Viestien lähettäminen työnkuluissa

Luo työnkulkuja, jotka lähettävät viestejä sinulle itsellesi tai henkilökunnallesi. Voit esimerkiksi luoda työnkulun, joka lähettää sinulle sähköpostiviestin aina, kun saat suuririskisen tilauksen.

Jos haluat lähettää viestin työnkulussa, valitse toiminto, joka lähettää viestin. Tämän toiminnon voi luoda yhteistyökumppanisi tai se voi olla yksi seuraavista toimista:

• Sähköpostien lähetys: Lähetä sähköposti tällä toiminnolla. Nämä sähköpostit lähetetään automaattisesti osoitteesta flow@shopify.com. Jos sinulla on ongelmia Flow-sähköpostiviestien vastaanottamisessa, varmista, että sähköpostisi ei suodata sähköposteja tästä osoitteesta. Voit lähettää sähköpostiviestejä useille henkilöille erottamalla henkilöiden sähköpostiosoitteet pilkulla. Et voi käyttää sähköpostin mallissa olevia muuttujia osoitteen mukauttamiseen.

• HTTP-pyyntöjen lähettäminen: Liitä työnkulku verkkopalvelimeen tai URL-osoitteeseen ja lähetä HTTP-pyyntöjä.

• Slack-viestien lähettäminen: Yhdistä Flow Slackiin, jotta voit lähettää viestejä Slack-kanavillesi. Jos haluat yhdistää Flow-sovelluksen Slackiin, sinun on annettava Slack-tunnistetietosi. Flow voi lähettää viestejä kaikkiin Slack-kanaviin, johon Slack-tililläsi on pääsy. Jos esimerkiksi haluat, että Flow lähettää viestejä yksityisiin kanaviin, varmista, että Slack-käyttäjälläsi on tähän oikeuttavat roolit ja luvat.

Kun lähetät viestin, on usein hyödyllistä sisällyttää tietoja asiakkaasta, tilauksesta tai tuotteesta. Jos haluat sisällyttää nämä tiedot, viesteihin on lisättävä mallipohjan muuttujat.

Aiheeseen liittyvät linkit