Kolmannen osapuolen verkkotunnuksen käyttäminen

Jos sinulla on jo verkkotunnus kolmannen osapuolen palveluntarjoajalta, kuten GoDaddy tai Bluehost, voit käyttää sitä Shopify-verkkokaupassasi, jotta ihmiset, jotka kirjoittavat URL-osoitteen selaimiinsa, päätyvät sivustollesi. Voit käyttää kolmannen osapuolen verkkotunnusta Shopify-kaupassasi siirtämällä sen Shopify-palveluun tai yhdistämällä sen Shopify-palveluun:

• Siirrä verkkotunnus Shopify-palveluun - Ensimmäinen tapa ohjata yksilöllinen verkkotunnus Shopify-kauppaan on siirtää verkkotunnus. Useimmat verkkotunnukset voi siirtää Shopify-palveluun. Kun siirrät verkkotunnusta, verkkotunnuksen hallinta siirtyy Shopify-palveluun, joten voit mukauttaa verkkotunnuksen asetuksia ja maksaa ja uusia verkkotunnuksen suoraan Shopify adminissa. Jos haluat käyttää kolmannen osapuolen verkkotunnusta Shopify-palvelussa, katso Verkkotunnusten siirtäminen.

• Yhdistä verkkotunnus Shopify-palveluun - Kun yhdistät kolmannen osapuolen verkkotunnuksen Shopify-palveluun, verkkotunnus ohjaa kävijät Shopify-kauppaasi. Hallitset verkkotunnuksen asetuksia, maksat verkkotunnuksen ja uusit verkkotunnuksen edelleen kolmannen osapuolen verkkotunnuksen tarjoajan kautta. Jos haluat yhdistää verkkotunnuksesi Shopify-palveluun, katso Olemassa olevien verkkotunnusten yhdistäminen

Tässä osassa