Postiennakon saatavuuden tarkistustoiminnon lisääminen teemaan

Asiakkaasi voivat tarkistaa, voidaanko heidän postinumeroonsa toimittaa tuotteita postiennakolla, kun lisäät teemaan, eli tuotteen tai korin sivulle, katkelman, joka tarkistaa, onko tämä palvelu saatavilla.

Katkelman liittäminen palvelun saatavuuden tarkistamiseksi

Postiennakkotoimituksen saatavuuden tarkistuksen lisäämistä varten Shopify-teemaa pitää mukauttaa.

1. Etsi Katkelmat-kansio ja avaa se napsauttamalla.

2. klikkaa Lisää uusi katkelma -linkkiä.

3. Anna katkelmalle nimi cod-checker.

4. klikkaa Luo katkelma.

5. Mene uudessa selaimen välilehdellä osoitteeseen https://cod.shopifyapps.com/postal_code_checker.liquid.

6. Kopioi sivun koko sisältö (Mac-koneilla CMD-C ja Windows-koneilla CTRL-C).

7. Liitä koko kopioitu sisältö hallintasivun cod-checker -katkelmaan (Mac-koneilla CMD-V ja Windows-koneilla CTRL-V).

8. Tallenna muutokset.

Liitä palvelun saatavilla olon tarkistus tuotteen tai ostoskorin sivulle

1. Etsi Mallit-kansiosta product.liquid tai cart.liquid ja klikkaa sitä.

2. Liitä seuraava rivi kohtaan, johon haluat liittää tarkistuskoodin:

{% render 'cod-checker' %}
  1. Tallenna muutokset. Saatavuuden tarkistus on nyt tuotteen tai ostoskorin sivulla.

Käy demokaupassa

Käy demokaupassa, niin näet postiennakkotoimituksen saatavuuden tarkistuksen toiminnassa.