Launchpadin valinnat

Kun luot tapahtuman, vähimmäisvaatimuksena on, että annat tapahtumalle nimen ja aloituspäivän ja -ajan. Kaikki muut tapahtumavalinnat ovat valinnaisia.

Verkkokaupan teeman mukauttaminen

Voit luoda tapahtuman, joka muuttaa verkkokaupan teemaa tapahtuman ajaksi. Jos esimerkiksi haluat käyttää kampanjakohtaisia mainoksia, lisää ne tapahtumateemaasi. Voit myös mukauttaa tapahtumateemaa niin, että se käyttää eri navigointirakennetta, etusivun asettelua ja kuvia tapahtuman ajan.

Tee näin:

1. Luo tapahtumakohtainen teema, joka sisältää kaikki verkkokauppasi muutokset, jotka haluat tehdä tapahtuman ajaksi. Voit monistaa käytössäsi olevan teeman ja käyttää sitä tapahtumateeman pohjana.
  2. Luo tapahtuma Launchpadissa, valitse Ota teeman vaihto käyttöön ja valitse sekä tapahtuman aikana käytettävä teema että toinen tapahtuman jälkeen käyttöön otettava teema.

Kassan komentosarjojen suorittaminen

Voit käyttää tapahtuman aikana lisäalennuksia ajastamalla Shopify Scriptsin olemaan käynnissä tapahtuman ajan. Luo tapahtuma, joka suorittaa tapahtumakohtaiset rivikohta- ja toimituskomentosarjasi. Esimerkkejä alennuksista, joita voit luoda Shopify Scriptsin avulla:

• tietyillä tunnisteilla merkittyjen tuotteiden alentaminen
  • kampanjat, kuten osta 2, saat 1 ilmaiseksi
  • lahjan antaminen ostoksen yhteydessä tai ilmaisen toimituksen tarjoaminen tilauksille, jotka ylittävät tietyn summan

Tee näin:

1. Luo tapahtumaa varten rivikohta- tai toimituskomentosarja.
  2. Luo tapahtuma Launchpadissa, valitse Ota rivikohteen komentosarjat käyttöön tai Ota toimituskomentosarjat käyttöön ja valitse ohjeiden mukaisesti tapahtuman aikana käytettävä komentosarja ja toinen komentosarja, jota käytetään tapahtuman jälkeen. Jos et halua käyttää komentosarjaa tapahtuman jälkeen, valitse Tapahtuman jälkeen -alasvetovalikosta Poista kaikki komentosarjat.

Päättymispäivämäärän määrittäminen

Voit ajoittaa tapahtuman päättymispäivän ja -kellonajan, kun luot sen. Jos et anna päättymispäivää, sinun on päätettävä tapahtuma manuaalisesti Dashboard-sivulta. Jos haluat lisätietoja tapahtuman lopettamisesta, tutustu kohtaan Tapahtumien päättäminen.

Verkkokaupan lukitseminen ennen tapahtumaa

Voit tilapäisesti lukita asiakkaat pois verkkokaupastasi vähäksi aikaa, ennen kuin tapahtuma alkaa. Voit esimerkiksi lukita kauppasi, jos haluat kasvattaa jännitystä tai estää asiakkaita siirtämästä tuotteita valmiiksi ostoskoriin ennen tapahtumaa.

Tee näin:

1. Valitse, minkä salasanasivun haluat näyttää asiakkaillesi. Voit käyttää teeman oletusarvoista salasanasivua tai mukauttaa sivua.
  2. Luo tapahtuma Launchpadissa ja valitse Ota salasanasivu käyttöön.

Verkkokauppasi lukitaan ennen tapahtumaa valitsemaksi ajaksi, ja sen lukitus avataan automaattisesti, kun tapahtuma alkaa.