Launchpad-tapahtumien luominen

Luo tapahtuma, jolla voit ajastaa alennusmyyntejä, tuotejulkistuksia ja varastojen täydennyksiä.

Ennen kuin aloitat

Ennen kuin luot tapahtuman, varmista, että olet perehtynyt Launchpadin ohjeisiin ja rajoituksiin.

Tapahtuman luominen

Avaa Launchpad-sovellus Shopify administa napauttamalla Sovellukset ja sitten Launchpad.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Launchpad-sovelluksessa Luo tapahtuma.

2. Syötä tapahtuman nimi.

3. Anna aloituspäivä ja -aika. Jos et määritä aloituspäivää ja -aikaa, kun tallennat tapahtuman, se tallennetaan luonnoksena.

4. Valinnainen. Valitse yksi tai useampi seuraavista vaihtoehdoista:

Tapahtumavalinnat
Valinta Toiminta
Vapauta uusia tuotteita tapahtuman aikana Valitse Julkaise tuotteet kaikissa myyntikanavissasi ja napauta Hallitse. Screenshot of the Publish products across your sales channels option
Lisää varastoa tapahtuman aikana tuotteille, jotka eivät tällä hetkellä tai aiemmin ole olleet saatavilla Valitse Julkaise tuotteet kaikissa myyntikanavissasi ja napauta Lisää tuotteita. Screenshot of the Publish products across your sales channels option
Tarjoa tuotteitasi tai kokoelmiasi alennettuun hintaan Valitse Sovella alennuksia tuotteisiin ja kokoelmiin ja napauta Lisää tuotteita tai Lisää kokoelmia. Screenshot of the Apply discounts to your product and collections option
Ajasta tapahtuma niin, että se päättyy automaattisesti tiettynä päivänä tiettyyn aikaan Valitse Aseta lopetuspäivä ja noudata ohjeita. Jos et määritä lopetuspäivää, sinun täytyy lopettaa tapahtuma manuaalisesti napauttamalla Dashboard-sivulla Lopeta tapahtuma. Kaikki tapahtumat voidaan lopettaa tällä tavoin, vaikka niille olisi ennalta ajastettu lopetuspäivä.
Käytä toista teemaa Valitse Ota teeman vaihto käyttöön ja noudata ohjeita.
Suorita tiettyjä Shopify-komentosarjoja Valitse Ota rivikohteen komentosarjat käyttöön tai Ota toimituskomentosarjat käyttöön ja noudata ohjeita.
Ota Captcha-varmistus käyttöön kassalla Valitse Ota Captcha-varmistus käyttöön.
Lukitse kauppasi ennen tapahtumaa Valitse Ota salasana käyttöön -sivu ja noudata ohjeita.
  1. Napauta Tallenna.

Jos olet antanut aloituspäivän ja -ajan, tapahtumasi ajastetaan olemaan käynnissä kyseisen ajan. Muussa tapauksessa tapahtumasi tallennetaan luonnoksena.

Aiheeseen liittyvät linkit