Apua Shopifyn markkinointiin

Shopify tarjoaa useita resursseja, joiden avulla sekä sinä että potentiaaliset suosittelijasi voitte saada lisätietoja alustasta. Voit jakaa näitä resursseja yleisöllesi ja käyttää syvälinkkejä, jolla voit ohjata liikennettä kumppanilinkkiisi.

Shopifyn myyntikanavat

Shopify sisältää useita myyntikanavia, joita kauppiaat voivat käyttää tuotteiden myymiseen ja asiakkaiden tavoittamiseen. Seuraavat materiaalit kertovat, miten Shopifyn myyntikanavat voivat auttaa yrittäjiä kasvattamaan liiketoimintaansa. Ohjaa asiakkaitasi näille myyntikanavista kertoville sivuille syvälinkkejä käyttämällä:

• Verkkokauppa - Myy verkkokaupan kautta ja vastaanota maksuja.
  • Shopify POS - Myy henkilökohtaisesti Shopify POS -sovellusta, luottokortinlukijaa ja muita vähittäiskaupan laitteita käyttämällä.
  • Osta-painike - Myy omalta verkkosivustoltasi tai blogistasi (kuten Wordpress.org-blogista tai Squarespace-alustasta) upottamalla osta-painikkeita, jotka siirtävät suoraan Shopifyn kassalle.
  • Facebook Messenger - Tee myyntiä suoraan asiakkaiden kanssa käymissäsi keskusteluissa, lähetä tilauksia ja lähetysilmoituksia tai vastaa asiakkaiden kysymyksiin.
  • Amazon - Hallinnoi Amazon-luetteloita ja Shopify-tuotteita yhdessä paikassa.
  • eBay - Luetteloi tuotteitasi eBayssa ja hallinnoi tilauksia poistumatta Shopifysta.

Muut myyntikanavat

Shopifyssa voidaan käyttää kolmansien osapuolien kehittäjien luomia muita verkkokauppakanavia, joita voidaan lisätä Shopify App Storeen.

oppaat

Voit opettaa yleisöllesi menestyksekkään verkkoyrityksen toimintaa ilmaisten e-kirjojen ja oppaiden avulla. Liitä kumppanin käyttäjänimi joihinkin seuraaviin oppaisiin syvälinkittämällä:

Muita hyödyllisiä resursseja

• Videot - Shopify-videot sisältävät verkkokaupan videokursseja, joiden avulla kauppojen omistajat oppivat myymään tuotteitaan verkossa.

• Verkkokaupan videokurssi - Smart Marketerin Ezra Firestone on luonut 21 videosta koostuvan kurssin, jossa potentiaalisille kauppiaille opetetaan, miten he voivat ansaita myyntiä verkkokaupassaan. Voit julkaista nämä videot omissa alustoissasi Shopify-kumppanilinkkisi avulla. Jokainen Shopify-kauppias, joka rekisteröityy linkkisi kautta, tuottaa sinulle kertaluonteisen 200 %:n provision ensimmäisestä Shopify-tilin kuukausimaksusta. Lisätietoja siitä, miten voit julkaista tällaisia videoita omissa alustoissa, voit lukea täältä.

• Podcastit -Shopifylla on kaksi podcastia, jotka auttavat kohderyhmääsi yrittäjyystavoitteiden saavuttamisessa: Shopify Masters ja TGIM.

• Tärkeimmät ominaisuudet - Yleiskatsauksen avulla voit kertoa yleisöllesi Shopifyn tärkeimmistä ominaisuuksista, kuten myyntitavoista, hinnoittelusuunnitelmista ja tuen löytämisestä.

• Keitä Shopify-kauppiaat ovat? - Lue lisää Shopifyn menestystarinoista. Liitä sisältöihisi linkkejä menestystarinoihin ja muita esimerkkejä kauppiaista, jotta voit näyttää yleisöllesi, mitä he voivat saada aikaan Shopify-alustan käyttämällä.

• Shopify-yhteisön foorumit - Shopify-yhteisön foorumien avulla yleisösi voi oppia kehittämään, perustamaan ja kasvattamaan verkkokauppaa ilmaisilla työkaluilla ja materiaaleilla.