Bulk Account Inviter

Bulk Account Inviter -sovelluksen avulla voit kutsua asiakkaitasi aktivoimaan tilinsä verkkokaupassasi. Tämä sovellus on erityisen hyödyllinen, jos olet tuonut asiakastilejä toisesta alustasta tai toisesta Shopify-kaupasta.

Lisää Shopifyn SPF-tietue verkkotunnuksesi isäntään (koskee vain mukautettuja verkkotunnuksia)

Shopify käyttää Sender Policy Framework (SPF) -todennusta sellaisten sähköpostiosoitteiden todennukseen, joita käytät lähettäessäsi asiakkaille automaattisia sähköposti-ilmoituksia, eli asiakkaittesi sähköpostiosoitteiden todentamiseen. Tämä estää sen, että sähköposti-ilmoitukset tulevat merkityiksi roskapostiksi. Se poistaa myös via Shopify (Shopifyn kautta) -ilmoituksen lähettäjän tiedoista ja näyttää Lähettäjä-kentässä asiakkaasi sähköpostiosoitteen no-reply@shopify.com -osoitteen asemasta.

Toimintovaiheet:

1. Kirjaudu verkkotunnusten ylläpitopalvelun tiliisi.

2. Etsi verkkotunnuksesi TXT record. Se näkyy yleensä CNAME record- ja MX record-koodien vieressä.

3. Lisää seuraava SPF-tietue TXT-tietueeseesi:v=spf1 include:shops.shopify.com ~all

4. Tallenna muutokset.

Asiakkaiden kutsuminen joukkotoiminnolla

Voit kutsua asiakkaita joukkotoiminnolla lähettämällä sähköpostin koko asiakasryhmälle. Lisätietoja tällaisten ryhmien luomisesta on kohdassa Asiakasryhmien luominen. Kun olet luonut mukautetut ryhmät, kutsu kohderyhmät näitä ohjeita noudattamalla.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopify admin -sivulla valintaan Apps ja avaa Bulk Account Inviter -sovellus.

2. Valitse Customer group -alasvetovalikosta asiakasryhmä, jonka haluat kutsua.

3. klikkaa Create Email. Kutsujasi luodaan oletusarvoisesti Account invite notification -mallistasi. Jos haluat muuttaa näiden sähköpostiviestien aihetta tai sisältöä, muokkaa Subject ja Custom message -kenttiä.

4. Valitse sähköpostiosoite sähköpostiosoitteiden alasvetovalikosta. Asiakas näkee tämän sähköpostiosoitteen, kun hän vastaanottaa kutsun.

5. Klikkaa Tarkista ja sitten Lähetä sähköposti.

Sähköpostikutsut on lähetetty. Kutsumiesi asiakkaiden määrästä riippuen voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin kaikki kutsut on lähetetty.

Aiheeseen liittyvät linkit