Shopify-sovellus

Shopify-sovelluksessa voit hoitaa kauppasi asioita iPhonesta tai Androidista. Lataa sovellus, kirjaudu Shopify-tilillesi ja ala pyörittää yritystoimintaasi.

Shopify-sovelluksen käyttöjärjestelmä­vaatimukset

Shopify-sovellus toimii Android- ja iOS-laitteissa, kuten iPhonessa, iPadissa, Apple WatchOS 6.0:ssa ja iPod Touchissa. Shopify-sovellus tukee seuraavia käyttöjärjestelmäversioita:

• iOS - versio 15 tai uudempi
  • Android – versio 8.0.0 tai uudempi

iOS 14-käyttöoikeus­edellytykset

Jos olet päivittänyt laitteesi iOS 14:ään tai uudempaan ja käytät kolmannen osapuolen Shopify-sovelluksia, saatat joutua aktivoimaan verkkosivujen välisen seurannan iOS:n asetuksista. Verkkosivujen välisen seurannan avulla kolmannen osapuolen Shopify-sovellukset, jotka olet asentanut Shopify-ylläpitäjään, pysyvät yhdistettyinä Shopify Inboxiin, Shopify Point of Saleen ja Shopify-sovellukseen.

Voit aktivoida verkkosivujen välisen seurannan näin:

1. Avaa laitteesi asetusten sovellus.
  2. Napauta Shopify, Shopify POS tai Shopify Inbox.
  3. Aktivoi Salli verkkosivujen välinen seuranta.

Shopify-sovelluksen asentaminen

Lataa ja asenna Shopify-sovellus, joka on suunniteltu laitteesi tai tietokoneesi käyttöjärjestelmää varten:

Shopify-sovelluksessa voit seurata kauppasi menestystä, hoitaa tilauksiasi ja päivittää tuoteluetteloasi. Voit hallinnoida ja päivittää verkkokauppaasi mobiiliteemaeditorin avulla. Saat ilmoituksilla tiedon uusista tilauksista tai kun sinut mainitaan aikajanakommentissa. Voit jopa vastaanottaa maksuja ja luoda jakeluja sovelluksesta.

Aiheeseen liittyvät linkit