Tuotearvostelut

Voit lisätä tuotteisiisi asiakasarvostelutoiminnon tuotteisiisi Product Reviews sovelluksella. Näin asiakkaat kytkeytyvät sekä omaan liiketoimintaasi että toistensa toimintaan, mikä edistää myyntiä.

Product Reviews -sovellus tukee Googlen mikrodataa (joihin joskus viitataan termeillä "rich snippets" tai "structured data"). Sovellus lisää automaattisesti Googlen hakutuloksissa näkyvän arvostelujen kokonaispistemäärän, mikä lisää orgaanisten hakujen määrää.

Tässä osiossa:

• Sovelluksen käyttö Lisää arvosteluja verkkosivustollesi nopeasti ja helposti Product Reviews (Tuotearvostelut) -sovelluksen avulla.
  • Arvostelujen tuonti ja vienti Opi ymmärtämään, miten arvosteluja tuodaan ja viedään Product Reviews -sovelluksen avulla.
  • Arvostelujen hallinta Hallinnoi kauppaasi koskevia arvosteluja.
  • Mukautus Mukauta arvostelujesi ja arvostelulomakkeesi ulkoasu.
  • Vaativa mukautus Mukauta arvostelujesi ja arvostelulomakkeesi ulkoasu vaativampaa CSS-tiedostoa käyttäen.