Shop iOS- tai Android-laitteelle

Shop on käyttäjille ilmainen iOS- ja Android-sovellus, joka sisältää seuraavat ominaisuudet:

• Nopea kassamaksu ShopPayn käyttäjille
  • Verkkotilausten toimitusten seuranta
  • Sellaisten kauppojen antamat tuotesuositukset, jotka ovat oikeutettuja antamaan tuotesuorituksia
  • Hiilipäästöjen kompensoiminen kompensointiin kelpoisista tilauksista

Shop-sovellus tarjoaa asiakkaille ajantasaista tietoa, jolla he voivat seurata tilaustensa tilaa. Jos myyt tuotteita Shopifyn kautta, voit antaa asiakkaille mahdollisuuden asentaa Shop-sovelluksen kauppasi tilauksen tilaa kuvaavalta sivulta.

Et voi poistaa kauppasi profiilia tai tuotesuosituksia näkymästä Shopissa.

Lisätietoja Shop-sovelluksen käyttämisestä on Shop Help -sivulla.

Shop-valinnan ottaminen käyttöön tai pois

Voit ottaa Shop-sovelluksen asennusvaihtoehdon käyttöön tai pois tilausten tila -sivulla. Tällä ei ole vaikutusta kauppasi profiilin näkymiseen Shop-sovelluksessa. Kun olet ottanut käyttöön Shop-valinnan, seuraavissa maissa olevat asiakkaat näkevät linkin Shop-sovelluksen asentamiseen mobiililaitteisiinsa tilausten tila -sivulla:

• Yhdysvallat
  • Kanada
  • Australia

Asiakkaat näiden maiden ulkopuolella eivät näe Shopin latausvaihtoehtoa tilauksen tila -sivulla.

Palvelun valinneita asiakkaita kehotetaan lataamaan Shopin iOS- tai Android-sovellus, jonka jälkeen heidän tilaustietonsa synkronoidaan automaattisesti Shopifysta.

Jos Shop-valinta on käytettävissä kaupassasi, sinun ei tarvitse tehdä mitään sen määrittämiseksi asiakkaillesi. Vaihtoehto on käytössä automaattisesti ja näkyy tilauksen tila -sivuilla, ellet poista sitä käytöstä.

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Shopify administa Asetukset ja klikkaa sitten Maksu kassalle.
  2. Jos haluat ottaa käyttöön tai poistaa tämän vaihtoehdon asiakkaalle, valitse tai tyhjennä ruutu Asiakkaat voivat ladata Shop-sovelluksen tilauksen tila -sivulta kohdasta Toimitusta koskevien päivitysten saamiseksi.
  3. klikkaa Tallenna.

Asennusvaatimukset

Sinun ei tarvitse asentaa Shop-sovellusta, jotta asiakkaat voisivat seurata kaupastasi tekemiään tilauksia. Voit asentaa Shop-sovelluksen omien verkosta tekemiesi tilausten seurantaan.

Shop on ilmainen ja saatavilla mobiililaitteille, joissa on seuraavat käyttöjärjestelmät:

• iOS (versio 10.3 tai uudempi) iPhonelle, iPadille ja iPod touchille
  • Android (versio 5.0 tai uudempi)

Shop-sovelluksen ominaisuudet

Verkkotilausten seuranta

Kun asiakas käyttää Gmailia, Shop paikantaa automaattisesti seurantanumeroita sisältävät sähköpostiviestit seurattavien tilausten tunnistamiseen. Muita sähköpostiosoitteita käyttävät asiakkaat voivat lisätä seurantanumerot manuaalisesti.

Shop tekee sähköpostihakuja tilaustietojen keräämiseen. Tietosuojaan liittyvissä kysymyksissä voit tutustua Shopin tietosuojakäytäntöön.

Kun Shop seuraa tilausta, sillä ei aina ole riittävästi tietoja toimituksen tarkan sijainnin näyttämiseen. Toimituksen tila on kuitenkin oikein.

Tilausten automaattinen synkronointi

Shop synkronoituu automaattisesti Shopifyn kanssa ja näyttää kaikki tilaukset, jotka asiakas on tehnyt Shopify-kaupoissa.

Kun asiakas aloittaa tilauksen mutta jättää sen kesken, Shopissa saattaa näkyä myös hylätyn ostoskorin ilmoitus. Ilmoitus pyytää asiakasta palaamaan kauppaasi tilauksen loppuun viemiseksi.

Tallenna profiileja

Asiakkaat voivat käyttää Shop-sovellusta kaupan profiilien seuraamisen ja katseluun. Kun tilaus on lisätty Shop-sovellukseen, siihen liittyvän kaupan profiili näkyy Shop-sovelluksen Shops-välilehdellä.

Huom: Jotkut Shopify-kaupat eivät välttämättä näy Shop-sovelluksen profiileissa. Jos et löydä kauppaasi Shop-sovelluksesta, voit lisätä yhteystietosi ja kauppasi tiedot odotusluetteloon.

Kun asiakas seuraa Shopify-kauppaa Shop-sovelluksessa, hän voi katsella kaupan trendeihin perustuvia tuotesuosituksia. Suosittujen tuotteiden näkymä luodaan Shopifyssa kaupan myyntidatan perusteella.

Kaupan profiiliin sisältyy kaupan logo, nimi ja kuvaus. Voit muokata Shop-profiilissa seuraavia kauppasi tietoja:

Asiakkaasi voivat käyttää Shop-sovellusta, vaikka et mahdollistaisikaan sovelluksen asentamista kauppasi tilausten tila -sivulta. Jos Store-sovellusta käyttävä asiakas tilaa joitain kaupastasi, hän voi seurata kauppasi profiilia, tarkastella tilaushistoriaansa ja seurata tilauksensa toimituksen etenemistä.