Ofte stillede spørgsmål om opdateringer af vores aftale vedrørende partnerprogrammet - august 2023

Shopify sendte torsdag den 27. juli 2023 et resume over kommende opdateringer til vores aftale vedrørende partnerprogrammet ("PPA") og vores Licens og servicevilkår for API. Disse opdateringer træder i kraft mandag den 28. august 2023 og omfatter ændringer, der redegør for en partners ansvar for at synkronisere ordredata tilbage, når en hvilken som helst type data fjernes Shopify og en ordre faciliteres, samt andre vigtige opdateringer.

Følgende er nogle af de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med disse ændringer samt deres betydning for partnere og udviklere.

Hvorfor introducerer Shopify nye vilkår?

Vi opdaterer vores aftale vedrørende partnerprogrammet og vores Licens og servicevilkår for API for at støtte væksten hos partnere og udviklere og bevare sikkerheden og integriteten af produkter og tjenester, der udbydes på eller via vores platform.

Krav til partnerhandling i forbindelse med synkronisering af ordredata

Hvornår skal jeg synkronisere ordredata tilbage til Shopify-administrator?

Apps, der synkroniserer data fra Shopify med det formål at gennemføre en ordre på en anden platform eller markedsplads, skal synkronisere alle relevante ordredata og de relevante kundedata, der er relateret til en ordre, som angivet i afsnit 2.2.23 i Licens og servicevilkår for Shopify API.

Hvis din app overfører data til en anden platform, men formålet ikke er at gennemføre en ordretransaktion, er det ikke påkrævet at synkronisere ordredata tilbage til Shopify-administrator. Dette vil f.eks. dreje sig om apps, der klargør en ordre, men ikke faciliterer selve ordretransaktionen.

Hvilke API'er skal jeg bruge til at synkronisere ordredata tilbage?

Du skal bruge Orders API til at synkronisere ordre- og køberdata tilbage. Mutationer, der fokuserer på andre ressourcer, kan også påvirke ordreressourcen. du bør gennemgå alle de tilfælde, hvor din app interagerer med ordrer, for at sikre, at de relevante data automatisk synkroniseres med Shopify.

Skal jeg have samtykke fra shopejeren for at synkronisere disse data tilbage til Shopify?

Ja, partnere skal indhente bekræftet samtykke fra shopejere, før de kan overføre uafhængigt indsamlede shopejerdata til Shopify.

Krav til søgeordskampagner

Hvornår skal jeg tilføje "Shopify" som et negativt søgeord?

I visse tilfælde kan annoncekampagner, der anvender søgeord, der betales pr. klik, eller som promoveres via en søgemaskine, indeholde udtryk, der forårsager, at du overtræder Shopifys måde at handle på ved køb af søgeord, der betales pr. klik, og som indeholder Shopify-varemærkerne. I sådanne tilfælde skal du tilføje "Shopify" som et negativt eller begrænset søgeord for at overholde Aftalen for Partnerprogrammet.

Hvornår kan jeg bruge Shopify-varemærker i annoncering?

Du kan bruge Shopify-varemærkerne i annoncering, hvis du på forhånd har modtaget skriftlig tilladelse fra Shopify før hver brug.

Krav til kontoens integritet og bekræftelse

Jeg har medarbejderkonti, som ikke har de korrekte juridiske navne. Hvad skal jeg gøre?

Fuldfør følgende trin for at ændre for- og efternavn på din Shopify-konto:

1. Log ind på Partnerkontrolpanelet.
  2. Klik på dit brugernavn og dit kontobillede i navigationslinjen.
  3. Vælg Din profil.
  4. Opdater dit for- og efternavn, så det stemmer overens med dit korrekte juridiske navn.
  5. Klik på Gem.

Hvorfor skal jeg aktivere multifaktorgodkendelse på mine identitetskonti?

Multifaktorgodkendelse en mere sikker loginproces og en ekstra sikkerhed i tilfælde af, at andre end dig forsøger at logge ind i din Shopify-administrator med din konto.Shopify anbefaler, at du aktiverer multifaktorgodkendelse på din konto som en bedste fremgangsmåde for sikkerhed.

Udfasning af private apps

Jeg har tidligere haft private apps. Påvirker denne ændring mig?

Alle apps, der tidligere blev oprettet som private apps, blev automatisk konverteret til tilpassede apps i Shopify-administratoren den 19. januar 2023. Denne ændring påvirker ikke din apps funktionalitet, og der kræves ingen yderligere handlinger.