Tullit

Jos toimitat tuotteita ulkomaille, asiakkailtasi voidaan veloittaa lisätulleja ja -veroja.

Tullien ja tuontiverojen asetuksia hallinnoidaan Shopify Adminin Markkinat-osiossa. Voit periä tulleja ja tuontiveroja kassalla, jos kauppasi täyttää seuraavat vaatimukset:

Jos kauppasi ei kassavaiheessa täytä tullimaksujen ja tuontiverojen kassaveloitusta koskevia vaatimuksia, voit käyttää jotain kolmannen osapuolen sovellusta tullimaksujen ja tuontiverojen laskemiseen.