Order Printer -sovelluksen (Tilaa tulostin) käyttäminen

Order Printer -sovelluksen avulla voit tulostaa laskuja ja pakkausluetteloita Shopify adminin tilaussivulta.

Order Printer -sovelluksella tulostaminen Shopify administa

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Shopify adminissa Tilaukset.
  2. Valitse tilaus, jonka asiakirjoja haluat tulostaa.
  3. Klikkaa Lisää toimintoja ja valitse alasvetovalikosta Tulosta Order Printer -sovelluksella:
    Klikkaa lisää toimintoja
  4. Valitse Mallit-kohdasta asiakirjat, jotka haluat tulostaa.
  5. Klikkaa Tulosta:
    Klikkaa

Order Printer -sovelluksella tulostaminen Shopify POS:sta

Toimintovaiheet:

1. Napauta tilausvahvistussivulla Sovellukset.

2. Napauta Tulosta Order Printer -sovelluksella.

3. Voit tulostaa laskun, pakkausluettelon tai molemmat. Jos haluat valita toisen tulostimen, tulostaa useita kopioita tai käyttää kaksipuolista tulostusta, avaa asetusvalikko napauttamalla Tulosta Order Printer -sovelluksella.

4. Kun olet valmis, napauta Tulosta.

Order Printerin valitseminen oletusmalliksi

Voit valita Order Printer -sovelluksen tulostuksen oletusmalliksi.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Shopify administa Sovellukset.

2. Avaa sovellus napauttamalla Order Printer.

3. Klikkaa Hallinnoi malleja:

Hallinnoi malleja -painike

4. Valitse oletusarvoisesti tulostettavat mallit:

Valitse oletusarvoisesti tulostettavat mallit

Ylä- ja alatunnisteiden poistaminen tulostettavista sivuista

Useimmat selaimet lisäävät ylä- ja alatunnisteen automaattisesti jokaiselle tulostettavalle sivulle. Voit poistaa ne, jotta asiakirjasi näyttäisivät selkeämmiltä ja ammattimaisemmilta. Jokaisella selaimella on oma tapansa niiden poistamista varten:

Yleensä ylä- ja alatunnisteita koskevat valinnat poistetaan selaimen tulostusikkunassa.

Asiakirjan tallentaminen PDF-tiedostona

Order Printer käyttää selaimen tulostustoimintoa asiakirjojen tulostamiseen. Tämän toiminnon avulla voit myös tallentaa tiedostot PDF-muodossa. Jokainen selain ja käyttöjärjestelmä käsittelee PDF-tiedostotallennuksia eri tavoin:

• Google Chrome Mac OS X:ssä tai Windowsissa
  • Mac OS X
  • Microsoft Windows

Google Chrome Mac OS X:ssä tai Windowsissa

Jos käytät Google Chrome -selainta, voit tallentaa tiedostoja PDF-muodossa suoraan tulostusikkunassa. Valitse Kohde-kohdasta Vaihda... ja sen jälkeen Save as PDF (Tallenna PDF-muodossa):

Valitse

Mac OS X

Mac OS X:n tulostusvalintaikkuna mahdollistaa PDF-muodossa tulostamisen kaikissa selaimissa. Valitse tulostusikkunan vasemmasta alareunasta PDF ja valitse sitten Save as PDF... (Tallenna PDF-muodossa):

Valitse

Microsoft Windows

Muissa kuin Google Chrome -selaimessa Windowsissa voit käyttää ohjelmistoja, kuten CutePDF-ohjelmaa, jonka avulla voit tallentaa PDF-muodossa missä tahansa tulostusikkunassa. Windows 10:n tulostusikkunassa voit valita, että haluat tallentaa PDF-muodossa.