Shopify Flow

Shopify Flow on verkkokaupan automaatioalusta, jonka avulla voit tehostaa kaupassasi ja sovelluksissa olevia manuaalisia tehtäviä ja prosesseja.

Käyttötilanteita

Voit käyttää Flow-työnkulkua automatisoimaan kaupan yleisiä tehtäviä kuten:

• Uskollisten asiakkaiden merkitseminen tunnisteilla
  • Korkean riskitason tilausten peruuttaminen
  • Korkean riskitason tilausten merkitseminen varoitusmerkinnällä ennen maksun ottamista
  • Huolinta- tai logistiikkaryhmälle ilmoittaminen kiireellisistä tilauksista
  • Tilauspyyntöjen lähettäminen, kun varastotasosi alkavat laskea
  • Tuotteiden tunnistaminen ja tunnisteiden lisääminen tuotteisiin niiden nimikkeen tai SKU-koodin perusteella

Voit luoda nämä automaatiot valitsemalla laukaisimet, ehdot ja toiminnot.

Käynnistimet ovat tapahtumia, jotka ovat käynnissä kaupassasi tai sovelluksessa, kuten tilauksen luominen tai asiakkaan lisääminen sovellukseen.

Ehdot varmistavat, että työnkulku toimii vain, jos tietyt ehdot täyttyvät.

Toimet ovat tehtäviä, joilla voidaan tehdä muutoksia Shopify-kaupan kohteisiin ja sovelluksiin.

Käynnistin - Käynnistä työnkulku Shopify-tapahtumasta tai sovelluksesta. Ehto - Aseta ehdot, jotka määrittävät, ajaako järjestelmä tietyn työnkulun. Toiminto - Lopeta työnkulku kaupassa tai sovelluksessa tehtävällä tehtävällä.

Aiheeseen liittyvät linkit

Aiheeseen liittyvät kehittäjän linkit