Shop

Shop on ostokohdesovellus ja toimitusten seurantasovellus, joka on asiakkaiden käytettävissä iOS- ja Android-laitteita sekä verkossa. Shop-sovelluksen avulla asiakkaat voivat seurata paketteja, löytää uusia kauppoja ja tuotteita, tehdä ostoksia Shop Payn avulla ja olla yhteydessä brändiisi. Jos asiakkaalla on käytössään Shop Pay ‑maksuerät, hän voi hallita maksujaan myös Shop-sovelluksen avulla.

Jos kauppasi täyttää Shop-ohjeet kauppiaalle -kohdassa kuvatut kelpoisuusvaatimukset, kauppasi ja tuotteesi mainitaan automaattisesti Shop-sovelluksessa ja Shop-myyntikanava näkyy Shopify-ylläpitäjässä.

Voit hallinnoida brändin läsnäoloa Shop-sovelluksessa seuraavilla toiminnoilla:

Shop-kanava on käytettävissä maissa, joissa tuetaan Shopify Paymentsiä.