App recommendations

Tämä ominaisuus on vielä beta-versiossaan.

Shopify tarjoaa yksilöllisesti suositeltuja sovelluksia, jotka voivat auttaa sinua liiketoimintasi pyörittämisessä tai sen kasvattamisessa. Nämä suositukset perustuvat kauppoihin, jotka ovat samankaltaisia sinun kauppasi kanssa bruttomarkkina-arvon, kuukausittaisen liikevaihdon, alan, sijainnin, kaupan iän ja muiden ominaisuuksien osalta. Osa suosituksista voi perustua myös siihen, miten jo käytät Shopifya.

Näet sovellussuosituksia eri paikoissa, kuten Sovellukset-sivulla Shopify adminissa, Sinulle suositeltu -osiossa Shopify App Storen etusivulla ja Shopify uloskirjautumissivulla.

Shopify adminissa näkyvät sovellussuositukset eivät ole mainoksia. Sovelluskehittäjät eivät voi maksaa sovelluksen näkyvyydestä suosituksissa.