpassede apps. Shopify Plus-partnere kan installere den samme tilpassede app i flere Plus-butikker for en enkelt Shopify Plus-shopejer.

Følgende apptyper frarådes og kan ikke længere installeres i shopejerbutikker:

• Ikke udgivet app: Frarådes fra og med den 9. december 2019. En ikke-udgivet app var en type offentlig app, som én eller mange shopejere kunne installere, og den havde alle de samme funktionaliteter som andre offentlige apps. Appen krævede dog ikke nogen godkendelse fra Shopify.

Få mere at vide om appdistribution og -typer.

Er jeg forpligtet til at bruge Shopify Billing API'et og betale indtægtsandel for alle installationer af Shopify App Store (angivet eller ikke-angivet)?

Ja, alle angivne eller ikke-angivne apps i Shopify App Store (også kaldet offentlige apps) skal anvende Shopify Billing API'et, hvis udvikleren opretter og udsteder debiteringer til shopejeres brug eller installation af udviklerens app, uanset om det er i form af månedlige abonnementsgebyrer, pris pr. anskaffelse, pris pr. klik, procentkommission eller andet og for at betale indtægtsandel. Både partnere og shopejere får vist flere fordele ved at bruge vores Billing API.

Hvorfor er Billing API vigtigt for shopejere?

Billing API'et muliggør en sikker og problemfri proces for shopejere, fordi debiteringerne vises direkte på shopejerens Shopify-faktura, hvilket betyder, at shopejere ikke behøver at angive deres betalingsoplysninger for at betale for apps. Alle deres debiteringer bliver sammenfattet i en enkelt faktura, som giver de enkelte shopejere mulighed for at administrere omkostningerne i deres butik og overvåge de tjenester, som de betaler for samtidigt. Det er effektivt, tydeligt og enkelt for shopejeren.

Hvorfor er Billing API'et vigtigt for partnere?

Eftersom Shopify allerede gemmer en shopejers kreditkortnummer på sin månedlige faktura, er det meget enkelt at acceptere en debitering for en app via vores integrerede faktureringsløsning.

Som appudvikler behøver du ikke længere at skulle bekymre dig om at oprette den nemmeste betalingsproces eller gemme kreditkortdata. Du behøver ikke at håndtere administrationsgebyr i forbindelse med kreditkort eller jagte shopejere, fordi deres kreditkort mislykkedes. Du kan konfigurere fakturering på Shopify på flere måder for at opfylde forskellige behov, lige fra engangsgebyrer til abonnementer og brugsbaserede priser. Dette giver også en øget konverteringsrate fra prøveperiode til betalt periode eller fra gratis til betalt for freemium-modeller.

Kan jeg skjule min app fra at blive vist offentligt på Shopify App Store og andre Shopify-overflader?

Ja. Alle apps, der distribueres via Shopify App Store (offentlige apps), skal have en appside, men du kan vælge, om siden skal være angivet eller ikke-angivet. Angivelse af din app i Shopify App Store er én af de nemmeste måder til at promovere din app for Shopify-shopejere, men du kan vælge at fjerne visningen af din app. Skjulte apps vises ikke i søgeresultater fra Shopify og tredjeparter og vises ikke i kategorier, men du kan stadig dirigere kunder til webadressen for appsiden.

Hvorfor fraråder Shopify ikke-angivne apps?

Vi kræver, at alle apps, der ikke er offentliggjort, gennemgås af Shopify App Store-gennemgangsteamet for at sikre, at vi prioriterer shopejeres tillid og sikkerhed. Appkrav til apps, der distribueres via Shopify App Store (offentlige apps), har til formål at give den bedste oplevelse i hele appens livscyklus, herunder branding, installation, registrering, funktionalitet og kvalitet.

Jeg ejer en ikke-offentliggjort app. Vil eksisterende shopejerinstallationer stadig kunne bruge min app?

Denne ændring påvirker ikke eksisterende shopejere før 2023. Fra og med 1. september 2022 skal du dog indsende din eksisterende ikke-offentliggjorte app til gennemgang og godkendelse, hvis nye shopejere skal installere din app.

Vi er klar over, at det kan være en stor indsats at indsende din eksisterende ikke-udgivne app eller apps til gennemgang og godkendelse. Hvis du har en ikke-udgivet app, har vi angivet en specifik meddelelse og tidslinje, der beskriver, hvornår din app skal overholde denne ændring.

Vil jeg stadig kunne bruge tilpassede webadresser for installeringsflow til mine offentlige apps?

Tilpassede metoder til installation af webadresser skal erstattes af omdirigeringer via Shopify App Store. Med tiden fraråder vi installationsstier til apps for offentlige apps, der ikke bruger Shopify App Store.

Hvis du har en ikke-udgivet app, skal du sende din app til gennemgang i henhold til de indledende tidslinjer, som vi har sendt til dig. Hvis du sender din app til gennemgang tidligt, kan det hjælpe med at sikre, at din app fortsat kan installeres via Shopify.

Skal eksisterende shopejere geninstallere min ikke-offentliggjorte app, når den er føjet til Shopify App Store?

Nej. Sælgere behøver ikke at geninstallere din app, når den er distribueret på Shopify App Store, medmindre du indsender en helt ny app.

Skal eksisterende shopejere acceptere OAuth-tilladelser igen, når min app er føjet til Shopify App Store?

Nej. Shopejere behøver ikke at acceptere OAuth-tilladelser igen, medmindre din app har anmodet om yderligere omfang som en del af processen til indsendelse af appen.

Hvad er Shopifys nye affiliate-program, og hvor finder jeg flere oplysninger?

Shopifys affiliate-program omfatter iværksættere, undervisere, influencere og skabere af indhold, der inspirerer og underviser deres målgruppe om iværksætteri med Shopify. Det omfatter også andre, der henviser deres målgruppe af iværksættere til Shopify. Det er gratis at deltage i programmet, og det giver dig mulighed for at tjene penge på din målgruppe og få kommission for hver ny henvisning af en Shopify-shopejer. Som affiliate kan du optjene en kommission for hver bruger, der tilmelder sig et betalt abonnement via dit unikke sporingslink for affiliates. Læs mere om Shopifys affiliate-program.

Du kan finde yderligere oplysninger og ofte stillede spørgsmål om Shopifys nye affiliate-program og dets krav i vejledningen Introduktion til Impact.

Gælder aftalen vedrørende partnerprogrammet stadig for Shopifys affiliate-partnere?

Aftalen vedrørende partnerprogrammet (PPA) gælder stadig for al aktivitet som henvisningspartner. Personer, der deltager i Shopifys affiliate-program, der drives via Impact Radius, er ikke henvisningspartnere med hensyn til eventuelle aktiviteter, der udføres i henhold til Shopifys affiliate-program. Shopifys affiliate-program er underlagt separate vilkår og betingelser.

Hvor kan jeg finde de nye vilkår og betingelser for Shopify-affiliates?

Besøg tilmeldingssiden for Shopifys affiliate-program for at se og acceptere vilkårene for Shopifys affiliate-program elektronisk.