Shopify-sovelluksen käyttäminen IPhonelle ja Androidille

Kun olet asentanut Shopify-sovelluksen, voit kirjautua tilillesi ja aloittaa kaupan toiminnan mobiililaitteellasi. Jos haluat tietää, miten tehdä tehtävä Shopify sovelluksessa, Etsi tehtävä Shopify Help Centeristä ja valitse iPhone tai Android.

Jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen, varmista, että henkilöstöllä on tarvittavat käyttöoikeudet ja että ohjelmistosi on ajan tasalla.

Jos Shopify Help Centerissä voidaan tehdä tehtävä mobiililaitteella Shopify sovelluksella, voit valita iPhonen tai Androidin ohjeet käyttämällä sivulla olevia painikkeita.

Sivut, joissa jokaisen osan sisältö koskee IPhonea ja Androidia, ovat ylimpänä isoja painikkeita, jotka muuttavat koko sivun sisältöä:

Shopify App-sivutaskun painikkeet

Sivut, joissa vain muutama osio koskee IPhonea ja Androidia, sisältävät pienempiä painikkeita koko kyseisen osan sisällön muuttamiseksi:

Shopify App-osan tason painikkeet

Shopify-sovelluksen henkilöstön oikeudet

Yrityksesi henkilöstön jäsenet voivat kirjautua Shopify-sovellukseen omia Shopify-kirjautumistunnuksiaan käyttäen. Jos henkilöstön jäsenellä on rajoitetut käyttöoikeudet, hän voi tarkastella vain Shopify-sovelluksen alueita, joihin hänellä on käyttöoikeudet. Jos hänellä ei esimerkiksi ole oikeutta tarkastella Shopifyn admin-sivun kotisivua, Koti-painike ei näy Shopify-sovelluksessa.

Jos hän haluaa siirtyä Tilaukset-näkymään, hän tarvitsee pelkkää Shopifyn admin-sivun Tilaukset-sivun tarkastelua laajemmat käyttöoikeudet. Tilaukset-näkymän edellyttämät henkilöstön käyttöoikeudet ovat:

• Tilaukset
  • Tuotteet
  • Asiakkaat.

Henkilöstön jäsenet, joilla ei ole edellä mainittuja oikeuksia Shopifyn admin-sivulle, eivät voi tarkastella Tilaukset-näkymää, kun he ovat kirjautuneet Shopify-sovellukseen.

Varmista, että mobiiliohjelmistosi on ajan tasalla

Muuta Shopify App-kieltä

Shopify-mobiilisovellus käyttää laitteen ensisijaista kieltä. Seuraavat kielet tukevat Shopify sovellusta:

• Englannin kieli
  • Ranska
  • Saksan kieli
  • Italia
  • Japani
  • Portugali (Brasilia)
  • Espanja

Voit muuttaa haluamasi kielen laitteen asetuksista.