Verkkotunnuksen yhdistäminen

Connecting your third-party domain to Shopify points your domain name at your Shopify store. This means that when someone enters your custom URL into their web browser, it takes them to your online store. You still use the third-party domain provider to manage your domain settings, pay for your domain, and renew it.

Third-party domain providers

Jos sinulla on verkkotunnus joltakin seuraavista palveluntarjoajista, napauta linkkiä ja saat tarkempia ohjeita verkkotunnuksen yhdistämisestä:

Mitä tietoja kolmannen osapuolen palveluntarjoajalle täytyy antaa

Kolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelun tarjoaja tuntee verkkotunnuksiin liittyvät ehdot. Kun otat palveluntarjoajaan yhteyttä ja pyydät tukea, voit kertoa sille, että:

• haluat, että pääverkkotunnus (A-tietue) osoittaa Shopifyn IP-osoitteeseen, joka on 23.227.38.32
  • haluat, että aliverkkotunnukset (CNAME-tietueet) osoittavat osoitteeseen shops.myshopify.com.

Jos haluat määrittää sähköpostin edelleenlähetyksen, voit myös ilmoittaa kolmannen osapuolen palveluntarjoajalle, että haluat käyttää sen sähköpostiohjelmaa (jos sellainen on tarjolla) ja että sinun täytyy määrittää MX-tietueet.

Mistä saat apua

Jos yksilöllisen verkkotunnuksen osoittaminen Shopify-kauppaan ei onnistu tai tarvitset siinä apua, ota yhteyttä kolmannen osapuolen palveluntarjoajan tukitiimiin. Shopify-tuki ei voi auttaa sinua yhtä tehokkaasti, koska jokainen palveluntarjoaja on erilainen.

Generic third-party domain setup guide

Jos oman palveluntarjoajasi ohjeita ei ole näkyvissä, voit yhdistää olemassa olevan verkkotunnuksen Shopify-palveluun noudattamalla näitä yleisiä asennusohjeita.

Set up your domain automatically with GoDaddy or 1&1 IONOS

You can automatically connect your GoDaddy or 1&1 IONOS domain to your Shopify store.

Vaiheet:

1. Valitse Yhdistä olemassa oleva verkkotunnus.

2. Anna yhdistettävä verkkotunnus, kuten johns-apparel.info.

3. Valitse Seuraava.

4. Click Connect automatically:

5. In the Sign In window, log in to your GoDaddy or 1&1 IONOS account.

6. Click Connect.

Lisää olemassa oleva verkkotunnus Shopify-kauppaan

Ensinnäkin sinun täytyy lisätä yksilöllinen verkkotunnus Shopify-kauppaan. Tällä vahvistat Shopifylle, että olet verkkotunnuksen omistaja.

Vaiheet:

1. Valitse Yhdistä olemassa oleva verkkotunnus.

2. Anna yhdistettävä verkkotunnus, kuten johns-apparel.info.

3. Valitse Seuraava.

Seuraavaksi sinun täytyy määrittää olemassa oleva verkkotunnus osoittamaan Shopify-palveluun.

Määritä olemassa olevan verkkotunnuksen yhdistäminen Shopify-palveluun

Jos olet ostanut verkkotunnuksen kolmannen osapuolen kautta, sinun on muokattava seuraavia DNS-asetuksia:

• A-tietueen täytyy osoittaa Shopifyn IP-osoitteeseen, joka on 23.227.38.32 Copy

• CNAME-tietueen täytyy osoittaa osoitteeseen shops.myshopify.com Copy .

Näiden verkkotunnusasetusten muokkaaminen voi vaikuttaa muihin asioihin, kuten sähköpostin edelleenlähetykseen. Voit ottaa yhteyttä verkkotunnuspalvelun tarjoajaan ja selvittää, miten muutokset mahdollisesti vaikuttavat DNS-asetuksiin.

