Yksityiset sovellukset

Yksityiset sovellukset on kehitetty yksinomaan Shopify-kauppaasi varten toisin kuin julkiset sovellukset, jotka on kehitetty toimimaan useissa kaupoissa. Voit myös lisätä yksityisillä sovelluksilla uusia ominaisuuksia Shopify Adminiin, käyttää kauppasi tietoja suoraan Shopify API:en kautta tai laajentaa verkkokauppasi muille alustoille Storefront APIa käyttämällä.

Yksityisen sovelluksen edellyttämien muutosten tekeminen Storefront API -käyttöoikeuksiin

Jos yksityinen sovelluksesi käyttää Storefron API -sovellusliittymää, voit valita, mitä kauppasi alueita sovellus voi käyttää tekemällä muutoksia sovelluksen käyttöoikeuksiin.

Tee näin:

1. Siirry Shopify Adminissa Sovellukset-kohtaan.

2. Klikkaa Kehitä sovelluksia.

3. Klikkaa sen sovelluksen nimeä, jonka käyttöoikeuksiin haluat tehdä muutoksia.

4. Valitse Storefront API -oikeudet -kohdan Storefront API -osassa, mitä kaupan tietoja sovellus saa käyttää.

Oletusarvoisesti on valittu neljä käyttöoikeutta: Lue tuotteita ja kokoelmia , Lue ja muokkaa asiakastietoja , Lue ja muokkaa kassojen tietoja ja Lue blogeja ja artikkeleita.

1. Klikkaa Tallenna.

2. Klikkaa Olet tehnyt muutoksia sovellukseen -valintaikkunassa Tallenna-painiketta.

Kehittäjän yhteyssähköpostiosoitteen muuttaminen

Shopify käyttää kehittäjän yhteyssähköpostiosoitetta ottaessaan yhteyttä kehittäjään, jos yksityisessä sovelluksessa on ongelmia, esimerkiksi silloin, kun API:n muutos voi aiheuttaa virhetilanteita. Jotta voit varmistaa, että sovelluksesi toimii odotetulla tavalla, varmista, että tämä sähköpostiosoite on oikea ja ajan tasalla.

Voit muuttaa tai päivittää kehittäjän sähköpostiosoitetta Shopify Adminissa:

1. Siirry Shopify Adminissa Sovellukset-kohtaan.

2. Klikkaa Kehitä sovelluksia.

3. Klikkaa sen sovelluksen nimeä, jota haluat muokata.

4. Syötä kehittäjän sähköpostiosoite Kehittäjän sähköposti hätätilanteita varten -kenttään.

Yksityisen sovelluksen poistaminen

Voit poistaa Shopify Adminin Sovellukset-sivulla yksityiset sovellukset, joita et enää halua käyttää.

Tee näin:

1. Siirry Shopify Adminissa Sovellukset-kohtaan.

2. Klikkaa Kehitä sovelluksia.

3. Klikkaa poistettavan sovelluksen vieressä olevaa roskakoripainiketta.

Roskakori-painike.