Shopify-sovelluksen käyttö iPhonessa ja Androidissa

Kun olet asentanut Shopify-sovelluksen, voit kirjautua tilillesi ja aloittaa kaupan hoitamisen mobiililaitteellasi. Jos haluat apua tietyn toiminnon suorittamiseen Shopify sovelluksessa, etsi tehtävä Shopifyn ohjekeskuksesta ja valitse iPhone tai Android.

Kattavimmin hyödyt sovelluksesta varmistamalla, että henkilöstöllä on tarvittavat käyttöoikeudet ja että ohjelmistosi on ajan tasalla.

Koko Shopifyn ohjekeskuksessa, jos jokin tehtävä voidaan tehdä mobiililaitteella Shopify-sovellusta käyttäen, voit valita ohjeet iPhoneen tai Androidiin sivun painikkeiden avulla:

Shopify app - page level buttons

Shopify-sovelluksen henkilöstön käyttöoikeudet

Yrityksesi henkilöstön jäsenet voivat kirjautua Shopify-sovellukseen omilla Shopify-tunnuksillaan. Jos työntekijällä on rajoitetut käyttöoikeudet, hän voi tarkastella vain käyttöoikeuksiinsa sisältyviä sovelluksen alueita. Jos hänellä ei esimerkiksi ole oikeutta tarkastella Shopify Adminin etusivua, Etusivu-painike ei näy sovelluksessa.

Nähdäkseen Tilaukset-näytön työntekijälle ei riitä Shopify Adminin Tilaukset-sivun tarkastelun oikeudet. Tilaukset-näkymän edellyttämät henkilöstön käyttöoikeudet ovat:

• Tilaukset
  • Tuotteet
  • Asiakkaat

Jos henkilöltä puuttuu edellä mainittuja oikeuksia Admin-sivulle, hän ei voi tarkastella Tilaukset-näkymää Shopify-sovellukseen kirjautuneena.

Mobiiliohjelmistosi päivitysten varmistaminen

Shopify-sovelluksen kielen vaihtaminen

Shopify-sovellus käyttää laitteen ensisijaista kieltä, ja se tukee seuraavia kieliä:

• Englanti
  • Ranska
  • Saksa
  • Italia
  • Japani
  • Portugali (Brasilia)
  • Espanja

Voit muuttaa haluamasi kielen laitteen asetuksista.