Työnkulkujen luominen

Työnkulun luominen kaupan yleisten tehtävien automatisoimiseksi.

Nopein tapa automatisoida yritys on valita jokin olemassa oleva työnkulun malli ja mukauttaa sitä. Työnkulun mallit ovat kokonaisia työnkulkuja, jotka tekevät tiettyjä toimintoja ja joita voi muokata kaupan prosesseihin sopiviksi.

Mallien käyttäminen

Tutustu Flowssa oleviin malleihin ja etsi valmiiksi rakennettuja työnkulkuja, joita voit käyttää ja muokata tarpeisiisi sopiviksi.

Monet mallit käyttävät sovelluslaukaisimia ja toimintoja. Jos haluat käyttää tiettyä sovelluksenlaukaisinta tai toimintoa, sinun on ensin asennettava sovellus, joka on rakentanut sen. Siirry Shopify App Storessa Flow-liittimiin ja asenna sovellus, joka on rakentanut liittimen.

Kun olet lisännyt mallin Flow-ohjelmaan, voit tarkastella sitä ja muokata sitä yrityksesi tarpeiden mukaisesti:

• Varmista, että muutat sähköposti- tai Slack-osoitteet niin, että viestisi lähtee oikeille ihmisille.
  • Tarkista viestin teksti ja varmista, että se vastaa yrityksesi tyyliä ja sävyä.
  • Jos työnkulku käyttää Slackia mutta sinä et, voit korvata toiminnon sellaisella, joka lähettää sähköpostiviestin.

Omien työnkulkujen luominen

Jos et löydä yrityksesi tarpeet täyttävää työnkulun mallia, voit luoda mukautettuja työnkulkuja ja käyttää niitä kaupassasi.

Ennen kuin aloitat

Varmista ennen työnkulun luomista, että olet perehtynyt työnkulun ohjeisiin ja parhaisiin käytäntöihin.

Työvaiheet

1. Avaa Shopify adminissa Flow.
  2. Napauta Click workflow (Luo työnkulku) -valintaa.
  3. Napauta Add trigger (Lisää laukaisin) -valintaa ja valitse sitten se laukaisin, joka käynnistää työnkulun.
  4. Napauta Add condition (Lisää ehto) -valintaa ja valitse ehto, jonka on täytyttävä ennen kuin mitään toimintoa voidaan suorittaa.
  5. Napauta Add action (Lisää toiminto) -valintaa ja valitse toiminto, joka suoritetaan ehdon antamien tulosten perusteella.
  6. Napauta Save (Tallenna) -valintaa ja anna työnkululle nimi.
  7. Testaa, miten työnkulku toimii kaupassasi napauttamalla Preview workflow (Esikatsele työnkulkua) -valintaa.
  8. Napauta Enable (Ota käyttöön) -valintaa, jos haluat ottaa työnkulun käyttöön kaupassasi.

Tämä työnkulku ajetaan automaattisesti joka kerta, kun laukaisutapahtuma aktivoituu kaupassasi.

Seuraavat vaiheet

Tarkastele työnkulun tuloksia työnkulun sivulta:

Työnkulun yhteenvetosivu, jolta näkyy, milloin työnkulku viimeksi suoritettiin

Työnkulun käynnistyksen ja sen tulosten näkymisen välillä Shopify admin -paneelissa voi olla lyhyt viive.

Aiheeseen liittyvät linkit