Asiakastilien käyttöönotto tai poistaminen käytöstä

Kun otat asiakastilit käyttöön, Shopify tallentaa salasanalla suojatut asiakkaan henkilöllisyyttä, tilaushistoriaa ja tämänhetkisen tilauksen tilaa koskevat tiedot. Kassalla asiakkaan tiedot, kuten osoitetiedot, täytetään tallennetuilla tiedoilla.

Aseta asiakkaan tiliasetukset

Voit tehdä asiakastileistä pakollisia tai valinnaisia tai poistaa ne kokonaan käytöstä. Kun luot tilin, asiakkaat ohjataan erilliselle tilin luontisivulle. Muista, että jos jokaisen asiakkaan on pakko luoda tili, tämä saattaa heikentää myyntiä.

Voit muokata asiakastilisi asetuksia seuraavasti:

1. Valitse Asiakastilit -osiosta asiakastiliä koskeva valinta:
  • Asiakastilit on poistettu käytöstä Kassalla maksun yhteydessä asiakkaat eivät näe valintaa tilin luontia tai sisään kirjautumista varten. Heidän on syötettävä tiedot manuaalisesti kassalla, koska kenttiä ei täytetä valmiiksi.

• Tilien luonti ei ole pakollista Asiakkaat voivat luoda tilin, tämä ei ole pakollista kassalla maksua varten. Jos asiakkaalla on tili ja hän on kirjautunut sisään, osoitekentät täytetään valmiiksi tilauksen tekemisen yhteydessä.

• Tilien luonti on pakollista Asiakkaiden on luotava tili tai heillä on oltava tili ja heidän kirjauduttava sisään, jotta he voivat maksaa kassalla. Tämä asetus on hyödyllinen, jos kyseessä on esimerkiksi tukkukauppa tai vain jäsenille tarkoitettu kauppa. Kun asiakas tekee tilauksen, osoitekentät täytetään automaattisesti.

1. Vahvista asiakastilin asetukset napauttamalla Tallenna.

Asiakkaan osoitteet

Jos asiakkaat ovat kirjautuneena sisään kassalla, he voivat valita jonkin äskettäin käyttämistään osoitteista. Vaihtoehtoisesti he voivat kirjoittaa osoitteensa. Asiakkaat eivät voi valita viittä osoitetta, jotka he haluavat tallentaa.