GoBD-Export

GoBD-Export-sovellus auttaa sinua viemään kauppasi tietoja, kuten tilauksia, tuotteita ja käyttäjiä, jos Saksan veroviranomaiset pyytävät näitä tietoja. Tiedot kootaan GoBD:n vahvistamien standardien mukaisesti.

Audicon on sertifioinut, että GoBD-Export-sovellus on GoBD-standardien mukainen.

Tietoja GoBD:sta

Saksassa GoBD määrittää periaatteet kirjojen, tallenteiden ja asiakirjojen asianmukaiselle hallinnalle ja sähköiselle varastoinnille ja tietojen käytölle. Se säätelee kaikkia määräyksiä, jotka Saksan veroviranomaiset asettavat kirjanpidolle ja verotukseen liittyville tiedoille, jotka ovat joko sähköisessä muodossa tai paperimuodossa. Se linjaa myös, miten Saksan veroviranomaiset voivat käyttää sähköisiä tietoja verotarkastusten aikana. GoBD auttaa sinua ymmärtämään, mitä tietoja verotoimisto vaatii sinua säilyttämään ja määrittelee, mitä tilintarkastajalla on lupa tehdä osana verontarkastusta.

GoBD on ollut voimassa 1. tammikuuta 2015 alkaen. Se korvaa sitä edeltäneet tiedonkäytön ja asiakirjojen todennettavuutta koskevat periaatteet (GDPdU) ja asianmukaisen tietokoneistetun kirjanpitojärjestelmän periaatteet (GoBS).

Vie kaupan tiedot GoBD:tä varten

GoBD-Export-sovelluksesta voit viedä tarvittavat kaupan tiedot tietyn vuoden osalta.

Tee näin:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla GoBD-Export.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Klikkaa GoBD-Export-kohdassa vie GoBD-tiedot.

5. Valitse Vuosi-pudotusvalikosta vuosi, jonka ajalta haluat viedä kaupan tiedot.

6. Klikkaa Vie.

Kun olet klikannut Vie, näyttöön tulee viesti, jossa sanotaan, että GoBD-tietojasi viedään. Viestissä kerrotaan myös sähköpostiosoite, johon tiedot lähetetään. Kun vienti on valmis, saat sähköpostiviestin, jossa on latauslinkki tietoja varten. Sähköpostin linkki vanhenee seitsemän päivän kuluttua.