Yhteyshenkilöiden tuominen MailChimp to Shopifyhin maahantuoja-sovelluksen avulla

Tässä oppaassa kerrotaan, miten voit käyttää Shopifyn tuontisovellusta kontaktiesi tuomiseen MailChimp to Shopifyhin.

Yhteystietojen vieminen Mailchimp-alustasta

Ennen kuin voit tuoda yhteystietoluettelosi Shopifyhin, sinun on vietävä yhteystietoluettelosi MailChimp.

Tuo yhteystiedot Shopifyhin

Kun olet vienyt luettelot Mailchimpistä, tietokoneeseesi tallentuu ZIP-tiedosto.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify adminissa Sovellukset > Import store. Jos Import store ei näy luettelossa, sinun täytyy asentaa tuontisovellus.

2. Klikkaa Lisää tiedosto ja valitse sitten MailChimp-zip-vientitiedosto tietokoneeltasi.

3. klikkaa Tuo.

Kun olet valmis, tuonnin tiedot näkyvät yhteenvetosivulla. Jos joihinkin asiakkaistasi tuotiin muutoksia, näkyvissä on tiettyjä viesteillä asiakkaita, jotka ovat tuo yhteenveto-osassa. Voit muokata asiakkaitasi manuaalisesti napsauttamalla näiden viestien vieressä olevaa Näytä asiakkaat -painiketta.

Tuonti on valmis

Tuo tiedot

Maahantuoja-sovellus tarkastaa, että sähköpostiosoitteet tai puhelinnumerot vastaavat Shopifyn asiakasluetteloa.

• Jos vastaavuutta ei ole, luodaan uusi asiakastietue.

• Jos osoite vastaa sähköpostiosoitetta:

• Sähköpostin markkinoinnin asetukseksi on määritetty, true if yhteystieto on tilannut sähköpostimarkkinoinnin Mailchimpin kautta, tai false if yhteystieto on poistanut tilauksen sähköpostimarkkinoinnista.
    • Kaikki muut kentät tuodaan yllä olevan taulukon mukaisesti, jos ne ovat tyhjiä, muuten ne pysyvät muuttumattomina.
  • Jos puhelinnumero on vastaavaa puhelinnumeroa, mutta eri sähköpostiosoite:

• Asiakastietue Shopifyssa pysyy muuttumattomana.

Seuraavassa taulukossa on esitetty, mitä MailChimp Contact-yhteystiedot näkyvät Shopifyn asiakastietueeksi:

Shopifyn kentät Mailchimpin kentät Lisätiedot
Etunimi Etunimi
Sukunimi Sukunimi
Sähköposti Sähköpostiosoite
Puhelinnumero Puhelinnumero, jos se on oikein muotoiltu. Puhelinnumero, jos sitä ei ole muotoiltu oikein, lisätään Customer Note-kohteeseen.
Sähköpostimarkkinointi Tilannut tai tilauksen peruuttaminen Sähköpostitse tapahtuvan markkinoinnin avulla tilaat true for tilatut yhteystiedot ja false for, jotka eivät ole tilanneet yhteystietoja.
Maa Osoitteen maan osa
Osoite Osoite, jos kyseessä on Yhdysvaltain sähköpostiosoite ja se on oikein muotoiltu. Jos se ei ole Yhdysvaltain osoite tai se ei ole oikein muotoiltu, se lisätään asiakkaan Huomautus -kenttään.
Asiakkaan huomautus HUOMAUTUKSIA, OPTIN_TIME, AIKAVYÖHYKE, syntymäpäivä, verkkosivusto, sähköpostiosoite ja puhelinnumero (jos virheellinen) Näiden kenttien arvot lisätään huomautukset asiakkaalle Huomautus:.