Asiakastilien käyttöönotto tai poistaminen käytöstä

Kun otat asiakastilit käyttöön, Shopify tallentaa salasanalla suojatut asiakkaan henkilöllisyyttä, tilaushistoriaa ja tämänhetkisen tilauksen tilaa koskevat tiedot. Kassalla asiakkaan tiedot, kuten osoitetiedot, täytetään tallennetuilla tiedoilla. Jotta voit käyttää asiakastilejä, sinulla on oltava verkkokaupan myyntikanava.

Aseta asiakkaan tiliasetukset

Voit tehdä asiakastileistä pakollisia tai valinnaisia tai poistaa ne kokonaan käytöstä. Kun luot tilin, asiakkaat ohjataan erilliselle tilin luontisivulle. Muista, että jos jokaisen asiakkaan on pakko luoda tili, tämä saattaa heikentää myyntiä.

Voit muokata asiakastilisi asetuksia seuraavasti:

  1. Valitse Asiakastilit -osiosta asiakastiliä koskeva valinta:

  2. Vahvista asiakastilin asetukset klikkaamalla Tallenna.

Jos asiakkaat ovat kirjautuneena sisään kassalla, he voivat valita jonkin äskettäin käyttämistään osoitteista. Vaihtoehtoisesti he voivat kirjoittaa osoitteensa. Asiakkaat eivät voi valita viittä osoitetta, jotka he haluavat tallentaa.

Kassalomakkeella on myös Tallenna nämä tiedot seuraavaa kertaa varten - vaihtoehto. Jos asiakas valitsee kassavaiheen aikana Tallenna nämä tiedot seuraavaa kertaa varten, asiakkaan selain tallentaa asiakkaan kauppaan syöttämät yhteystieto- ja toimitusosoitteet. Kun asiakas seuraavan kerran käyttää kassavaihettasi, hänen selaimensa täyttää yhteystietonsa ja toimitusosoitteensa automaattisesti. Shopify ei tallenna asiakkaan tallennettuja tietoja. Asiakkaan selain tallentaa tiedot välimuistiin. Vuoden kuluttua Shopify saa selaimen tyhjentämään asiakkaan välimuistiin tallennetut tiedot, ellei asiakas ei ole aiemmin tyhjentänyt välimuistiaan.

Valmiina aloittamaan Shopifyssa?

Kokeile ilmaiseksi