Shopify Partner Academy

Shopify Partner Academy er et online trænings- og certificeringsprogram, der udelukkende tilbydes til Shopify-partnere. Programmet indeholder kurser, der hjælper partnere med at skabe vækst i deres Shopify-baserede virksomhed på mange forskellige måder:

• Udvikl dine færdigheder: Få mere at vide om, hvordan du udvikler til Shopify-platformen, og find metoder til at forbedre din virksomhedsstrategi.
  • Variér de tjenester, du tilbyder: Find ud af, hvordan du kan drage nytte af nye forretningsmuligheder og hjælpe shopejervirksomheder af alle størrelser med at skabe vækst i deres virksomhed.
  • Uddan nye medarbejdere: Brug programmet til at uddanne nye medarbejdere, der tilmelder sig et bureau, der samarbejder med Shopify.

Der tilføjes løbende nye kurser, uddannelsesguides og certificeringseksamener til læseplanen i Shopify Partner Academy. Hvis du vil vide mere om programmet, kan du gå ind på vores offentlige landingsside eller logge ind på dit partnerkontrolpanel og se uddannelsesindholdet.

Få adgang til Shopify Partner Academy nu

Læseplan for Shopify Partner Academy

Læseplanen for Shopify Partner Academy fokuserer på to temaer:

• Grundlæggende om produkter: Kendskab til Shopify-platformen og dens forskellige tjenester
  • Grundlæggende om forretningsdrift: Den viden, der kræves for at få succes som Shopify-partner

Serien med grundlæggende oplysninger tilbyder 11 kurser, der hjælper partnere med at forstå, hvordan Shopify-platformen fungerer, og hvordan de kan opbygge en virksomhed som Shopify-partner. Den indeholder også to grundlæggende certificeringseksamener, der hjælper partnere med at måle deres viden og afprøve deres ekspertise. Programmet kan også bruges til indkøring af nye partnere i Shopify eller til at uddanne medarbejdere og angive en baseline for viden i partnerorganisationer.

Få adgang til et kursus i Shopify Partner Academy

Så dan får du adgang til et kursus:

1. Gå til Ressourcer > Partner Academy i dit partnerkontrolpanel.
  2. På siden Partner Academy skal du klikke på Vis alle kurser.
  3. Klik på Start ud for det kursus, du vil have adgang til.

Når du har startet et kursus, gemmes din status. Du kan når som helst afbryde arbejdet på kurset og vende tilbage senere ved at ovenstående trin.

Gennemfør en certificeringseksamen i Shopify Partner Academy

Hvis du vil gennemføre en certificeringseksaem:

1. Gå til Ressourcer > Partner Academy i dit partnerkontrolpanel.
  2. I afsnittet Tilgængelige certificeringer skal du klikke på Start eksamen ud for den eksamen, du vil gennemføre.

Når du har bestået en eksamen, vises den i afsnittet Dine certificeringer på siden Partner Academy. Se Hvad er kravene til at bestå en eksamen?

Ofte stillede spørgsmål

• Hvem kan få adgang til Shopify Partner Academy?
  • Hvilke emner dækker disse kurser og eksamener?
  • Hvor lang tid tager det at gennemføre uddannelsesprogrammet?
  • Hvad er kravene til at bestå en eksamen?

Hvem kan få adgang til Shopify Partner Academy?

Shopify Partner Academy er forbeholdt dem, som har en partnerkonto, herunder appudviklere, affiliate-markedsførere og Shopify Plus-partnere. Du kan logge ind eller tilmelde dig som Shopify-partner for at få adgang til programmet.

Hvilke emner dækker disse kurser og eksamener?

Kursusemnerne er inddelt i to temaer: produkt og virksomhed. Grundlæggende eksamener fokuserer på generel viden om produkt-og virksomhedslæseplaner, mens avancerede eksamener verificerer detaljeret viden om en specifikt emne.

Grundlæggende om produkter

• Grundlæggende om Shopify
  • Grundlæggende om design og temaer
  • Grundlæggende om udvikling
  • Grundlæggende om butiksdrift
  • Grundlæggende om Shopify Plus

Grundlæggende om at drive virksomhed

• Grundlæggende om Shopify-partnerprogrammet
  • Grundlæggende om salg
  • Grundlæggende om markedsføring
  • Grundlæggende om projektstyring
  • Grundlæggende om indtægt og priser
  • Grundlæggende affiliate-markedsføring

Vi har i første omgang lanceret grundlæggende kurser og eksamener, og i de kommende måneder tilføjer vi avanceret materiale.

Hvor lang tid tager det at gennemføre uddannelsesprogrammet?

Du kan vælge og vrage, hvilke kurser og eksamener du vil gennemføre, og du kan fuldføre dem i dit eget tempo. Det tager ca. 30 minutter at gennemføre hvert kursus. Du behøver ikke følge en specifik rækkefølge, når du fuldfører kurserne og eksamenerne. Erfarne partnere kan vælge at gå direkte til eksamenerne for at måle deres ekspertise.

Hvad er kravene til at bestå en eksamen?

Du kan få adgang til eksamener på siden Partner Academy i dit partnerkontrolpanel.

Det kræver ingen forudsætninger at gennemføre eksamenerne, og de er gratis. Når du har gennemført en eksamen, kan du gennemføre den igen et ubegrænset antal gange. Når du består en eksamen, vises en certificering i dit partnerkontrolpanel.