Kolmannen osapuolen verkkotunnuksen yhdistäminen automaattisesti Shopifyhin

Jos olet ostanut verkkotunnuksen Google Domainilta, GoDaddylta, tai 1 & 1 IONOS -palvelulta, voit määrittää verkkotunnuksen automaattisesti.

Jotta voit suorittaa tämän toimenpiteen, sinulla on oltava käyttämäsi kolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelun tilisi kirjautumistiedot.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjästä kohtaan Asetukset > Verkkotunnukset.

2. Valitse Yhdistä olemassa oleva verkkotunnus.

3. Anna aliverkkotunnus kuten johns-apparel.info ja klikkaa sitten Seuraava.

4. Klikkaa Yhdistä automaattisesti.

5. Kirjaudu tarvittaessa Google Domains-, GoDaddy- tai 1&1-IONOS-tilillesi.

6. Valitse ensin Yhdistä ja sitten Sulje.

Verkkotunnuksen vahvistaminen voi kestää jopa 48 tuntia. Kun verkkotunnus on vahvistettu, se näkyy listattuna Verkkotunnukset-sivun KOLMANNEN OSAPUOLEN VERKKOTUNNUKSET-osiossa siten, että sen tilana on Yhdistetty.

Jos sinulla on ongelmia verkkotunnuksesi määrittämisessä automaattisesti, yritä yhdistää se manuaalisestikolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelun tililtäsi.

Seuraavat vaiheet

Kun olet yhdistänyt verkkotunnuksesi, tee seuraavat toimet:

Valmiina aloittamaan myymisen Shopifyssa?