Käyttöoikeuksiin ja henkilökohtaisiin tietoihin liittyvät sovellukset

Henkilökohtaisesti tunnistettavissa olevat tiedot ovat tietoja, joita voidaan käyttää yksin tai yhdisteltyinä henkilön tunnistamiseen. Shopify App Storesta asentamillasi sovelluksilla on pääsy erilaisiin henkilökohtaisesti tunnistettaviin tietoihin silloin, kun ne käyttävät tietoja kaupastasi, asiakkaistasi, tilauksistasi ja muista yritysasioistasi.

Kaikilla asentamillasi sovelluksilla on pääsy Shopify-tiliäsi koskeviin henkilökohtaisiin tietoihin mukaan lukien yhteystiedot ja sijainti.

Sovelluksen tuottamista toiminnoista riippuen se voi vaatia erilaisia lisätietoja. Jos sovellus esimerkiksi hallinnoi ja huolitsee tilauksia, se vaatii pääsyn tilaustietoihin, jotka sisältävät henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, kuten asiakkaan osoite- ja yhteystietoja.

Voit estää pääsyn tietoihin poistamalla sovelluksen. Sovelluksen poistaminen lähettää kehittäjälle pyynnön (48 tunnin kuluttua) poistaa kaikki asiakkaidesi henkilötiedot, jotka sovellus on kerännyt käytössäolon aikana. Jos pyydät asiakkaan henkilökohtaisten tietojen poistoa kaupastasi, sama pyyntö lähetetään kaikkiin asentamiisi sovelluksiin, joilla saattaa olla kyseisen asiakkaan tietoja.

Sovelluksen asennuksen aikana voit tarkistaa, minkälaisia käyttöoikeuksia ja henkilötietoja se tarvitsee ennen kuin vahvistat sovelluksen asennuksen. Asennuksen jälkeen näet tiedot käyttöoikeustiedoissa Sovelluksen tiedot -sivulla.

Henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, joihin sovelluksella on pääsy, on neljää eri tyyppiä:

• Asiakkaan henkilötiedot mukaan lukien yhteystiedot, kuten nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja osoite. Sovellukset, jotka käsittelevät tilauksia, huolintaa tai lähetyksiä, tarvitsevat pääsyn myös sijaintitietoihin (kuten IP-osoitteen ja maantieteellisen sijainnin) sekä käyttäjäagentin tietoihin (kuten selain- ja käyttöjärjestelmätiedot).
  • Shopify-kaupan omistajan henkilötiedot mukaan lukien kaikki kaupan omistajan yhteystiedot, kuten nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja kaikkien sijaintien osoitteet.
  • Henkilöstötilin henkilötiedot mukaan lukien henkilöstötilien yhteystiedot, kuten nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
  • Sisällöntuottajan henkilötiedot mukaan lukien tiedot blogin kirjoittajista ja kommentoijista (sisältäen sähköposti- ja IP-osoitteen) ja käyttäjäagentin tiedot (kuten selain- ja käyttöjärjestelmätiedot).

Jos haluat tietoja siitä, miten sovellus pääsee tietoihin ja käyttää ja poistaa tietoja, ota yhteyttä sovelluskehittäjään tai katso Shopify App Storen sovellusilmoituksista linkki tietosuojakäytäntöön.