Yksityiset sovellukset

Yksityiset sovellukset on tehty yksinomaan Shopify-kauppaasi varten toisin kuin julkiset, jotka on tarkoitettu useampiin kauppoihin. Voit myös lisätä yksityisillä sovelluksilla uusia ominaisuuksia Shopify-ylläpitäjään, päästä kauppasi dataan suoraan Shopify API:en kautta tai laajentaa verkkokauppasi muille alustoille käyttämällä mukautettuja kauppapaikkoja.

Yksityisissä sovelluksissa on erilaisia käyttötapauksia:

• Rakenna tuoja, jotta voit siirtää tiedot Magento-palvelusta tai toiselta palveluntarjoajalta Shopifyhin. Voit myös siirtää tietosi Shopify Import -sovelluksenavulla.
  • Voit integroida kauppasi tiedot räätälöityyn ratkaisuun, jonka avulla Hallinnoit tilauksiasi, tuotteita tai varastoa Shopifyn ulkopuolella.
  • Voit tarjota tuotteita Shopify-kaupastasi mukautetussa myymälässä, kuten mobiilisovelluksessa, verkkosivustossa tai videopelissä.

Jos kauppasi on kokeiluvaiheessa, voit luoda enintään viisi yksityistä sovellusta. Muutoin voit luoda niin monta yksityistä sovellusta kuin tarvitset. Lisätietoja yksityisen sovelluksen laatimisesta on Shopifyn kehittäjädokumentaatiossa.

Ota käyttöön yksityinen sovelluskehitys Shopify-ylläpitäjässä

Jos haluat kehittää yksityisiä sovelluksia, sinun on ensin otettava käyttöön yksityinen sovellusten kehitys Shopify-ylläpitäjässä. Jotta tämä asetus voidaan ottaa käyttöön, henkilöstöllä on oltava Näytä yksityiset sovellukset- ja Muokkaa yksityisten sovellusten tietoja ja käyttöoikeuksia -oikeudet. Lisätietoja on kohdassa Henkilöstön käyttöoikeudet.

Oletusarvoisesti tämä asetus on deaktivoitu. Yksityisillä sovelluksilla on avoin API, jonka kautta ne pääsevät Shopify-ylläpitäjääsi. Jos haluat antaa yksityiselle sovellukselle ja sen kehittäjälle tämän tasoiset käyttöoikeudet, ota käyttöön yksityisten sovellusten kehitys.

Toimintovaiheet:

1. Kirjaudu kauppaasi kaupan omistajana.
  2. Siirry Shopify-ylläpitäjässä Sovellukset-kohtaan.
  3. Klikkaa Hallinnoi yksityissovelluksia.
  4. Valitse Ota yksityiset sovellukset käyttöön.
  5. Lue ja tarkista ehdot ja valitse sitten Ota yksityinen sovellusten kehitys käyttöön.

Kun olet ottanut käyttöön yksityisen sovelluskehityksen, voit luoda uusia tunnuksia yksityiselle sovellukselle.

Jos haluat, että yhteistoimija tai henkilöstö luo, muokkaa tai poistaa yksityisten sovellusten kirjautumistunnuksia, voit antaa heille Näytä yksityinen sovellus- ja Muokkaa yksityisten sovellusten tietoja ja käyttöoikeuksia -oikeudet.

Käyttöoikeustietojen luominen Shopify-ylläpitäjässä

Kun olet ottanut käyttöön yksityisen sovelluskehityksen Shopify-ylläpitäjässä, sinun on luotava sen kaupan Shopify-ylläpitäjässä kaupan tarvitsemat tunnukset, jonka haluat liittää sovellukseen.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä Sovellukset-kohtaan.