Vaiheet:

1. Kirjaudu sisään tilillesi verkkotunnuspalvelussa.

2. Etsi DNS-asetukset. Yleensä asetukset löytyvät verkkotunnuksen hallinnasta, DNS-määrityksistä tai vastaavasta.

3. Muokkaa A-tietuetta niin, että se osoittaa Shopifyn IP-osoitteeseen 23.227.38.32 Copy

Verkkotunnuksen asetuspaneelissa voi olla alasvetovalikkoja tai muokattavia kenttiä, tai sinun täytyy ehkä valita valintaruutuja tai muokata taulukkoa. Sinun täytyy tehdä seuraavaa:

- kirjoita tai valitse @ tai A record (A-tietue) - kirjoita A-tietueen kohteeksi Shopifyn IP-osoite 23.227.38.32 Copy .

1. Tallenna A-tietue (valitse Save (Tallenna), Save Zone File (Tallenna aluetiedosto), Add Record (Lisää tietue) tai vastaava).

2. Etsi DNS-asetuksista CNAME-tietue.

3. Vaihda CNAME-tietue www osoittamaan osoitteeseen shops.myshopify.com Copy . Useimmiten etuliitteeseen ei tarvitse lisätä pistettä, mutta joissakin verkkotunnuspalveluissa tarvitset koko aliverkkotunnuksen. Käytä apuna nykyisinä asetuksina olevia tietoja tai noudata palveluntarjoajan ohjeita. CNAME-tietueiden on aina osoitettava verkkotunnukseen, eivätkä ne koskaan saa osoittaa IP-osoitteeseen.

4. Tallenna CNAME-tietue (yleensä napauttamalla Save (Tallenna) tai Add record (Lisää tietue) tai vastaava).

Seuraavaksi sinun täytyy vahvistaa yhteys Shopify-palvelussa.

Vahvista yhteys Shopify-palvelussa

Vahvista, että yksilöllinen verkkotunnus on yhdistetty kauppaan, valitsemalla Vahvista yhteys Shopify administa.

Yhdistä aliverkkotunnus

Aliverkkotunnus on pääverkkotunnuksen alaryhmä, jota käytät etuliitteenä. Esimerkiksi URL-osoitteessa shop.johnsapparel.com aliverkkotunnus on shop. Suosituin aliverkkotunnus on www. Voit käyttää aliverkkotunnuksia sivuston järjestämiseen sekä siihen, että vierailijat löytävät etsimänsä tiedot helpommin.

Vaiheet:

1. Kirjaudu sisään tilillesi verkkotunnuspalvelussa.

2. Etsi DNS-asetukset. Yleensä asetukset löytyvät verkkotunnuksen hallinnasta, DNS-määrityksistä tai vastaavasta.

3. Etsi DNS-asetuksista CNAME-tietue.

4. Muuta aliverkkotunnuksen CNAME-tietue osoittamaan osoitteeseen shops.myshopify.com Copy . Jos esimerkiksi haluat, että aliverkkotunnus shop.johns-apparel.com osoittaa Shopify-kauppaan, muuta CNAME-tietue shop osoittamaan osoitteeseen shops.myshopify.com Copy :

Aliverkkotunnuksen yhdistäminen

5. Tallenna CNAME-tietue (yleensä napauttamalla Save (Tallenna) tai Add record (Lisää tietue) tai vastaava).

6. Valitse Shopify administa Verkkokauppa ja valitse sitten Verkkotunnukset.

7. Valitse Yhdistä olemassa oleva verkkotunnus:

Yhdistä olemassa oleva verkkotunnus

8. Kirjoita tekstikenttään aliverkkotunnus (esimerkiksi shop.johns-apparel.com).

9. Valitse Seuraava.

10. Vahvista, että yksilöllinen verkkotunnus on yhdistetty kauppaan, valitsemalla Vahvista yhteys Shopify administa.

Kun yksilöllinen verkkotunnus on lisätty Shopify-palveluun

Kun olet lisännyt verkkotunnuksen Shopify-palveluun, sinun täytyy valita ensisijainen verkkotunnus (verkkotunnus, jonka asiakkaat näkevät osoiterivillä, kun he selaavat verkkokauppaa).

Voit myös määrittää sähköpostin edelleenlähetyksen verkkotunnuksesta sen jälkeen, kun olet lisännyt sen Shopify-palveluun.