Launchpad

Launchpad-sovelluksella voit aikatauluttaa, koordinoida ja toteuttaa tapahtumia kuten myyntiä, tuotteiden suoratoimituksia ja varastontäydennyksiä. Tapahtuman kuluessa voit seurata onnistumistasi sovelluksen reaaliaikaisen ja analyyttisen dashboardin kautta.

Tärkeimmät toiminnot ja ominaisuudet

Launchpadin avulla voit automatisoida seuraavat tapahtumiin liittyvät tehtävät:

• Tuotteen hinnoittelun muuttaminen tapahtuman alussa ja lopussa
  • Valittujen tuotteiden julkistaminen myyntikanavilla, joissa ne voidaan vapauttaa myyntiin kauppiaan valitseman ajankohtana ja päivämääränä
  • Varastotasojen kasvattaminen tapahtuman alussa
  • Luovien muokkausten sekä teemoihin liittyvien muokkausten aikataulutus siten, että tuotteet tulevat hyvin esille tapahtumassa
  • Rivikohtaisten tuotteiden ja toimituskomentosarjojen aikataulutus siten, että asiakkaan maksaessa hintoja voidaan muuttaa ja alennuksia myöntää.
  • Verkkokaupan lukitseminen joksikin aikaa ennen tapahtuman alkua, jolloin on mahdollista harjoittaa tehokasta mainontaa ja kasvattaa yleisön odotuksia
  • Captcha-sovelluksen käyttöönotto tapahtuman ajaksi, millä estetään bottien tekemät tilaukset
  • Tietojen kerääminen tapahtuman onnistumisesta

Koontinäyttö

Voit seurata tapahtuman etenemistä dashboardin reaaliaikaista analyyseista. Dashboard alkaa raportoida tapahtuman alkaessa. Dashboard lakkaa raportoimasta, kun tapahtuma päättyy tai kun tapahtuma on kestänyt yli neljä viikkoa. Tapahtuma voi kestää yli neljä viikkoa, mutta sen dashboard on käytettävissä vain neljän ensimmäisen viikon ajan.

Dashboard näyttää:

• kokonaismyynnin, tehdyt tilaukset ja tilausten keskimääräisen arvon:
    Kuvakaappaus dashboarding Real-time sales -osiosta (reaaliaikaiset myynnit)
  • tiedot myydyistä tuotteista kuten myydyimmät tuotteet ja tuotteiden varastotasot:
    Kuvakaappaus dashboardin Product sales -osiosta (tuotteiden myynti)

Sinun ei tarvitse julkistaa tuotteita tai päivittää varastoasi, jotta pääsisit dashboardiin tapahtuman aikana. Voit ajoittaa tapahtuman määrittämällä tapahtuman nimen ja aloituspäivän.

Aiheeseen liittyvät linkit