Kansainvälisyyden UKK

Etsi vastauksia Shopifyn kansainväliseen myyntiinlittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Useat valuutat ja kielet

• Miten voin ottaa kaupassani käyttöön myynnin eri valuutoissa?
  • Miten aloitan myynnin useilla kielillä?
  • Miten voin suositella asiakkailleni oikeaa valuuttaa ja kieltä?
  • Käytössäni on Plus -sopimus, jos siirryn suppeampaan Advanced-sopimukseen, voinko edelleen tehdä myyntiä monella eri valuutalla?

Miten voin ottaa kaupassani käyttöön myynnin eri valuutoissa?

Jotta voit myydä useissa eri valuutoissa, sinun täytyy ottaa Shopify Payments käyttöön verkkokaupassasi. Kun olet ottanut valuutat käyttöön, voit lisätä verkkokauppaan valuutanvalitsimen.

Lue lisää myymisestä useissa eri valuutoissa oppaastamme.

Miten voin aloittaa myynnin useilla eri kielillä?

Voit ottaa useita kieliä käyttöön Shopify administa. Jos haluat kääntää verkkokauppasi sisällön, voit käyttää yhteensopivaa kolmannen osapuolen sovellusta. Kun asiakkaat vierailevat käännetyssä URL-osoitteessa, verkkokauppasi näyttää käännetyn version automaattisesti, jos sivu on käännetty. Muussa tapauksessa asiakkaille näkyy kaupan oletuskieli. Asiakkaat voivat selata kauppaasi, maksaa ostoksia ja vastaanottaa ilmoituksia paikallisella kielellään. Useilla eri kielillä tehtävään myyntiin liittyy joitakin vaatimuksia, joten suosittelemme tutustumaan aiheeseen tarkemmin tällä ohjesivulla.

Miten voin suositella asiakkailleni oikeaa valuuttaa ja kieltä?

Aloita ottamalla useita kieliä käyttöön Shopify adminissa. Jos haluat kääntää verkkokauppasi sisällön, voit käyttää yhteensopivaa kolmannen osapuolen sovellusta. Kun olet asentanut sekä kolmannen osapuolen käännössovelluksen että Geolocation-sovelluksen, verkkokauppasi voi tehdä kieli- ja valuuttasuosituksia asiakkaillesi heidän maantieteellisen sijaintinsa ja selaimensa tai laitteensa kielen perusteella. Asiakkaat voivat nyt selata kauppaasi, maksaa ostoksia ja vastaanottaa ilmoituksia omalla kielellään ja valuutallaan. Jos et noudata näitä ohjeita, kaupassasi näkyy kaupan oletuskieli ja -valuutta. Useilla kielillä tehtävään myyntiin liittyy joitakin vaatimuksia, joten suosittelemme tutustumaan tarkemmin monikielisten verkkokauppojen asiakirjoihimme.

Käytössäni on Plus -sopimus, jos siirryn suppeampaan Advanced-sopimukseen, voinko edelleen tehdä myyntiä monella eri valuutalla?

Kyllä, usean valuutan myynti on saatavilla Advanced-sopimuksessa.

COVID-19

• Miten voin pitää asiakkaani ajan tasalla COVID-19-taudin aiheuttamista mahdollisista toimitusviivästyksistä?
  • Miten COVID-19 on vaikuttanut kansainvälisiin toimituksiin?

Miten voin pitää asiakkaani ajan tasalla COVID-19-taudin aiheuttamista mahdollisista toimitusviivästyksistä?

Viestintä on avainroolissa. Voit ilmoittaa tilaajillesi toimitukseen liittyvistä viivästyksistä lähettämällä sähköpostia tai päivittämällä olemassa olevan uutiskirjeen. Voit myös luoda verkkokauppaasi ilmoituspalkin, jossa voit kertoa asiakkaillesi toimituksiin liittyviä ajankohtaisia tietoja.

Miten COVID-19 on vaikuttanut kansainvälisiin toimituksiin?

Useat kuljetusliikkeet ovat tehneet muutoksia palveluihinsa COVID-19-taudin johdosta. Tarkista kuljetusliikkeen tilasivu, jos haluat saada viimeisimmät tiedot.

Muut resurssit