Bulk Account Inviter

Bulk Account Inviter -sovelluksen avulla voit kutsua asiakkaitasi aktivoimaan tilinsä verkkokaupassasi. Tämä sovellus on erityisen hyödyllinen, jos olet tuonut asiakastilejä toisesta alustasta tai toisesta Shopify-kaupasta.

CNAME-tietueiden lisääminen Shopify SPF- ja DKIM-tietueiden yhdistämistä varten kolmannen osapuolen verkkotunnukseesi

Voit varmistaa, että sähköpostiviestisi tavoittaa asiakkaasi, yhdistämällä kolmannen osapuolen verkkotunnuksen Shopifyn SPF- ja DKIM-tietueisiin. Näiden tietueiden lisääminen estää asiakkaille lähetettävien sähköpostiviestien merkitsemisen roskapostiksi. Tietueiden lisäämisen ansiosta myös via Shopify -merkintä poistetaan lähettäjän tiedoista ja lähettäjäkentässä näkyy asiakassähköpostiosoitteesi no-reply@shopify.com-osoitteen sijaan.

Lue lisää kolmannen osapuolen verkkotunnuksen yhdistämisestä Shopifyn SPF- ja DKIM-tietueisiin.

Asiakkaiden kutsuminen joukkotoiminnolla

Voit kutsua asiakkaita joukkona lähettämällä sähköposti-ilmoituksia asiakassegmentille.

Tee näin:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Sovellukset > Bulk Account Inviter.

2. Valitse Asiakassegmentti -luettelosta asiakassegmentti, jonka haluat kutsua.

3. Klikkaa Luo sähköposti.

4. Valitse Lähettäjä-luettelosta sähköpostiosoite, jota haluat käyttää kutsun lähettämiseen. Tämä on asiakkaillesi näkyvä sähköpostiosoite.

5. Valinnainen: Muokkaa Aihe-kentän sisältöä.

6. Lisää Mukautettu viesti -kenttään viesti asiakkaillesi. Jos jätät tämän kentän tyhjäksi, asiakkaille lähetetään oletusviesti.

7. Klikkaa Tarkista ja sitten Lähetä sähköposti.

Sähköpostikutsut on lähetetty. Kutsumiesi asiakkaiden määrästä riippuen voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin kaikki kutsut on lähetetty.

Vastaavat aiheet

Lue lisää seuraavista aiheista: