Kassaeditorin käyttäminen

Kassaeditori on työkalu, jonka avulla voit mukauttaa ja muokata kassan toiminnallisuutta ja ulkoasua yhdessä teemaeditorista erillisessä paikassa.

Ennen kuin aloitat kassan mukauttamisen, opi käyttämään kassaeditoria ja navigoimaan siinä.

Kassaeditorin osiot

Voit käyttää kassaeditoria Shopify-ylläpitäjän osiossa Asetukset > Kassa > Kassan mukautukset.

Kassaeditorissa on kaksi pääosiota – Asetukset ja Osiot:

• Asetukset-osiossa voit mukauttaa kassan ulkoasua.
  • Osiot-osiossa voit mukauttaa kassan toimintoja.

Asetukset-osion käyttö

Jos haluat käyttää kassaeditorin Asetukset-osiota, klikkaa vasemmassa sivupalkissa olevaa hammaspyöräkuvaketta:

Kassaeditorin Asetukset-osio

Osiot-osion käyttö

Jos haluat käyttää kassaeditorin Osiot-osiota, klikkaa vasemmanpuoleisen sivupalkin osiokuvaketta:

Kassaeditorin Osiot-osio

Shop Payn esikatseleminen

Jos olet aktivoinut Shop Payn Shopify Adminissa, voit esikatsella, miten Shop Payn nopeutettu kassa näkyy asiakkaillesi. Jos haluat esikatsella Shop Payta, klikkaa kassaeditorin oikeassa yläkulmassa olevaa kassakuvaketta.

Esikatsele Shop Payta kassaeditorissa

Toimintojen peruuttaminen ja toistaminen

Jos haluat kumota tai tehdä uudelleen kassaeditorissa tekemiäsi muutoksia, klikkaa kassaeditorin oikeassa yläkulmassa olevaa Kumoa- tai Tee uudestaan -kuvaketta.

Kassaeditorin kumoa- ja tee uudelleen -painikkeet

Kassan ja uusien asiakastilisivujen esikatseleminen

Jos haluat esikatsella, miltä kassasi ja asiakastilisivusi näyttävät eri näyttötyypeillä, kuten tietokoneella, koko näytön tilassa tai mobiililaitteella, siirry eri näkymien välillä klikkaamalla työpöytäkuvaketta. Tämä esikatselu sisältää tilausten sivun, tilauksen tila ‑sivun ja tilitietosivun.

Esikatsele kassaasi eri näyttötyypeillä

Lisätoimintojen käyttäminen

Klikkaa kuvaketta , jolloin avautuu pudotusvalikko, jonka avulla voit tehdä seuraavat toimenpiteet:

• kassan esikatseleminen sellaisena, miltä se näyttää asiakkaille
  • teemaeditorin käyttäminen
  • ohjedokumentaation katsominen
  • kassan mukauttamisen uudelleennimeäminen
  • hae tukea
Esikatsele kassaasi, käytä teemaeditoria, tarkastele dokumentaatiota, nimeä kassasi uudelleen ja hanki tukea

Pikanäppäimien käyttäminen kassaeditorissa

Voit navigoida kassaeditorissa nopeammin seuraavilla pikanäppäimillä:

Pikanäppäimet
Toiminta Pikanäppäin Windowsissa Pikanäppäin macOS:ssä
Peru Pidä Ctrl-painike painettuna ja paina sitten Z-painiketta. Pidä command-painike painettuna ja paina sitten Z-painiketta.
Tee uudelleen Pidä Ctrl-painike painettuna ja paina sitten Y-painiketta. Pidä command-näppäin painettuna ja paina sitten Y-näppäintä.
Tallenna Pidä Ctrl-näppäin painettuna ja paina sitten S-näppäintä. Pidä command-painike painettuna ja paina sitten S-painiketta.