Tietoja kumppanuusohjelmasta

Shopify Affiliate -kumppanuusohjelmaan kuuluu yrittäjiä, kouluttajia, vaikuttajia, sisällöntuottajia ja muita toimijoita, jotka kertovat yrittäjistä koostuvalle yleisölleen Shopifysta. Ohjelmaan voi liittyä vapaasti, ja sen puitteissa siihen kuuluvilla on mahdollisuus muuttaa yleisönsä rahanansaintakeinoksi ja saada provisio jokaisesta uudesta Shopify-kauppiaaseen tehdystä viittauksesta. Kumppanit ansaitsevat keskimäärin 58 dollaria jokaisesta käyttäjästä, joka sitoutuu maksulliseen sopimukseen yksilöllistä kumppanilinkkiäsi käyttäen, sekä 2 000 dollaria jokaisesta Shopify Plus -viittauksesta. Tulojesi maksimoimiseksi tuemme jokaista viittausta, jotta viitattua yritystä kannustettaisiin siirtymään kokeilusuunnitelmasta maksettuun sopimukseen.

Tule kumppaniksi

Hae nyt

Etkö löydä vastauksia kysymyksiisi? Olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä Shopify-tukeen