Komentosarjan tarpeet ja rajoitukset

Komentosarjojen luomiseen tarvitset Shopify Plus -sopimuksen ja Script Editorin. Sinun tulee hallita myös Ruby-ohjelmointikieli, tai vaihtoehtoisesti tarvitset yhteyden kehittäjään tai Shopify Expert -asiantuntijaan, joka osaa Ruby-ohjelmointikieltä.

Tietoturvan parantamiseksi on olemassa joitakin komentosarjarajoituksia ja varmistettava, että komentosarjat voivat olla käynnissä riippumatta siitä, montako kauppaa kaupallasi on aikaa. Muista seuraavat rajoitukset, jos kehitteillä on Shopify Store-komentojonoja.

Verkkokauppa ja kauppapaikan API

Kun luot komentosarja tai muokkaat sitä, valitset, ajetaanko sitä vain verkkokaupassasi vai verkkokaupassasi ja seuraavissa sovelluksissa:

Komentosarjat eivät toimi Osta-painike- tai Tukkukauppa-kanavalla.

Julkaistut komentosarjat

Vain yksi komentosarja komentosarjatyyppiä kohti voidaan julkaista kerrallaan. Voit esimerkiksi julkaista rivikomentokomentosarjat ja toimitushinnat. et voi julkaista kahta rivikomentokomentosarjaa samanaikaisesti.

Enimmäismäärä Shopify komentosarjoja

Voit luoda enintään 200 Shopify-komentosarjaa.

Tilausluonnokset

Rivikohdan komentosarjat, lähetyskomentosarjat ja maksukomentosarjat eivät työskentele tilausluonnosten tai tilausluonnosten kassalla.

Metakentät

Shopify Scripts ei voi käyttää metakenttiä.

Ostoskoris/kassasmääritteet

Shopify Scripts ei voi käyttää Shopify Liquid -ostoskoriominaisuuksia. Voit kerätä nämä määritteet ostoskorisivuille ja kerätä lisätietoja asiakkailtasi, mutta et voi luoda komentojonoja, joissa käytetään näitä määritteitä.

Tavalliset lausekkeet

Tavallisen lausekkeen vastaavuuksien sovitusta ei tueta. Jos olet luomassa rivikohdan komentosarjaa, voit ratkaista ongelman jollakin seuraavista tavoista:

Teemat

Saatat joutua päivittämään Liquid-teemasi, jotta se tukee komentosarjojasi, eikä hämmennä asiakkaitasi. Kaikki teemat eivät esimerkiksi näytä rivikohtien alennuksia ostoskorissa. Jos tämä kuulostaa tutulta, sinun täytyy muokata teemasi niin, että se näyttää rivikohtien alennukset ostoskorissa. Lue lisää erilaisista muutoksista, joita voit tehdä Liquid-teemaasi.

Resurssit

Komentosarjan käytettävissä oleva PROSESSORIN ja muistin määrä on rajallinen. Komentojonille varatut resurssit riippuvat korin koosta ja niiden laskelmien summista, jotka komentosarja edellyttää. Shopify seuraa tarkasti näitä resurssivaatimuksia varmistaaksesi, että ne eivät estä komentosarjaasi toimimasta tarkoitetulla tavalla.

Kun Testaa komentosarjaa, Script Editor-konsoli tulostaa niiden varattujen resurssien prosenttiosuuden, jotka komentosarjalla on käytössä.

Syötte/lähtö

Muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta Shopify Scripts -komentosarjoilla ei ole syöte-/tulosominaisuutta. Tämä tarkoittaa, etteivät komentosarjat voi suorittaa verkkopyyntöjä tai tietokantakutsuja eivätkä ne saa syötettä käyttäjältä.

@No__t_0method voit kuitenkin käyttää tekstiä konsoliin tekstin tulostamiseksi Script Editor -sovelluksessa.

Aika ja Satunnaisuus

Komentosarjat eivät voi sisältää satunnaisia tai aikaan perustuvia laskelmia. Shopify Scripts ei voi käyttää Time-objektia ja rand-tapaa.

Koska komentosarjat ajetaan joka kerta, kun ostoskoriskin kokonaissumma on laskettu uudelleen, ajan tai satunnaisen luvun tuottamiseen perustuvien komentosarjojen tulos voi olla ennalta arvaamaton tai sekava, jos asiakas vaihtaa ostoskoristaan usein. Voit kuitenkin ajoittaa komentosarjoja, jotka suoritetaan tapahtumien aikana Launchpad -sovellusta käyttäen.

Komentosarjan merkkirajoitus

Voit luoda komentojonoja, joissa on enintään 24 576 merkkiä.

Nopeutetut maksut

Kun käytät Shopifyn nopeutettujamaksuja käyttäviä komentosarjoja, toimitusalennuksia sovelletaan sen jälkeen, kun asiakas on valinnut nopeutetun maksutavan. Tämän vuoksi tilauksen hinnan muutokset eivät näy asiakkaan laitteessa tai selaimessa. Asiakkaat saavat alkuperäisen hinnan nopeutetun kassalla, mutta he veloittivat oikean alennetun hinnan.