Sådan sender du forslag

Hvis du vil acceptere en jobanmodning, du har modtaget via Experts Marketplace, kan du komme i gang ved at sende shopejeren et forslag fra jobbets side i dit partnerkontrolpanel. Når du udarbejder dit forslag, kan du prøve at gøre følgende:

• Beskriv det arbejde, du vil udføre for at opfylde jobkravene.
  • Undersøg, om der mangler oplysninger om jobbet.
  • Angiv forventninger til processen, og opret milepæle for hver af jobbets stadier

Det er en god idé at inkludere så mange relevante oplysninger som muligt om jobbet i dit forslag. Det gør det mere sandsynligt, at dit forslag accepteres, og at jobbet fuldføres med succes. Hvis forløbet starter med en åben og detaljeorienteret dialog, er det også mere sandsynligt, at shopejeren skriver en positiv anmeldelse og kontakter dig med andre job i fremtiden`´.

Hvis shopejeren afviser dit forslag, kan du bruge den feedback, du får, til at forbedre forslaget, inden du sender forslaget igen.

Bemærk: Hvis du bruger et værktøj til projektstyring, der opretter dine egne filer med forslag, anbefales det, at du først sender et forslag via dit partnerkontrolpanel for at fortælle shopejeren, at du sender det fulde forslag separat. Det sikrer, at shopejeren får en meddelelse om dit forslag via sin Shopify-administrator.

Sådan skriver du et forslag til et job

Når du svarer en shopejer første gang, skal du sørge for at gøre dit svar personligt ved hjælp af detaljerne om jobbet. Hvis du har modtaget anmodningen via matchning, ved shopejeren ikke, at I er blevet matchet, før vedkommende hører fra dig. Derfor skal du sørge for at give et godt førstehåndsindtryk ved denne lejlighed.

Forslagsformularen indeholder afsnit til følgende oplysninger:

• Foreslået arbejde
  • Anslået tid til at fuldføre jobbet
  • Jobbets samlede omkostninger

Foreslået arbejde

Brug dette afsnit i forslaget til at beskrive det arbejde, du regner med at udføre for shopejeren. Inkluder eventuelle specifikke opgaver, du allerede har drøftet med shopejeren og en oversigt over, hvordan du planlægger at levere arbejdet. Du kan også bruge dette afsnit til at identificere eventuelt relateret arbejde, der ikke er inkluderet i dit forslag.

Forudsætninger

Brug dette valgfrie afsnit til at beskrive, hvad shopejeren skal gøre, inden du kan gå i gang. Det kan f.eks. være, at shopejeren skal sende materialer til dig, installere en bestemt app eller oprette en konto til en relateret tredjepartstjeneste. Det er ofte en god idé at forklare, hvorfor disse forudsætninger er nødvendige.

Anslået tid til at fuldføre jobbet

Brug dette afsnit i forslaget til at fortælle shopejeren, hvor lang tid du vurderer, det tager at fuldføre arbejdet.

Betingelser

Brug dette valgfrie afsnit til at angive følgende oplysninger:

• Den dato, du starter jobbet
  • Eventuelle forhold, der kan ændre, hvor lang tid du regner med, det tager at fuldføre jobbet
  • Eventuelle forhold, der kan have indflydelse på, hvor hurtigt du svarer shopejeren, såsom forskel i tidszoner eller kommende ferier.

Ved at fastlægge klare forventninger vedrørende din tidsplan kan du undgå, at shopejeren bliver irriteret over, hvor lang tid det tager at færdiggøre jobbet eller komme i kontakt med dig under processen.

Jobbets samlede omkostninger

Brug dette afsnit i forslaget til at angive de samlede omkostninger for det arbejde, du skal udføre for shopejeren.

Betalingsbetingelser

Brug dette valgfrie afsnit til at beskrive, hvordan og hvornår du kræver betaling for dit arbejde. Dette kan omfatte betalingspræferencer, betalingsmetoder, en tilbagebetalingspolitik, potentielle ekstra gebyrer samt andre oplysninger, som du mener, er relevante.

Sådan sender du et forslag til et job

Du kan sende et forslag fra et jobs side i dit partnerkontrolpanel.

Bemærk: Du har 72 timer til at sende dit første svar til shopejeren. Jobbet udløber efter 72 timer, og du vil ikke længere kunne besvare det. Hvis du lader for mange job udløbe, vil det have en negativ indvirkning på din bedømmelse og matchning.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Tjenester > Jobs i dit partnerkontrolpanel.
  2. Vælg det job, du vil sende et forslag for, og klik på Skriv forslag.
  3. Udfyld den angivne formular med detaljer om Foreslåede arbejde, Anslået tid til fuldførelse og Jobbets samlede omkostninger. - Valgfrit: Klik på Tilføj forudsætninger for at beskrive, hvad shopejeren skal gøre, før du kan gå i gang med arbejdet.

• Valgfrit: Klik på Tilføj betingelser for at angive din startdato eller arbejdsplan.
    • Valgfrit: Klik på Tilføj betalingsbetingelser for at beskrive, hvordan og hvornår du kræver betaling for dit arbejde.
  4. Klik på Send forslag.