Order Printer (tilaa tulostin)

Voit tulostaa Shopifyn Tilaa tulostin -sovelluksella mukautettuja laskuja, tarroja, kuitteja, pakkausluetteloita ja muita asiakirjoja. Esimerkiksi:

• John omistaa vaatekaupan. Joka kerta, kun hän lähettää tilauksen varastostaan, hän tulostaa Tilaa tulostin -sovelluksella pakkausluettelon tilauksen mukaan.
  • Sameeralla on liike, jossa hän myy tilaustyönä tehtyjä puuhuonekaluja. Joka kerta, kun hän saa huonekalutilauksen, hän tulostaa Tilaa tulostin -sovelluksella asiakkaalle lähetettävän laskun.

Voit muokata Tilaa tulostin -malleja muokkaamalla mallien HTML-, CSS- tai Liquid-koodia. Shopify Design Gurut voivat auttaa sinua pienissä mukautuksissa, mutta vaativammat mukautukset on teetätettävä kokeneella kolmannen osapuolen toimijalla.