2. Klikkaa Hallinnoi yksityissovelluksia.

3. Klikkaa Luo yksityinen sovellus.

4. Kirjoita Sovellustiedot-osaan yksityisen sovelluksesi nimi ja yhteyshenkilön sähköpostiosoite.

Shopify käyttää sähköpostiosoitetta yhteyden ottamiseksi kehittäjään, jos yksityisessä sovelluksessa on ongelmia, esimerkiksi jos API-muutos voi aiheuttaa ongelmia.

5. Valitse Admin API -kohdassa verkkokauppasi alueet, joihin haluat antaa sovellukselle käyttöoikeudet.

6. Jos haluat käyttää Storefront API-sovellusliittymää, valitse Salli tämän sovelluksen käyttää kauppapaikan tietoja Storefront API:n kautta.

1. Valitse Storefront API -käyttöoikeudet -kohdassa, mitkä kaupan tiedot haluat antaa sovellukselle.

Oletusarvoisesti on valittu neljä käyttöoikeutta: Lue tuotteita ja kokoelmia , Lue ja muokkaa asiakastietoja , Lue ja muokkaa kassojen tietoja ja Lue blogeja ja artikkeleita.

1. Kun olet valmis, klikkaa Tallenna.

Sovelluksesi API-tunnus ja salasana näkyvät nyt näytössä.

Käsittele API-avainta ja salasanaa kuten mitä tahansa muuta salasanaa, sillä jokainen, joka saa nämä tunnistetiedot käyttöönsä, pääsee API:n kautta käsiksi verkkokauppaan.

Kun sinulla on vaadittavat käyttöoikeustiedot, yksityinen sovellus voi käyttää kauppasi tietoja.

Yksityisen sovelluksen edellyttämien muutosten tekeminen Storefront API -käyttöoikeuksiin

Jos yksityinen sovelluksesi käyttää Storefron API -sovellusliittymää, voit valita, mitä kauppasi alueita sovellus voi käyttää tekemällä muutoksia sovelluksen käyttöoikeuksiin.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä Sovellukset-kohtaan.

2. Klikkaa Hallinnoi yksityissovelluksia.

3. Klikkaa sen sovelluksen nimeä, jonka käyttöoikeuksiin haluat tehdä muutoksia.

4. Valitse Storefront API -oikeudet -kohdan Storefront API -osassa, mitä kaupan tietoja sovellus saa käyttää.

Oletusarvoisesti on valittu neljä käyttöoikeutta: Lue tuotteita ja kokoelmia , Lue ja muokkaa asiakastietoja , Lue ja muokkaa kassojen tietoja ja Lue blogeja ja artikkeleita.

1. Klikkaa Tallenna.

2. Klikkaa Olet tehnyt muutoksia sovellukseen -valintaikkunassa Tallenna-painiketta.

Kehittäjän yhteyssähköpostiosoitteen muuttaminen

Shopify käyttää kehittäjän yhteyssähköpostiosoitetta ottaessaan yhteyttä kehittäjään, jos yksityisessä sovelluksessa on ongelmia, esimerkiksi silloin, kun API:n muutos voi aiheuttaa virhetilanteita. Jotta voit varmistaa, että sovelluksesi toimii odotetulla tavalla, varmista, että tämä sähköpostiosoite on oikea ja ajan tasalla.

Voit muuttaa tai päivittää kehittäjän sähköpostiosoitetta Shopify-ylläpitäjässä:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä Sovellukset-kohtaan.
    1. Klikkaa Hallinnoi yksityisiä sovelluksia. 3. Klikkaa sen sovelluksen nimeä, jota haluat muokata. 4. Syötä kehittäjän sähköpostiosoite Kehittäjän sähköposti hätätilanteita varten -kenttään.

Yksityisen sovelluksen poistaminen

Voit poistaa Shopify-ylläpitäjän Sovellukset-sivulla yksityiset sovellukset, joita et enää halua käyttää.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä Sovellukset-kohtaan.

2. Klikkaa Hallinnoi yksityissovelluksia.

3. Klikkaa poistettavan sovelluksen vieressä näkyvää poistamiskuvaketta.

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?