Kolmannen osapuolen verkkotunnuksen lisääminen – pikaopas

Se, mikä on paras tapa lisätä kolmannen osapuolen verkkotunnus Shopify-kauppaasi riippuu, mistä verkkotunnus on ostettu.

Verkkotunnukset käyttävät paljon monimutkaista terminologiaa, mutta käytännössä verkkotunnuksen liittämiseen Shopifyhin tarvitaan vain kaksi asiaa:

• Verkkotunnuksesi pääosan (pääverkkotunnuksen), kuten shopify.com, pitäisi osoittaa Shopifyn IP-osoitteeseen: 23.227.38.65.
  • Kaiken ennen pääverkkotunnusta olevan ylimääräisen (aliverkkotunnus), kuten www.shopify.com-osoitteen www tai shop.shopify.com-osoitteen shop pitäisi osoittaa osoitteeseen shops.myshopify.com.

Jokaisella verkkotunnuspalvelulla omat vaatimuksensa asetuksia varten, joten sinun täytyy ottaa yhteyttä verkkotunnuksen tarjoajaan tai tarkistaa palvelun asiakirjoista, miten verkkotunnus määritetään.

Shopify-tuki ei pääse verkkotunnuksen asetuksiin. Jos sinulla on ongelmia verkkotunnuksen määrittämisessä, sinun täytyy ratkaista ne verkkotunnuksen tarjoajan kanssa. Shopify-tuki voi antaa neuvoja vain siihen, mitä sinun pitää kertoa verkkotunnuksen tarjoajalle.

Jos haluat, että Shopify voi auttaa verkkotunnuksen asetusten kanssa, siirrä verkkotunnus Shopifylle sen sijaan.

GoDaddyn, Googlen ja 1 & IONOSin verkkotunnukset

Jos olet ostanut verkkotunnuksen GoDaddyn, Googlen tai 1 & 1 IONOSin kautta, tutustu oppaaseen, jossa käsitellään verkkotunnuksen määrittämistä automaattisesti.

Kaikki muut verkkotunnukset

Koska jokainen verkkotunnuspalvelun tarjoaja on erilainen, Shopify ei voi neuvoa, miten verkkotunnuksen asetusten kentät täytyy täyttää. Seuraavassa saat lisätietoja siitä, mitä sinun tulee tietää, jotta voit tarkistaa palvelun asiakirjat ja selvittää, mitä mihinkin kenttään täytetään. Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä palveluntarjoajan tukitiimiin:

• Pääverkkotunnus edellyttää A-tietuetta, joka osoittaa osoitteeseen 23.227.38.65.
  • Pääverkkotunnus ei voi osoittaa muihin A-tietueisiin.
  • Kaikki aliverkkotunnukset tarvitsevat CNAME-tietueen, joka osoittaa osoitteeseen shops.shopify.com.
  • Verkkotunnuksen nimipalvelimien täytyy olla palveluntarjoajan oletuspalvelimet.

Kun olet muuttanut verkkotunnuksen asetuksia, muutettujen asetusten näkyminen internetissä voi kestää 48 tuntia.

Tarkista, onko verkkotunnus valmis lisättäväksi Shopifyhin

Verkkotunnuksen muutokset saattavat näkyä internetissä vasta 48 tunnin kuluttua. Voit tarkistaa, onko verkkotunnuksesi valmis lisättäväksi Shopify-tilillesi who.is:n avulla.

Toimintovaiheet:

1. Siirry osoitteeseen who.is.
  2. Anna verkkotunnuksen pääkansio, kuten shopify.com.
  3. Klikkaa DNS Records.
  4. Etsi seuraavat tietueet: - A:n tyyppi, jonka sisältö on 23.227.38.65
    Esimerkki A-tietueesta
    • CNAME:n tyyppi, jonka sisältö o shops.myshopify.com
      Esimerkki CNAME-tietueesta

Jos näitä tietueita ei ole lueteltu tai pääverkkotunnuksessa on toinen tietue, jonka tyyppi on A ja sisältö eri IP-osoite, verkkotunnus ei ole valmis liitettäväksi Shopifyhin. Jos asetusten muuttamisesta on kulunut yli 48 tuntia, ota yhteyttä verkkotunnuksen palveluntarjoajaan.

Jos nämä tietueet löytyvät luettelosta, olet valmis lisäämään verkkotunnuksen Shopify-tilillesi.

Lisää verkkotunnus Shopify-tilillesi

Kun verkkotunnus on valmis, voit lisätä sen Shopify-tilillesi.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopify administa Verkkokauppa > Verkkotunnukset.
  2. Valitse Yhdistä olemassa oleva verkkotunnus.
  3. Anna yhdistettävä verkkotunnus, kuten johns-apparel.info.
  4. Klikkaa Seuraava.
  5. Klikkaa Tarkista yhteys.

Liitä vain aliverkkotunnus Shopify-kauppaasi

Määritys, jossa pääverkkotunnus osoittaa toiseen verkkosivustoon ja aliverkkotunnus osoittaa Shopify-kauppaan, on mahdollinen, mutta Shopify ei tue sitä. Esimerkiksi osoite shop.johns-apparel.com voi osoittaa Shopify-kauppaan, mutta johns-apparel.com osoittaa toiselle verkkosivuston isännöijälle.

Määritys

Määritä tällaista asennusta varten aliverkkotunnus niin, että sen CNAME-tietue osoittaa osoitteeseen shops.myshopify.com.

Vianmääritys

Jos saat virheilmoituksen puuttuvasta A-tietueesta, kun lisäät aliverkkotunnuksen Shopifyhin, suorita seuraavat toimet.

Toimintovaiheet:

1. Siirry kohtaan Verkkokauppa > Verkkotunnukset.
  2. Valitse Yhdistä olemassa oleva verkkotunnus.
  3. Anna aliverkkotunnus ja napauta sitten Seuraava.
  4. Klikkaa Tarkista yhteys.
  5. Klikkaa Tarkista uudelleen.
  6. Klikkaa Yhteys on puutteellinen -bannerissa Lisää verkkotunnus.
  7. Poista verkkotunnuksen pääverkkotunnus Verkkotunnukset-sivulla.