IP-osoitteen siirtäminen

Jos verkkotunnukset osoittavat virheellistä IP-osoitetta, verkkokauppa ei ole asiakkaiden käytettävissä. Tarkista kaupan verkkotunnusasetukset ja varmista, että kunkin verkkotunnuksen tilana on Yhdistetty tai Määritys käynnissä:

Verkkotunnusten tila

Jos verkkotunnuksen tila on jokin muu, sinun on muutettava verkkotunnuspalvelun asetuksia osoittamaan Shopifyn IP-osoitteeseen 23.227.38.32, ja jos käytät aliverkkotunnuksia, osoitteeseen shops.myshopify.com.

Miksi tämä on tarpeen

Jos et päivitä verkkotunnuksen DNS-asetuksia pääverkkotunnuksen ja jokaisen aliverkkotunnuksen kohdalla, asiakkaasi eivät voi käyttää kauppaa. Verkkotunnuspalvelun tarjoaja ei voi päivittää IP-osoitteita automaattisesti.

Verkkotunnuksiin liittyvän osaamisesi mukaan voit tehdä jommankumman seuraavista:

• Pyydä apua verkkotunnuspalvelun tarjoajalta
  • Tee DNS-muutokset itse

Pyydä apua verkkotunnuspalvelun tarjoajalta

Jos tarvitset apua muutosten tekemisessä, ota yhteyttä verkkotunnuspalvelun tarjoajaan ja pyydä sitä tekemään seuraavat muutokset:

• Pakollinen: Varmista, että pääverkkotunnuksen A-tietue osoittaa Shopifyn IP-osoitteeseen: 23.227.38.32

• Jos käytät aliverkkotunnuksia, sinun on päivitettävä pääverkkotunnuksen DNS-tietue niin, että se käyttää ALIAS- tai CNAME-tietuetta osoittamaan osoitteeseen shops.myshopify.com.

Tee DNS-muutokset itse

Vaiheet:

1. Kirjaudu verkkotunnustilille kolmannen osapuolen palvelussa.

Jos et muista kirjautumistunnuksiasi, yritä suodattaa sähköpostiviestit verkkotunnuspalvelun nimellä ja käy läpi vanhemmat sähköpostiviestit. Kirjautumistunnukset on todennäköisesti lähetetty sinulle, kun ostit verkkotunnuksen.

2. Siirry verkkotunnuksen DNS-tietueisiin.

3. Kirjoita A-tietueen kenttään Shopifyn IP-osoite: 23.227.38.32.

4. Luo ALIAS- tai CNAME-tietue, joka osoittaa pääverkkotunnuksesi aliverkkotunnukset osoitteeseen shops.myshopify.com.

5. Tallenna kirjautumistunnukset.