Kassan mukauttaminen ja muokkaaminen

Kassaeditorin avulla voit mukauttaa ja hallita kassavaiheen, kiitossivun, tilauksen tila -sivun ja asiakastilisivun toiminnallisuutta ja ulkoasua yhdessä teemaeditorista erillisessä paikassa. Kassaeditorin avulla voit muokata brändäystä ja lisätä sovelluksia näitä sivuja tehostamaan.

Voit mukauttaa kassan brändäystä lisäämällä brändisi logon tai taustavärin tai -kuvan ja muuttamalla värejä ja fonttia kassa-, kiitos- ja tilauksen tila -sivuilla. Osa kassasivuillesi lisäämästäsi brändäysvalinnoista otetaan automaattisesti käyttöön myös uusilla asiakastilisivuillasi.

Voit asentaa kassasovelluksia myös Shopify App Storesta ja lisätä ne sitten kassavaihe-, kiitos- ja tilauksen tila -sivuille kassaeditorin avulla. Sovelluskehittäjät ja Shopify Partner -kumppanit voivat kehittää sivullesi sovelluksia, joilla voit lisätä näihin sivuihin lisätoiminnallisuutta.

Voit esimerkiksi asentaa tuotteen lisämyyntisovelluksen ja lisätä sen sitten kassan tilausyhteenvetoalueelle, jotta asiakkaat voivat lisätä kassavaiheessa lisätuotteita ostoskoriinsa.