Lisää aliverkkotunnus Shopifyn hallinnoimaan verkkotunnukseen

Aliverkkotunnus on pääverkkotunnuksen alaryhmä, jonka lisäät verkkotunnuksen etuliitteeksi, kuten www. Esimerkiksi help.shopify.com-URL-osoitteessa shopify.com on pääverkkotunnus ja help on aliverkkotunnus. Jos sinulla on Shopifyn hallinnoima verkkotunnus, voit lisätä ilmaiseksi aliverkkotunnuksia Shopify-ylläpitäjästä.

Jos käytät kansainvälisiä verkkotunnuksia voit luoda aliverkkotunnuksia käyttämällä aluekohtaisen URL-osoitteen jokaiselle maalle tai alueelle, jossa teet myyntiä. Jos kauppasi ensisijainen verkkotunnus on esimerkiksi johnsapparel.com, voit luoda Kanadassa käytettävän aliverkkotunnuksen, jonka URL-osoite on ca.johnsapparel.com ja Ranskassa käytettävän aliverkkotunnuksen, jonka URL-osoite on fr.johnsapparel.com. Kansainvälisten aliverkkotunnusten on käytettävä kaksikirjaimista maakoodia.

Voit lisätä enintään 10 verkkotunnusta tai aliverkkotunnusta Shopify-kauppaasi .myshopify.com-URL-osoitteen lisäksi. Jos kauppasi on Shopify Plus -suunnitelmassa, voit lisätä enintään 1 000 verkkotunnusta tai aliverkkotunnusta.

Vaiheet

1. Siirry Shopify-ylläpitäjästä kohtaan Asetukset > Verkkotunnukset.
  2. Klikkaa Hallinnoi sen verkkotunnuksen kohdalla, jonka haluat määrittää.
  3. Klikkaa Aliverkkotunnukset-kohdassa Lisää aliverkkotunnus.
  4. Syötä etuliite, jonka haluat lisätä: - Syötä kansainvälisten aliverkkotunnusten kohdemarkkinasi kaksikirjaiminen maakoodi. Esimerkiksi eu Euroopalle tai ca Kanadalle.

• Kirjoita kaikkiin muihin aliverkkotunnuksiin teksti, jonka haluat lisätä etuliitteeksi. Esimerkiksi blog tai shop.
  5. Klikkaa Lisää aliverkkotunnus

Kun lisäät aliverkkotunnuksen, Shopifyn oletusarvoinen CNAME lisätään automaattisesti DNS-asetuksiin. Jos haluat osoittaa aliverkkotunnuksen tietylle markkinalle tai verkkosivustolle, voit tehdä seuraavat tehtävät:

Valmiina aloittamaan myymisen Shopifyssa?